• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Vállalva minden előnyét, hátrányát megtettem, meghoztam a döntést

Vállalva minden előnyét, hátrányát megtettem, meghoztam a döntést

Azzal indult az egész internetes pályafutásom, hogy 2010-ben eldöntöttem, én az interneten fogok pénzt keresni vállalva minden előnyével hátrányával együtt! Ezzel a nagy döntésemmel el is kezdetem az internetet böngészni, hogy megtaláljam a megfelelő üzletet amivel pénzhez lehet jutni. Nagy akarat kellett hozzá mert az kevés, hogy eldöntöm azért tenni is kell!! Először a munka mellett bújtam a netet, de akkoriban még nagyon szkeptikusan néztem ezekre az üzletekre. Kerestem a megfelelő üzletet.

Mivel fogalmam sem volt milyen üzlet az ami jól működik és megéri csinálni így aztán beléptem egy pár üzletbe. De mivel nem ismertem ezt a területet így rossz üzleteket választottam.
Viszont nem adtam fel és folytattam a keresgélést. Megismertem a hálózatépítést és elkezdtem tanulni. Közben megismerkedtem az online hálózatépítéssel is. Ezt nagyon jól tettem mert ilyen könnyen hálózatot építeni a hagyományos módszerekkel nem lehet.

Otthonról a lakásomból ki sem mozdulva építem az üzletemet. A családom mellettem van és nem kell távol lenni tőlük! Ezt a hálózatépítést mindenkinek ajánlani tudom! Egyszerű, gyors, hatékony!

Kerestem az interneten a megoldást, hogy megoldjam az életem hátra lévő részét és ne kelljen minden nap megfelelnem valakinek. Több internetes üzletben voltam már benne. Vegyes tapasztalatokat szerezve. Viszont a legtöbb online munka nem sokáig működött. Szinte mindegyik megszűnt egy idő után és a beletett pénzem is elúszott.

Volt egy pár üzlet amellyel pénzt is tudtam termelni de ez csekély összeg volt. A sok rossz tapasztalat miatt nem hagytam abba az interneten a keresést, mert biztos voltam benne, hogy létezik olyan üzlet amelyikre hosszabb távon is lehet építeni.

A kitartásomnak köszönhetően meg is lett az eredménye a kutatásnak! Ugyan is megtaláltam azt az üzletet mellyel valóban pénzt lehet termelni és a munkahelyemen is felmondtam. Olyan szállítási technológiát fejlesztettek ki amely környezetbarát, gyors, biztonságos és nem utolsó sorban kedvező árú a beruházási költsége!

Vállalva minden előnyét, hátrányát megtettem, meghoztam a döntést

A Skyway húrvasút egy teljesen új a föld felett elhelyezkedő szállítási struktúra! Bővebben ide kattintva tudsz olvasni róla!
Most lehetőség van beszállni ebbe projektbe egy ingyenes regisztrációval! Majd a regisztráció után a belső felületen lehetőség van támogatni a projektet. Különböző csomagok vásárlásával rész tulajdont tudsz szerezni. Részvényeket tudsz vásárolni akár havi részletekben is. A legkisebb havi részlet 25$/hó 10 hónapon keresztül. Ezért jelenleg 21250 részvény tulajdonosa leszel a kifizetés után.

A cég honorálja azokat akik vásárolnak részvényt, ugyan is a tőzsdére kerüléskor 1 részvény 1 $ fog érni induláskor amit most potom pénzért meg lehet venni.
A tőzsdére kerülés tervezett időpontja 2017 év vége.Tehát már nem olyan sok idő, hogy az idáig vásárolt részvények felértékelődjenek. Ezzel egycsapásra megtudod te is oldani az anyagi gondjaidat!

De ez csak egy opció mert ha nem adod el a részvényeket életed végéig osztalékot kapsz a cég projektjeiből.
Hozzá teszem, hogy a megvásárolt részvények örökölhetőek és akár az unokád is részesedhet az osztalékból!

Már csak rövid idegig elérhetőek a részvények! Ne maradj ki belőle mert bánni fogod!

Regisztrálj be ingyenesen és ismerd meg a webirodába a részleteket!

Kérdések merültek fel benned?
Keress elérhetőségeimen és válaszolok rá!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Vállalva minden előnyét, hátrányát megtettem, meghoztam a döntést

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg