• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Egy nap a SkyWay történetében

Egy nap a SkyWay történetében 2019. február 10. SkyWay a Dubaiban megrendezett World Government Summit-on

2019. február 10-12 között Dubaiban tartottak meg egy kormányzati világtalálkozót. Amelyen 140 ország, terület és nemzetközi szervezet képviselői vitatták meg a tudomány, a technológia és a globális irányítással kapcsolatos innovációkat.

A csúcstalálkozón bemutatott fejlesztések között ott szerepelt a SkyWay szállítása is. Amelyről a vezető regionális média – a Gulf News, a Khaleej Times és az Esquire Middle East – is beszámolt. A csúcstalálkozón Dubai emírjének – aki egyben az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke és alelnöke is – fiával együtt módja nyílt a Unibike és a Unicar személyes megtekintésére és kiértékelésére is.

A csúcstalálkozó utolsó napján szándéknyilatkozat került aláírásra. Az RTA (Dubai Közúti Közlekedési Hatóság) és a SkyWay projekt arab ága, a SkyWay Greentech között.
„Ezt a szándéknyilatkozatot az RTA a jövő prognózisokban való egyetértés, valamint a világszínvonalú technológia és szolgáltatások nyújtására tett közös erőfeszítéseink meghatározása keretében írta alá. Ez kijelöli és lefekteti az utat az innovatív tömegközlekedés számára és ezáltal megnöveli a szállítható utasok számát a tömegközlekedésben. Ami ritkítja a forgalmi torlódások kialakulásának lehetőségét és javítja az emirátusban az életminőséget.” – mondta Abdul Mohsen Ibrahim Younes, a vasúti ügynökség vezérigazgatója, aki az RTA nevében jegyezte ellen a közös szándéknyilatkozatot.

Egy nap a SkyWay történetében

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg