• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja – videó fordítás

A SkyWay Capital önkéntes befektetési társaság, amely vállalat célja a húrvasút és a kapcsolódó infrastruktúra megépítésének a finanszírozása.
Mi egy gyökeresen új közlekedési rendszert hozunk létre, ami környezetbarát, biztonságos, komfortos és sokkal olcsóbb az összes jelenleg működő megoldásnál.

Mi is a SkyWay?
Egyszerűen fogalmazva – ez egy földfelszín feletti közlekedési rendszer, ami a közlekedést előfeszített és támoszlopokon rögzített sínek segítségével valósítja meg.

Az ilyen közlekedési eszköz sebessége elérheti az 500 km/ó sebességet is és az irányítása teljesen automatizált. A rendszer alapját képező húrtechnológia lehetővé teszi a közlekedési eszköz teljes optimalizálását és csökkenti a légkörre valamint az emberi szervezetre gyakorolt kedvezőtlen hatásokat.
A SkyWay technológiát több mint 38 éven keresztül dolgozták ki.

Ennek létrehozója – Anatolij Eduárdovics Junickij, aki SkyWay témakörében száznál is több tudományos munka és felfedezés szerzője az építéstechnológia, a közlekedés, a gépipar és az elektronika területén. Eme innovációs projekt előnyeit méltóan értékelték.

A SkyWay technológia egy sor állami és ENSZ kitüntetést kapott.
Az Orosz Föderáció Közlekedési Minisztériuma szintén innovatívnak és perspektivikusnak ismerte el a Junickij-féle húralapú közlekedési rendszert és megbízást adott – az Ágazati Közlekedési Importhelyettesítő centrummal karöltve – a próbaüzemek elindítására.

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

Mi nyitottak és készek vagyunk a közös munkára. Így a saját vállalatunknál tartott bemutatót és szakértői vizsgálatot követően, az a döntés született, hogy

Ausztráliában is bevezetésre kerül az adott projekt – Rod Hook irányításával, aki a Közlekedési Minisztérium volt minisztere és a Rod Hook Association cég jelenlegi vezetője.

Állandóan fejlődünk. Jelenlegi célkitűzésünk – a SkyWay vasút működő prototípusának, az EcoTechnoParknak a létrehozása!
A szerelvények a világ nagyközönsége számára már a berlini Innotrans nemzetközi kiállításon bemutatásra kerülnek. A próbapálya bemutatását és a UNIBUSZ műbizonylata megszerzését követően, a különféle megvalósítási célprojektek azonnal elindulnak a világ több országában is.

Csapatunk különböző ágazatokban egyedülállóan kimagasló szakemberekből áll – ezek közgazdászok, pénzügyi és internetes marketing-, irányítási és szervezési szakemberek, olyan szakértők, akik képesek meghatározni és megvalósítani az új célkitűzéseket és akik tapasztalata és szaktudása lehetővé teszi a tervek megvalósítását, és A munkákat regionális vezetők segítik a világ több tucat országában.

Ezek igazi profik a szervezés és tájékoztatás területein, és akik olyan prezentációkat és szemináriumokat tartanak, amelyeken érthetővé teszik a projektet bárki számára és szívesen válaszolnak az érdeklődők minden kérdéseire.

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

Az adott húrtechnológia már felkeltette az orosz és a külföldi cégek, tisztviselők és vállalkozók, nagy beruházók és pénzügyi csoportok, valamint állami alapok érdeklődését. Összesen már több mint 300 ezer ember 80 országból és 70 ezernél is több befektető vesz részt a SkyWay projektben!

Csatlakozz Te is és részt vehetsz a SkyWay közlekedési és infrastrukturális rendszere első működő ipari prototípusa megépítésében és finanszírozásában, aminek neve: EcoTechnoPark!
Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy részese legyél az egyik legnagyobb szállítási vállalatcsoportnak!

A SkyWay jólétet biztosít majd Önnek és a családjának!

Alapozd meg családod, gyermekeid jövőjét! Legyen Biztos jövedelmed egy életen át! Legyél támogatója a világ egyik legnagyobb közlekedési vállalatában!

Egy Rail Sky Way szintű cégben most befektetni – ez a 100 évente egyszer nyíló lehetőség Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer! Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába!

Bármi kérdésed van keress elérhetőségeimen, vagy írd meg és válaszolok rá!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg