• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A visszaszámlálás elkezdődött 40-60%-os drágulás következik!

A visszaszámlálás elkezdődött

A visszaszámlálás elkezdődött Alig több, mint 01 nap múlva a jelenlegi, igen kedvező feltételekkel és ár/érték arányokkal már nem lesz módod tulajdonhányadot vásárolni. 40-60%-os drágulás következik.. Ha már olvastál róla, néztél videókat, akkor tudod, hogy nem a levegőbe beszélek! Ha még semmi információt nem szereztél akkor használd ki ezt a rövid időt és keress tájékozódj, hogy ne maradj le! Itt és telefonon, 06704118360 vagy skype-on is minden nap elérsz. A visszaszámlálás elkezdődött A tulajdonrészt természetesen nem csak eladni lehet a nyolcvantól-kétszázszoros értékén, hanem az örökölhető, átruházható,  valamint értékének függvényében rendszeres osztalékra is jogosít a holding nyereségéből.. Az természetes ha vannak kérdéseid,….

Folytatás

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway Mit tegyen az, akinek van egy kevéske vagy nem éppen kevéske megtakarítása,és szaporítani akarja? OK, szóval tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon a befektetések és az ezzel kapcsolatos dolgok teljesen hidegen hagyják az embereket,hiszen sokan még a rezsit is nehezen fizetik ki, félrerakni nem szokás. Azon sem csodálkozom, hogy az emberek nem különösebben fogékonyak a téma iránt, elvégre többségében fiatalok, ők meg általában a mának, a hardvernek/szoftvernek élnek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy pici segítség elkelhet, hiszen biztosan vannak kivételek is. Ezért megosztom veletek a tuti módszer, aminek a segítségével a hosszú távra (ezalatt 1-10 éves befektetést kell….

Folytatás

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél

Részvénycsomag vásárlás részletre a Skyway cégnél

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél, most társtulajdonos lehetsz a Skyway rendszerében! Ráadásul havi részlet fizetéssel is tudsz részt vásárolni. A résztulajdon csomagokról is írok itt lejjebb majd. De most nézzük mit kell tudni a Skyway-ről. Skyway fordítása légi út. Fő feladatunk finanszírozása Skyway projekt mielőbbi bevezetését, ezen innovatív közlekedési rendszert a világpiacon. Olyan gyors ritmust diktál a modern élet, hogy sok projekt elavult már a fejlesztés során: ők egyszerűen nem tudnak felzárkózni a gyors fejlődéshez a civilizációhoz. Ezért nem tudnak “lépést tartani a korral” – ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk az áttörést SKYWAY technológiákat, melyek messze megelőzték….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg