• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ? Ezt olvasd el!

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Rail Sky Way húrvasút-Fektess be a jövőbe.
Valós! Angol-Orosz vállalat (államilag bejegyzett cég mindkét országban) mely a jövő közlekedését készül felépíteni.

A kezdeti beruházásokat kis és nagy befektetők finanszírozásával kívánja megvalósítani./ Crowdfunding.
A cég a részvényeket 2015 májusban kezdte el értékesíteni a kis és nagy befektetők részére, a tőzsdére 2017-2018-ban készülnek nyitni, ami azt jelenti,hogy a most megvásárolt részvényeid vagyont fognak érni.

Ez nem egy gyors megtérülés,de ha minden összejön a nyugdíjas éveidben sem kell aggódnod a számláid miatt. A kockázati elemzők közepes alá értékelik a rizikófaktort (ami igen jónak számít), ha annak idején vásároltam volna googl,vagy facebook részvényt most nem fájna a fejem.
Valós cég,valódi emberekkel és igen nagy tervekkel, bejegyzett tőke : £ 136,244,899,367.00

A részvények száma véges,de még időben vagyunk ! Ha jelenleg nincs rá tőkéd,ingyenesen partnernek is be regisztrálhatsz,és figyeled a fejleményeket,majd a későbbiekben eldöntöd, hogy veszel részvényt vagy sem !! És végül, a SKYWAY Capital partnerprogram kiváló lehetőséget biztosít, hogy részese legyél egy nagyszabású innovációs projektnek, amely nem analógok a világon!

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Mint minden újdonságban és befektetésben azért egy minimális kockázat létezik,de már egy hónap után 130 000 befektető támogatta a projektet. Ennek megfelelően meg kell érteni, hogy a kockázati projekt mindig magában hordozza bizonyos kockázatokat. Ebben az esetben a kockázatok technikai, és pénzügyi irányúak.

Tény, hogy a Skyway történelme azt mutatja, hogy technológiai kockázatok gyakorlatilag nincsenek. Management kockázatokat is a minimumra csökkentették, mivel már kialakult CJSC “karakterlánc technológiák” Minszkben, megkapott földterületen, elkezdődött és folytatódik az építkezés az EkoTehnoParkban.

Az egyetlen komoly és jelentős kockázata, hogy továbbra is – a pénzügyi, vagyis az, hogy nem biztosított elegendő forrást a projekt megvalósításához.
Létező és valós cégről pár adat./Holding. RSW Systems (a légi út Euroasian Rail Systems),

A cég honlapja: http://www.rail-systems.com/ A befektetési társaság:https://skyway.capital/en/ Nagy-Britannia (fő vállalat): Euroasian Rail Skyway Systems Ltd Cím: 3. emeleti, 49 Farringdon Road, London, Egyesült Királyság Nagy-Britannia (befektetési alap):

Először Skyway Invest Group Limited székhelye: Gable Ház 239, Regents Park Road Finchley, London, Egyesült Királyság, N3 3LF.Cégjegyzékszám: 9320759 Oroszország: Moszkva, ul. Vodnikov, 2, 3 épület, bejárat 5, Business Center “Vodnik” ..

Telefon: +7 (495) 134-20-20, +7 (800) 333-78-93, +7 (495) 419-04 -56
Fehéroroszország: Tervezés Sky Way Office, Minsk, st. Castle, 27, 4. emelet. Telefon: +375 29-302-65-36, +375 17-306-00-99

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Mivel minden dokumentum hamisítható,talán nézzünk utána egy kicsit.
Neve: Euroasian Rail Skyway Systems Ltd: Cégbejegyzés száma 08745295, 2013 Egy – két hely ahol ellenőrizhető,hogy valódi a cég és bejegyzett a tőrvényeknek megfelelően.
Cégbejegyzés száma: 08745295 / ahol a bejegyzés ellenőrizhető.

Tanúsítvány ellenőrzés. http://wck2.companieshouse.gov.uk/,     https://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/
euroasian-rail-skyway-systems http://www.bvifsc.vg/…/reg…/certificateverification.aspx

Közösségi oldalak: https://vk.com/rswsyst?w=wall-51906842_15342
https://www.facebook.com/SkyWay.official.page/?fref=ts
https://skywayinvestgroup.com

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Talán ennyit arról, hogy egy valódi cég és projekt./ egyébként olvastam,hogy az ENSZ is támogatja a környezet kímélő tulajdonságáért. Láttam egy videót, ahol Putyin is méltatja,és támogatja a projektet, de nem igazán lett volna értelme ide feltölteni mert, természetesen oroszul van. / Újra találkoztam a videóval,ahol az orosz dumában beszél a projektről,sőt bemutatja a saját részvényeit.

Tehát: egy valóságos projektről beszélünk, amiben nincs havi kamat, hordozza a maga kockázatát (mint minden vállalkozás és befektetés).

Én bízok a projektben, mert már most komoly tárgyalások folynak és elő szerződések vannak 1-2 igazán fejlődő országgal, persze ehhez a bemutató parknak működnie kell. PL. Ausztrália,India,Canada, Szaud arábia, Egyesült arab emírség stb. Lehetséges előnyök a siker esetén egyszerűen óriási. Nézd,én megkockáztatom te pedig járd körül a témát és majd dönts.

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Végül,a feltaláló: Angliában élő Orosz tudós Anatolij Unitsky. Az Orosz tudományos akadémia tagja,és az űrközpont tudósa.(Bajkonur). A blogjában is elég sok az infó: www.yunitskiy.com/
https://www.youtube.com/watch?v=UYpFgJh3YVI

Én senkit sem szeretnék rábeszélni semmire,csak ajánlani egy valós lehetőséget amiből nagy üzlet lehet,természetesen a maga kockázatával!! Ha gondolod, regisztrálj be és megkapod a friss információkat,meghallgatod a webinárokat (magyar nyelven is),tájékozottabb leszel és eldöntőd saját magad hogy hogyan is látod ezt a lehetőséget. Végül is, ingyenes és senki nem kötelez semmire.
A te pénzed, a te lehetőséged,a te döntésed.!

Ezen a két oldalon “szerintem” sok infót találsz ami szükséges: http://sky-way.org/ http://rsw-systems.com/

ITT lejjebb,egy videó,hogy Manilíában elkezdték építeni az új metrót ezzel a technológiával. Az egyiket egy ottani orosz tette fel,a másikat a CNN.

Amennyiben kérdésed van keress elérhetőségeimen, vagy írd meg a kérdésed!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Valós cég a Skyway vagy nagy kamu ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg