• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

Japán szabadalmi hivatala 4 tanúsítványt adott át Anatolij Junitszkijnek, a SkyWay meghódítja Indonéziát, a unibusz és a unibike már készül a téli hideg előtti szervízére, A “Húrtechnológiák” Zrt megkapta a természetközpontú irányítási rendszerének tanúsítványát. Japán szabadalmi hivatala Anatolij Junitszkij számára a lajstromba vett ipari mintapéldányokra, 4 tanúsítványt állított ki – adja hírül Anatolij Junitszkij weboldala.

A dokumentumok teljes listájával a honlap “Találmányok, ipari mintapéldányoké – áruvédjegyek” menüpontjában ismerkedhetnek meg.

Ugyancsak emlékeztetünk arra, hogy az EU Szellemi Tulajdonok Hivatala Anatolij Junitszkij számára 11 ipari mintapéldányok szellemi tulajdonára vonatkozó – tanúsítványt adott ki.

Ez vitathatatlanul Anatolij Junitszkij fejlesztései innovativitásának és minőségi — színvonalának legmagasabb szintű elismerése.

Indonézia meghódítása az Indonézia egyetem és a Sky Way technologies Indonesia közötti egyetértési memorandum aláírásával kezdődött, amely az Indonéz Egyetem egyetemvárosában, Depókban zajlott.

Az Indonézia Egyetem rektora Muhammad Anis beszédében bejelentette azon határozott szándékát, hogy az egyetemváros SkyWay típusú közlekedési eszköz fejlesztési tervének megvalósítása érdekében, a “SkyWay Technologies lndonesiá”-val partnerséget folytat.

A SkyWay Technologies stratégiai partnerként való kiválasztásának az volt az oka, hogy az egyetemváros területén található – a város parkállománya egyharmadát kitevő a SkyWay, megújuló energiaforrások felhasználásával működő “Zöld közlekedésének” hála érintetlenül és teljes szépségében maradhat meg.

Anélkül hogy abból fákat kellene kivágni vagy a rendszer a működése során fosszilis tüzelőanyagokat használna fel.

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

Az közös szándéknyilatkozat aláírását követően, a felek hozzálátnak egy munkacsoport összeállításának valamint az előkészítő adatok és a megalapozó műszaki gazdasági számítások előkészítésének, egy Indonézia filozófiáját és értékeit tükröző SkyWay állomás tervezési verseny egyetemi megszervezésének és az anyagi eszközök összegyűjtéséhez.

A későbbiekben a SkyWay Technologies Indonesia megerősítette részvételét az ” Arany falvak” programban.

Amelyet Jokovi elnök kezdeményezésére, Indonézia Nemzeti Gazdasági és Ipari Bizottsága valósít meg.

A program a falusi és a kisvárosi élet modernizálásán keresztül Indonézia fejlesztését űzte ki céljául.

A program listája 2000 kisebb indonéz várost tartalmaz.

A “Skyway Technologies Indonesia” társaság – az aranyvárosok egyikének számító -—Rembang járásbeli Dasun településen – egyetértési megállapodást írt alá.

A vállalat támogatni fogja az Indonéz Kormány közlekedés- és szállításfejlesztési programját.

A “SkyWay Technologies Indonesia” a közlekedési infrastrukturális technológiai program kizárólagos partnere.”

Szintén előkészületi fázisban van egy, az “Arany Falvak” keretein belül aláírásra kerülő közös
szándéknyilatkozat összeállítása is.

A “SkyWay Technologies Indonesia” társaság szintén előzetes megbeszéléseket kezdett a SkyWay útpályák előkészítése valamint megépítése céljából a “Bukaka Teknika Utama” projekt kivitelező építőipari céggel.

Folytatódik a SkyWay gördülőállománya átvételi tesztelése is.
Ez a termékek átvételét megelőző azon ellenőrzéshez szükséges, hogy a termékek megfelelnek-e az nevesített kategóriába tartozó vizsgálatokra vonatkozó műszaki szabályok követelményeinek.

A gördülő állományok tervdokumentációknak való megfelelőségének ellenőrzésén túl, azok üzemi működési tesztjeit is elvégzik.

Jelenleg a szezonális szervizmunkák elvégzésére a 14 személyes unibus és unibike visszatért az Eko Technoparkból az üzembe, ahol a téli körülmények között történő felhasználásra való előkészítésük történik majd meg, amely elvégzése után – az üzembe helyezési utasítások szerint – minden rendszert tüzetesen át is vizsgálnak.”

Ezek végeztével, a mínusz hőmérsékleti tartományokban elvégezendő tesztek lefolytatására céljából, a járművek visszatérnek Marina Gorkába.

A Sai Global Ausztrál társaság tanúsítványt adott ki a “Húrtechnológiák” Zrt számára, amely tanúsítja, hogy a cég által használt természetközpontú irányítási rendszer megfelel a nemzetközi szabvány előírásainak.

“A “Húrtechnológiák” Zrt EkoTechnoPark elnevezésű részlegében, az ISO 14001 : 20015
“Környezetközpontú irányítási rendszerek- Követelmények és alkalmazási útmutató” követelményeinek megfelelő, környezetközpontú irányítási rendszer ” létrehozásáról és bevezetéséről szóló határozat, a Sky Way program fő céljával összhangban, még 2017 elején került elfogadásra.

A SkyWay fő célja – föld feletti, emelt szintű, nagy hatékonyságú, biztonságos és természetbarát globális szállítási-közlekedési és kommunikációs hálózat létrehozása.

A társaság stratégiai célja az “Eko TechnoPark” részlegének olyan szintig történő fejlesztése, amely maximális lehetőséget biztosít a SkyWay innovatív technológiája bemutatására, amely központi fókuszába a környezetről való gondoskodást állítja.

Ezért a társaság a környezetvédelem területén, a környezetvédelmi jogszabályok és környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés érdekében, folyamatos és célzott
munkát végez.

Az ISO 14001 : 2015 nemzetközi szabvány előírásainak való megfelelő tanúsított környezetirányítási rendszer megléte: cégünk számára lehetővé teszi, hogy magabiztosan vehessen részt és nyerhessen nemzetközi tendereken.

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát, a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban! Már elhiszed,hogy van prioritása a dolognak? Még te is szerezhetsz résztulajdont a cégben!! Csak szólj és segítek! Itt tudsz regisztrálni és utána nézni dolgoknak!

MINDEN INGYEN VAN!

  • Fektess a Jövő technológiájába,fektess a jövődbe!!!
  • Legyél befektetője a világ új- generációs, szuper közlekedési technológiájának!
  • Egyedül álló közlekedési technológia a világon!
  • Egyedül állóan gyors,biztonságos,gazdaságos,környezetbarát közlekedés !
  • A társaság részvényei mindenki számára elérhetők!
  • Egy életre szóló passzív jövedelem!
  • A részvényeket gyermekeid,unokáid is örökölhetik!

A XXI. század nemzetközi befektetési programja!
Még életedben élvezni tudod befektetésed hozamait, és ez örökölhető, osztalékot kaphatsz a részvényeid után!

100 évente egyszer adódó lehetőség!
Használd ki a lépéselőnyödet! Még ma!! Csatlakozz a Sky Way támogatók táborába!

Amennyiben szeretnéd a gyakorlati lépésekben is segítek!

Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Email

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg