• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay részvényeit nem “eladják”

A SkyWay részvényeit nem “eladják”

A SkyWay projektbe történő befektetések bevonása közösségi finanszírozás révén történik: egy személy bizonyos feltételek mellett megtett befektetései fejében részesedést szerezhet a vállalatban. Ennek során a SkyWay tulajdoni hányadai nem tőzsdén forgalmazott értékpapírok, ezeket nem lehet úgy “megvenni”, mint ahogy a tőzsdén a részvényeket. A SkyWay-be történő befektetések regisztrációja, kiállítása egy konvertálható kölcsönszerződés alapján történik meg.

A konvertálható kölcsönszerződés – egy olyan megállapodás, amelynek értelmében a befektető a társaságnak készpénzhitelt nyújt. Amit részvényekké lehet konvertálni, vagy 3 éven belül a pénzét 4% -os nyereség mellett vissza is kaphatja.

A SkyWay részvényeit nem “eladják”

A konvertálható kölcsönszerződés megkötésekor a befektetőnek lehetősége van arra, hogy szándéka szerint aláírjon egy olyan igénylést. Amellyel összhangban akár azonnal is a saját tulajdonába veszi a társaság tulajdoni hányadait. lyenformán a SkyWay technológia társtulajdonosává válik. Ha nem ír alá egy ilyen igénylést, akkor a pénzeszközeit a társaságnak kölcsön formájában biztosítja: 3 év múlva 4% -os nyereség mellett visszakapja azokat.

A kockázati startupok területén a konvertálható kölcsönök igen gyakoriak. Például az USA-ban az ilyen megállapodásoknak két speciális formája is létezik – a SAFE (Simple Agreement for Future Equity) és a KISS (Keep It Simple Security).

A korai fejlesztési fázisokban történő befektetések meglehetősen kockázatosak és ezért a korai befektetők jobb feltételeket akarnak maguknak kiharcolni, mint amit a későbbi fázisokban belépő befektetők kapnak. Ezért a konvertálható kölcsönszerződés alapján – a későbbi fejlesztési szakaszokban belépő befektetőkhöz képest – az első befektetők nagyobb kedvezményt (diszkontot) kapnak.  A SkyWay tulajdoni hányadaira is van ilyen kedvezmény, amely a 15 fejlesztési fázis előrehaladtával fázisonként egyre inkább csökken.

Ezért a SkyWay projekt nem „adja el” a saját tulajdoni hányadait. Helyesebb azt mondani, hogy a befektetők kölcsönt nyújtanak a projektnek, amelyre a társaság alaptőkéjének tulajdoni hányadai biztosítják számukra a garanciát. A befektetők – szándékuk szerint – ezeket a tulajdoni hányadokat a saját tulajdonukba veszik vagy a kölcsönük fedezeteként kezelik őket.

Fontos tudni  A SkyWay részvényeit nem “eladják”

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg