• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Folytatódik a Sky Way projekt Ausztráliában

Folytatódik a Sky Way projekt Ausztráliában

A múlt héten Ausztrália örömmel fogadta a Sky Way-t, Dr. Anatoli Yunitski és Victor Baburin Ausztráliában tett látogatást.

Folytatódik a Sky Way projekt Ausztráliában

Anatolij Junitszkij és Viktor Baburin

A Sky Way ausztráliai Adelaide Dél-ausztráliai székhelyű inaugurális látogatás jelentős mérföldkő volt a vállalatszámára, amely 2015 októberétől működik.

A múlt héten a Sky Way Ausztrália piaci bevezetése és forgalomba hozatali stratégiájával foglalkozó egyedi projektekközéppontjában álltak.

Ezeket a Sky Way projekteket Ausztrália gondosan választotta ki, mivel olyan projektek, amelyek a következő évben pénzügyi lezárást érhetnek el, a magánszektor finanszírozásában, és 6 hónapon belül építhetők és működtethetők.

Az Ausztrália által tervezett Sky Way projektek mind teherforgalmi, mind személyszállítási célokat szolgálják, és olyan modellek, amelyek könnyen duplikálhatók az Ausztrália hasonló szállítási igényeinek kielégítésére.

Dr. Anatoli Yunitski a Sky Way Ausztráliában való jelenléte kulcsfontosságú lépés volt az Ausztrália kereskedelmi stratégiájához, mivel lehetőséget adott arra, hogy minden egyes projektterületet megismerhessen a helyi projekt összetevőkkel, és megismerkedjen az egyes projektekkel kapcsolatos karakterekkel, földhasználatokkal, jellemzőkkel és kihívásokkal .

Most fogja ezt az információt megosztani és együttműködni tervezőivel Fehéroroszországban, hogy tovább finomítsa az egyes projektek tervezési koncepcióit.

Ezek az egyedi projektek kereskedelmi szempontból érzékenyek, és korlátozott információ adható ki, amíg a projekt – és finanszírozás megállapodás nem történik meg.

Ausztráliában tett látogatás alkalmat nyújtott arra is, hogy bemutassa az ausztrál acélgyártási kapacitást – ami kritikus szolgáltatási követelmény Ausztráliában a Sky Way rendszerek építésénél. A múlt heti látogatás eredményeképpen létrejött az a megállapodás, hogy együttműködjünk egy kiválasztott és előnyben részesített szállítóval.

Dr. Anatoli Yunitski és Victor Baburin látogatása során elért másik fontos eredmény a Sky Way ausztráliai elkötelezettsége volt, hogy egy helyi kormányzati hatósággal együttműködve Sky városi terv részeként folytasson egy Sky Way megoldást.

Az intelligens városok egy ausztrál szövetségi kormány kezdeményezése, amelynek célja az intelligens befektetések, az intelligens politika és az intelligens technológia ösztönzése a 21. századi gazdaságban sikeres városok létrehozása érdekében.

Folytatódik a Sky Way projekt Ausztráliában

A Sky Way technológia tökéletesen illik ehhez a nemzeti kormányprogramhoz, a Sky Way és Ausztrália az elkövetkező hónapokban javaslatot fog kidolgozni erre a lehetőségre. További információ erről a lehetőségről akkor fog megjelenni, ha rendelkezésre áll.

Más szóval a Sky Way és Ausztrália folytatja a tárgyalásokat és javaslatokat dolgoz ki közbeszerzési folyamatokkal az állami hatóságokkal és az iparág érdekelt feleivel kapcsolatban a nagy projektek esetében, például a lakossági területeket összekötő tömegközlekedési rendszerekkel és a város üzleti negyedekkel, valamint a távolsági
nagysebességű vasút használatával, helyekre, termékekre és a kikötőben.

A Sky Way Ausztráliában már több mint 100 regisztrációs érdeklődéssel rendelkezik a vállalatoktól, hatóságoktól és érdekelt felektől, akik hajlandóak egy Sky Way megoldást találni az igényeik kielégítésére.

A Sky Way prototípusainak fehéroroszországi bemutatóhelyén elért pozitív hírei és eredményei továbbra is érdeklődést mutatnak Ausztráliában.

Egy 15 férőhelyes Unibus látható a Sky Way, feszültség alatt álló vonószerkezetén, amely 130 km / h sebességet ért el.
Kattintson ide a felvételhez.

Láthatod, hogy fejlődik a Sky Way és amit megígértek azt meg is valósítják! Támogasd te is a Sky Way projektet és sokszorozd meg a befektetett pénzed!

További információ a Sky Way-ról a 06 70 411 8360 telefonszámon.

Folytatódik a Sky Way projekt Ausztráliában

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg