• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay ez egy égi út, és ez a szlogen, amely immár világmárkává vált

Van egy magával ragadó szó a SkyWay, de mi is ez?

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

A SkyWay ez egy égi út, és ez a szlogen, amely immár világmárkává vált, és nagyon nem mindennapi hatást kelt.

Itt nyilvánul meg a legerősebb tényező, amelyet mi a Föld bolygó lakói már régóta vártunk, és ez az amelyet a klasszikusok “lágy erőnek” hívnak. Ez ugyanaz a jelenlét amely képes megoldani a konfliktus nélküli áttöréseket anélkül, hogy riválisokat és ellenségeket keresne.

Vagyis ma lényegében a legérdekesebb kihívás előtt állunk, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy együtt építsenek, és nem valaki ellenében, hanem éppen a még ismeretlen jövő nevében.

A SkyWy felüljáró rendszere

Példátlan baleset biztonsági szintet képes biztosítani, lecsökkenti a megépítendő úthoz szükséges építőanyagok mennyiségi igényét, valamint a megépítése és üzemeltetése költségeit, és az energiafelhasználást optimalizálja, valamint lecsökkenti a természetkárosítás mértékét.

SkyWay horgonyfeszítő pillérei, amelyek a terhelés nagy részét is viselik, lehetővé teszik, hogy az utasmegállók és átszállási csomópontok funkcióját is ellássák.

Két húrsínünk van a síkfelületű útpálya aszfaltszalagja helyett.

A felüljáró konstrukció nem igényli töltések építését és az útpálya megépítéséhez egy nagyságrenddel kevesebb kisajátított földre van csak szükség. Az útpálya egyenletes folytonossága az előfeszítés és a dilatációs hőtágulási hézagok hiánya révén érhető el. Az köztes, egymástól 300 méterre álló oszlopokra jutó kisebb súlyterhelés lehetővé teszi, hogy azok könnyebbek és olcsóbbak legyenek mint a hagyományos felüljárók tartóoszlopai.

A szerkezet lelke az

  • VÁROSI VÁLTOZAT: Sebesség – max. 150 Km/óra. A jármű utasbefogadó képessége max. 14 személy lehet. Kapacitása – max. 50 000 Utas/óra.
  • NAGY SEBESSÉGŰ VÁLTOZAT: Sebesség – max. 500 Km/óra. A jármű utasbefogadó képessége max. 24 személy lehet. Kapacitása – max. 1 millió utas/nap.
  • TEHER VÁLTOZAT: A modulok befogadó képessége- max 2 m3. Kapacitása – max. 200 millió tonna/év.
  • PIHENŐ ÉS TURISZTIKAI CÉLÚ VÁLTOZAT:– Sebesség – max. 150 km/óra. Befogadó képessége – max 3 fő. Kapacitása – max. 10 000 utas/óra.

A különböző megvalósítási változatok függnek a helyi adottságoktól és a felhasználási körtől.

A mozgás során nincsenek akadályozó tényezők.

Speciális rendszer biztosítja, hogy a közlekedési eszköz ne hagyhassa el a síneket. Teljesen automatizált irányítási, biztonsági, energiaellátási és kommunikációs rendszer.

SkyWay – MOZGÁSBAN A JÖVŐ

Noha mindenki egyetértett vele, de az ügy mégiscsak állt. Mi a húrszállítás ötletének lényege?

A húrszállítás ötletének lényege abban áll, hogy a szállítási és közlekedési áramlásokat felemeli a földfelszín feletti magasságokba. Azaz meghagyja az embereknek a számukra áhított területeket a normális élettevékenységeik számára. A logisztikai, a szociális és gyártási blokkok közötti kommunikáció teljes terhét áthelyezi az ég és a föld közötti szállítási szintre. Innen származik a SkyWay, innen a húr és
a metaforának megfelelően ez az a sugár amely a jóságot és a jólétet továbbítja.

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Ez az ami a projekt sok résztvevőjét is lelkesítette, akik lényegében a projekt társtulajdonosaivá lettek.

De ami a legfontosabb, hogy ma még csak nem is egy zseni hősies áttörését tisztelhetjük, hanem azt, hogy megtalálta magában azt az erőt, hogy az emberekre támaszkodva érjen el áttörést.

Elmondaná, hogy miben különbözik ez a monosínes vasúttól, hiszen az is valahogy felül közlekedik.

A feladata ugyanaz, de a húrszállítás az egy olyan rendszer, amely egyszerre egynél több funkciót lát el. Ez egyrészt egy helyváltoztatást szolgáló, másrészt pedig egy munkahelyi feltételeket biztosító közlekedési eszköz, gyakorlatilag egy mozgó iroda. Az adott helyzetben így mutattak be egy unibikeot. Úgy tartózkodhatsz benne, hogy minden kommunikációs csatornán kapcsolatban vagy az egész világgal és közben végezheted a munkád.

Nem kell hogy elszakadj még a fitness klubbodban végzett fizikai gyakorlatoktól sem, ugyanis ez a típus kerékpár-pedálmeghajtással is fel van szerelve, ami akár a 60km/órás sebesség elérését is lehetővé teszi. Ha viszont akkumulátoros üzemmódra kapcsolunk akkor a 150km/órás maximális sebesség is elérhetővé válik.

Vegyük azt is észre, hogy mindeközben zenét hallgathatunk vagy maradéktalanul élvezhetjük az anyatermészetet, mivel a jármű alatt nem fut aszfaltcsík és hiányoznak a bármely modern autópálya megépítése után a pálya körül található szikes vagy elmocsarasodott tönkretett földterületek. Arról már nem is beszélve, hogy ezt valóban jelentősen olcsóbb megépíteni és még inkább üzemeltetni.

A SkyWay ez egy égi út, és ez a szlogen, amely immár világmárkává vált

Az a világméretű visszhang, amely most az egész helyzetet és a SkyWay projekt teljes fejlesztési stratégiáját meghatározza, a világ összes államának határtalan érdeklődését tükrözi. Ugyanis,
több mint 230 ország résztvevői kapcsolódnak a projektbe, ami több ország mint ahányat az ENSZ tömörít magába.

2014-ben egy radikálisan új dologra helyezték a hangsúlyt – az emberekhez fordultak és egy kisbefektetői modellt indítottak útjára, azaz csatasorba állították a világban az közösségi befektetések lehetőségét. A magánemberek befektetési lehetőségeit  teremtették meg. Mivel maga az ötlet nagyon lényegre törő, elegáns, és ugyanakkor érthető is volt, valamint a tömegek eddig még meg nem nyilvánított igényeit fogalmazta meg, így a megfelelő támogatást is megkapta. Ennek eredményeként mindössze két év alatt több mint 230 országból több mint negyedmillió támogató reagált a felhívásra, lépett be és támogatta saját pénzével, figyelmével és energiájával a projektet. És csodát tettek.

Két év alatt EkoTehnoPark néven Minszk közelében, Marina Gorkában létrejött egy kísérleti, kutató központ, ami egyben bemutató és tanúsító funkciókat is ellát. 2017 nyarán jelentős esemény történt, ennek a globális projektnek több mint 5000, tulajdoni hányadokkal rendelkező tulajdonosa jött el az EkoFesztiválra, és következményeiben nagyon jelentős elfogadást, mondhatjuk, hogy állami elismertséget biztosítottak ennek a közlekedési módozatnak.

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Már közlekedésre kész ez a jármű?

Nem csak hogy közlekedik, hanem már a tanúsítások utolsó fázisánál tart, ami annak lehetőségét teremti meg, hogy ilyen pályák az egész világon felépülhessenek. Sőt a prototípus kísérleti gyártásból már elkezdődik úgy a gördülőállományok, mint a közép-szériás útstruktúrák és a hozzájuk kapcsolódó automatikák sorozatgyártására történő átállás is. Ugyanis itt pilóták nélküli irányítás zajlik, ami
teljesen a műholdas rendszerek ellenőrzése alatt áll.

Vagyis itt valóban áttörés történt, ugyanis már látszik, hogy ez technikailag megvalósítható és egyértelmű, hogy ez a megoldás teljesen biztonságos.

Nagyon fontos, hogy mindez komplex módon van megoldva.

Ezeknek az útstruktúráknak az univerzális mivolta lehetővé teszi, hogy úgy személyszállító mint teher szerelvények is közlekedjenek rajta, amelyek egyébként a unitruck elnevezést kapták. Ezek úgy szóródó mint csomagolt és folyékony rakomány szállítására is alkalmasak.

A világ minden országában valójában már tanulmányozták és megismerték ennek a technológiai megoldásnak az alapjait, a műszaki és gazdasági előnyeit, sőt azt a legátfogóbb társadalmi-gazdasági szempontokból is kielemezték már és levonták a maguk helytálló következtetéseit.

Milyen terveik vannak, azaz miután már túl lesznek az hivatalos átvételi folyamaton és tanúsításon is,
hol épülnek majd ilyen pályák? Mik a közeljövő tervei?

Hol futnak majd, unitruckjaink, unibusaink és uniljotjaink?

A válasz egyszerű lehet – mindenhol, éppúgy ahogy a liftek is ott vannak mindenhol. Ezek a délkelet-ázsiai országok, Indonézia, a Fülöp-szigetek, India és Törökország lesznek. Vagyis bármely ország megnevezhető immáron, ahol először is jól informáltak az elért eredményekről és jól tájékozottak ezen infrastrukturális komplexum nyújtotta megoldási lehetőségekről. Ahol tárgyalásokat folytattak és most is zajlanak még tárgyalások, gyakorlatilag egész világról formálódik a megrendelési portfóliónk kialakítása.

Oroszország és Belorusszia részt vesz-e ebben, terveznek-e ilyen infrastruktúrákat építeni és vajon fel akarják-e használni ezeket a szállító eszközöket ők is?

Belorussziában, most több városban, köztük magában Minszkben és Mogiljevben is állnak már ilyen projektek kidolgozás alatt.

Felhívom rá a figyelmet, hogy kapcsolódjanak be közvetlenül is a SkyWay információs csatornájának programjába, lépjenek be a holding honlapjára, ahol személyesen is tanulmányozhatják az ezekről szóló információkat.

A hivatalos sajtószolgálat minden szükséges információt biztosít a döntéseik meghozatalához.

Miért hisznek az emberek a jövőben? Miért döntöttek úgy, hogy befektetnek ebbe a projektbe, ahol nem teljesen nyilvánvaló, hogy például az ő országukban bármi hasonló el fog-e készülni valaha is?

Nem lehet elvitatni, hogy a helyzet az, hogy az emberek nyilvánvalóan nem csak a túlélésük módszereit hanem a fejlődésük lehetőségeit is keresik. Meg kell jegyezni, hogy ez a projekt azon hagyományos alapokon nyugszik, amit a világban marketing hálózatos módszernek neveznek. A SkyWay jellegzetessége ezzel az áru és szolgáltatási terjesztési modellel kombinálva, úgy tűnik abban van, hogy az első belépők arra éreztek rá, hogy ezen az adott SkyWay projekten keresztül a jövőre vonatkozó kérdéseikre ők maguk tudják elkezdeni megadni a válaszokat.

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Valójában egy még fontosabb küldetést teljesít, felszámolja az emberek közötti bizalmatlanság jelentette akadályokat.

Hatalmas sikert értünk el, és nem állítható, hogy ez csak Belorusszia, vagy csak Oroszország, vagy csak a részvényesek sikere. Ez egy hatalmas eredmény, amikor emberek az összes létező országból egyesítették az erejüket, az energiájukat, és a tartalékaikat egy álom elérése érdekében. Úgy tűnik, hogy nem kell az álmoktól és azok finanszírozásától félni, még akkor sem ha az nem a saját személyes álmunk. Meg kell tudni hallani az ilyen felhívást és tudni kell reagálni rá.

Ne légy külön, hanem légy együtt a többiekkel! Ne pótcselekvéseket válassz magadnak, hanem együtt érjük el az álmainkat! Legyél egy sikeres csapat tagja! Nyisd meg ezt!

Egyszerűen meg kell lásd a jövőt, segítsd őt, támogasd és akkor nagy valószínűséggel meg is valósul.

Íme, itt egy igazi, jelentős sikert látunk megvalósulni. A valóság is visszaigazolta, hogy az emberek készek a jövőt megteremteni.

Úgy gondolom, hogy ezen fontos áttörést – amikor az emberek, egy egészként érezték meg a lehetőségeiket – megérezték azt, hogy képesek együtt teremteni meg a jövőt, még további hasonló álmok megvalósulása is követi majd.

Itt egy videó melyből idéztem. Nézd végig és részletes tájékozót látsz a projektről és a hozzá kapcsolódó struktúráról.

Воплощение мечты – дело общее from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Hol tart a projekt? A legfrissebb történésekről ide kattintva olvashatsz!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeiemn!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Építsd a SkyWay-t mentsd meg a bolygót!

Köszönöm, hogy megosztottad!
87
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg