• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Mit tegyen az, akinek van egy kevéske vagy nem éppen kevéske megtakarítása,és szaporítani akarja?

OK, szóval tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon a befektetések és az ezzel kapcsolatos dolgok teljesen hidegen hagyják az embereket,hiszen sokan még a rezsit is nehezen fizetik ki, félrerakni nem szokás.

Azon sem csodálkozom, hogy az emberek nem különösebben fogékonyak a téma iránt, elvégre többségében fiatalok, ők meg általában a mának, a hardvernek/szoftvernek élnek.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy pici segítség elkelhet, hiszen biztosan vannak kivételek is. Ezért megosztom veletek a tuti módszer, aminek a segítségével a hosszú távra
(ezalatt 1-10 éves befektetést kell érteni) a részvényekbe fektetett pénzt biztosan nem fogjátok elveszíteni (ez talán a legfontosabb), és nagy valószínűséggel megtöbbszörözhetitek az alaptőkéteket. Miért tartanátok otthon a szekrényben a megtakarított pénzt ha egyszer minimális munkával megsokszorozhatjátok?

Most egyesek biztosan azt hiszik, hogy valamiféle ügynökdumával fogok előhozakodni, de csalódást kell okoznom, mert nem ez fog történni.
Léteznek olyan emberek, akik rendelkeznek némi megtakarított pénzzel és nem tudják, hogy mibe fektessék be.

Ilyenkor általában egy bankhoz, brókercégekhez, befektetéshez kötött életbiztosítással foglalkozó ügynökhöz fordulnak, befektetik a pénzt és ha szerencséjük van, akkor később úgy veszik ki, hogy hozott némi hozamot (természetesen a banki kamat garantált, cserébe viszont kevés, de ezt ne becsüljük alá).

Itt azonban van egy választóvonal: van, akit nem érdekel, hogy miképpen csak emelkedjen a befektetésének az értéke, nem hajlandó érte semmit tenni, és van, aki azért némiképpen félti a pénzét, és szeretné tudni, hogy mi történik vele.

Tehát, alapvetően azokkal a befektetési alapokkal kapcsolatban írok, amikben részvények szerepelnek. Ezek általában valamilyen földrajzi régióhoz vagy ipari szektorhoz kapcsolódnak, mint pl.a Skyway, melyek a közlekedési szektorhoz tartozik.

Tuti befektetés rövid és hosszútávra Skyway

 

Junickij Anatolij Eduardovics is, aki 36 év és közel 300 millió dolláros saját finanszírozású beruházással, zseniális egyéni ötletei (40 szabadalom) nyomán és több száz fős mérnök irodákkal kidolgozta a Rail Sky Way (RSW) teljesen új technológiai alapokon működő „húrvasút” alapú közlekedési rendszerét.

Ez a Rail SkyWay rendszer műszakilag alkalmas leváltani szinte minden hagyományos tömegközlekedési és áruszállítási formát a következő évtizedekben és benne akár 500 km sebességgel is képesek közlekedni szerelvények a távolsági szakaszokon! Azaz Bugatti Veyronnál is gyorsabban…

Természetesen ez a cég értékeiben is megmutatkozik majd, hiszen már az elmúlt 1 évben is megnyolcszorozták a cég értékét !!!!!!!

Ez egy cég, amely dolgozni akar, és működni fog egy adott piacon, és ezt a piacot akarja kibővíteni és továbbra is fejleszteni. Ez a garancia, nem az, hogy mondjuk,  xy garantálja. Mit ér az emberi garancia ? Semmit.

Biztosítékot egy cég jelenthet csak, amelyik kiviszi a nemzetközi piacra a technológiát és megszerzi a piac egy részét.
Ezt meg is fogja óvni és meg is fogja védeni és kiterjesztheti, mondjuk akár 100 évre.

A mi fejlődési perspektívánk, hogy a világ legnagyobb üzleti vállalkozása leszünk, a világ legnagyobb üzletében, a legnagyobb munkatársi létszámmal ! Becslésem szerint ebben a vállalatban 15-20 év múlva 5 millió embernek kell dolgoznia !

Addigra több millió km utat kell, hogy megépítsünk! A nyereségnek, ennek a cégben több kell lennie ezer milliárd dollárnál is! Ma egyetlen ilyen cég sincs.

Ezt a nemzetközi projektet 72 régióból 64 ezer ember támogatja már az egész világon oly módon, hogy ők egy 60milliárd USD törzstőkéjű SkyWay cég tulajdonjogában szereznek belső részesedést egy startup konstrukción keresztül. Ezen belső részvényeket – amik 2015 decemberében még 1:600-as diszkont szinten voltak, egyre drágábban lehet már csak megszerezni és év végére az értékük az 1:75-hez közelít.
Ez természetes, hisz a park egyre látványosabban ölt fizikailag is testet, ami egyre kisebb rizikót jelent.

A cég 2017 első felében elindítja a tőzsdén a IPO (elsődleges részvény kibocsátási) folyamatát.
Ennek megtörténte előtt már – amint a cég nyereséget termel – elkezdi a korábban kiadott tulajdoni hányadait visszavásárolni azoktól, akik azt felkínálják neki visszavásárlásra – bár nem valószínű, hogy sokan akarnak majd élni evvel a lehetőséggel.

Olyan új terméket adunk a világnak, amely nincs sehol máshol a világon!

Mint ahogy a maga idejében a Boeing adott egy terméket – a repülőgépet.

Ahogy Steve Jobs, adott egy terméket az iPhonet.
Mert erre az RSW technológiára megvan a piac – az egész bolygó minden országa.

Egy hozzáértő marketing politikával mi ezt a piacot legalább 50 százalékban megnyerjük!
Ez az, ami garanciát jelent – a közös összefogásunk jelentősége – és nem bárki egyszemélyi garanciája.
Van egy régi mondás:
“Ha ez túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az igaz lehet.”

Most nagyon kedvező csatlakozni és támogatni ezt a projektet!
Jó szívvel ajánlom figyelmedbe!
Ingyenes regisztráció itt:

Regisztráció után hozzáférést kapsz a saját webirodádhoz ahol minden fontos információt megtalálsz. Valamint a segítségemre is számíthatsz ha igényled.

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Bármi kérdésed van írd meg vagy keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg