• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

SkyWay Teherszállítási megoldások

SkyWay Teherszállítási megoldások

A SkyWay teherszállítási rendszerei alkalmasak ömlesztett, darabos, folyékony és speciális rakományok szállítására, akár 500 km feletti távolságok esetén is.
A legfőbb előnye, hogy bármilyen éghajlati viszonyok között képes teherszállító útpályákat lefektetni úgy hegyeken, mint sivatagokon vagy éppen dzsungeleken és sekély tengereken át is.

A SkyWay teherszállításra való átállásnak köszönhetően a nehéz áruszállító kamionok csökkenő száma miatt az utakon kevesebb lesz a forgalmi dugó.
A SkyWay szállítójárművei automatikus be – és kirakodó rendszerei elvezetnek a vállalkozások logisztikájának leegyszerűsítéséhez és a termelés költséghatékonyabbá tételéhez is.

Ma a SkyWay a teherszállítási megoldások három területét fejleszti:

– A monosines függesztett Unitruck segít az ömlesztett, folyékony, romlandó és darabos rakományok szállításában. A Unitruck kompakt kialakítása lehetővé teszi e modellcsalád a teherszállítás bármely területén történő felhasználását.

– A masszív Unicont rácsos szerkezetű nehéz SkyWay felüljárók mentén 20 és 40 lábas tengeri teherszállító konténerek szállítására került kifejlesztésre. Az Unicontok segíteni fognak a tengeri szállítás be- és kirakodása leegyszerűsítésében, valamint az utakon le fogják csökkenteni a konténerszállító kamionok számát.

– A szállítószalag rendszerű Unitrans – a SkyWay folyamatos üzemű teherszállítása, amely alkalmas a különféle bányászati területeken való felhasználásra. Az Unitrans lehetővé teszi nagy mennyiségű ömlesztett áru gyors és olcsó folyamatos éjjel-nappali szállítását.

A SkyWay technológiai megoldásainak köszönhetően a jövőben a teherszállítás teljesen autonóm működésűvé válhat, ami az áruk önköltségének csökkenéséhez vezethet és így képes lehet úgy az egyes vállalkozások, mint egész állami ágazatok gazdaságos működését is optimalizálni.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg