• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mennyi időre volt szükség az első gépkocsi, vonat, gőzhajó vagy repülőgép létrehozására és gyártásának elindítására?

Mennyi időre volt szükség az első gépkocsi, vonat, gőzhajó vagy repülőgép létrehozására

Mennyi időre volt szükség az első gépkocsi, vonat, gőzhajó vagy repülőgép létrehozására és gyártásának elindítására? Sok találmánynak, amelyek most a mindennapi életünk részét képezik. Több tíz vagy akár több száz évre volt szüksége ahhoz, hogy megmutassa magát a világnak. A világ közössége viszont még csak nem is nem gyanakodott arra, hogy néhány feltaláló a garázsában szereli össze az első belsőégésű motort vagy éppen a személyi számítógépet.

Végül is, mint például Karl Benz esetében is, miután sikeresen befejezte a belsőégésű motorja megépítését, egyszerűen egy vasa sem maradt arra, hogy azt gyártani is tudja. És ha nem találkozott volna véletlenül Max Rose és Friedrich Esslinger üzletemberekkel, akik együtt hozták aztán létre a benzinmotorok gyártására a “Benz és társasága” nevű közös vállalkozást. Akkor ki tudja – valaha is meglátta volna-e a világ az első Benz típusú autót? De emlékezzenek Steve Jobs, Ilon Mask és még sok más feltaláló történetére is.

A technológiai áttörések sikeres történetei – ezek mindig egybeesések és véletlenek.

De két összetevő állandó marad: a feltaláló tehetsége és az abban hívő emberek pénzügyi forrásai.

Ma, az internetnek köszönhetően, lehetőségünk nyílik arra, hogy az egész világ híreit nyomon követhessük. A szociális hálózatok lehetővé teszik számunkra, hogy információt cseréljünk, új ismeretségeket kössünk, részt vegyünk a közösségek életében, és érdeklődési körünket minden lehetséges módon kibővítsük.

Van aki szeret elutazni a bolygó különféle szegleteibe és tanulmányozni a legkülönbözőbb dolgokat. Van aki a körülötte lévő sportok és események iránt vonzódik. Van akit a világot megváltoztató újítások és technológiák érdekelnek. Számos és sokféle érdeklődéssel rendelkezünk.

Az internetnek köszönhetően van aki az elsők között hallott a SkyWay projektről és így vált lehetővé számára, hogy részesévé váljon.

Van aki megértette, hogy a hazai tudományos gondolkodás nem áll egy helyben, hanem igen gyorsan fejlődik és egyre korszerűbbé válik. Most megismerhetik egy feltaláló történetét, akinek munkái ma igencsak magára vonják nemcsak a szakértői közösségek figyelmét, hanem még a hétköznapi emberek gondolatait is elvarázsolják. Mindez azért van így, mert ezeknek a műveknek az alapja az a vágy, hogy jobbá tegyék az emberiség életét és a bolygó arculatát; mert ezekben a művekbe évtizedeken keresztül kemény munkát fektettek be.

Ma Ön is támogathatja ezeket a törekvéseket, sőt mi több – részt is vehet egy olyan nagyszabású üzleti projektben, amely épp csak elkezdte nagy és izgalmasnak ígérkező útját. Lehet nem hinni benne, kételkedni benne, várni, megfigyelni, de a történelmi párhuzamok azt mutatják, hogy csak azok nyernek, akik határozottan elébe mennek a fejlődésnek.

Mennyi időre volt szükség az első gépkocsi, vonat, gőzhajó vagy repülőgép létrehozására

Ma Junitszkij feltaláló és a SkyWay csapata – hasonló gondolkodású emberek és befektetők irányából – óriási támogatással rendelkezik. Nekik köszönhetően a SkyWay innovatív közlekedési rendszerének bevezetése már egyre több kézzelfogható eredménnyel rendelkezik.

A húrszállítás járművének áramvonalas testéről a napfény már a világméretű átalakulás horizontját ragyogja be.

Vegyél részt a jövő közlekedésében! Légy résztulajdonos !!  És legyen az áttörő változás életedben.

További segítség itt a videóban!

Bővebb információért keress elérhetőségeimen, vagy iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót!

Köszönöm, hogy megosztottad!
34
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg