• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay projekt 2021 első hónapjában megvalósult fejlesztései

A SkyWay projekt 2021 első hónapjában megvalósult fejlesztései.

A hónap főbb eseményei:
A The National újságírói ellátogattak a Sardzsai SkyWay tesztközpontba

Január elején a sardzsai SkyWay tesztközpontot meglátogatták az Egyesült Arab emírségekbeli Abu-Dhabi emírátusban megjelenő The National című angol nyelvű újság újságírói. A látogatás során a média képviselői beszéltek Oleg Zaretszkijjel a SkyWay GreenTech ügyvezető igazgatójával és videóriportot készítettek a húrszállítás Sardzsában folyó jelenlegi fejlesztési fázisáról.

Miért fontos ez?

A The National beszámolójából megtudtuk, hogy a 400 méteres könnyű pályán az első utasokkal végzett tesztek idén márciusban kezdődnek el, májusban pedig a SkyWay központban egy nehéz terhek szállítására alkalmas több mint 2 kilométer hosszú pálya áll majd készen a tesztelésre.

A kiadvány újságírói megírták, hogy körülbelül három év múlva egy 130 kilométer hosszú SkyWay teherszállítási pálya is átadásra kerülhet Sardzsa és Khor-Fakkan kikötője között.
Hussein Al Mahmudi tájékoztatta az Emirates Visiont és a Khorfakkan Newst a SkyWay fejlesztések perspektíváiról.

Az Emirates Vision Media Network és a Khorfakkan News Network is Hussein Al Mahmudit, a sardzsai park (SRTIP) ügyvezető igazgatóját idézte, aki szerint a Sardzsai SkyWay tesztközpontban utasokkal végzendő első húrszállítási tesztek már idén márciusban el fognak kezdődni.

Miért fontos ez?

Al Mahmoudi úr szerint a SkyWay közlekedés hamarosan megjelenik az Egyesült Arab Emírségek utcáin. Amely után a SkyWay technológia az egész világon megvalósíthatóvá és elterjeszthetővé válik.
Diplomaták az Egyesült Arab Emírségek SkyWay Tesztközpontjában
A Sardzsai SkyWay Tesztközpontot az öbölbeli országok, Európa és Ázsia több diplomatája a Sardzsai Kutatási és Technológiai Parkba tett látogatásuk részeként látogatta meg.

Miért fontos ez?

A látogatás során a diplomatáknak a húrszálltást Oleg Zaretszkij, az Egyesült Arab Emírségekben a húrtechnológiákat népszerűsítő és fejlesztő SkyWay GreenTech ügyvezető igazgatója mutatta be.
A Sardzsai helyi rádióállomás a SkyWay projekt eredményeiről
Sardzsa emirátusa Pulse 95 Radió állomása a Future Talk program új kiadásával jelentkezet. Amelynek meghívott vendége Oleg Zaretszkij, a SkyWay GreenTech ügyvezető igazgatója volt.

Miért fontos ez?

A házigazdákkal folytatott beszélgetés során Oleg elmondta, hogy Sardzsában tervezik megépíteni az első SkyWay célprojektet. Amelynek terve már Sardzsa városfejlesztési és földmérő osztályán van és a megvalósítást engedélyező utasításra vár.
Dassault Systèmes frissítette a SkyWay fejlesztő cég oldalát
A francia Dassault Systèmes cég honlapján – amely a SkyWay fejlesztő cég, a Unitsky String Transport, Inc. partnere – lefrissült a kölcsönös együttműködésüknek szentelt információs oldal.

Miért fontos ez?

A SkyWay 2017 óta működik együtt a Dassault Systèmesszel. Amikor-is a húrszállítás gyártásában bevezették a járművek és a pálya szerkezetek virtuális modelljeivel való munkavégzés rendszerét. Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformja abban segítette a SkyWay-t, hogy egyetlen digitális környezetbe egyesítse a húrszállítás fejlesztési, gyártási és irányítási folyamatait.

A SkyWay projekt 2021 első hónapjában megvalósult fejlesztései

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg