• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az Indiai miniszter a SkyWay bevezetésének terveiről beszélt

Az Indiai miniszter a SkyWay bevezetésének terveiről beszélt

2017. április 26-28.-a között Himacsal-Prades indiai állam városfejlesztési miniszterével Szidhir Sarmával az élén, Dharmszala város önkormányzatának delegációja látogatta meg a SkyWay bemutató központját, gyártását és projektszervezetét. A delegációban ugyancsak helyet kapott a svájci Castor Consulting AG tanácsadó cég vezérigazgatónője Ms. Doroteya Dzheger és a svájci indiai közösség képviselője Radzsvinder Szingh.

A látogatás teljes ideje alatt a díszvendégeket a SkyWay információs szolgálatának munkatársai is elkísérték, akiknek sikerült a a delegáció vezetőjével is elbeszélgetniük arról, hogy mióta ismeri a húrközlekedést, milyen benyomásokat tettek rájuk a gördülőállomány működő ipari mintapéldányai, valamint arról, hogy mi szerepel a kormányuk által számukra kitűzött tervekben. Alább a videó és beszélgetés leirata található.

Az Indiai miniszter a SkyWay bevezetésének terveiről beszélt

A beszélgetés:

– Körülbelül egy éve hallottunk a SkyWay technológiáról és Anatolij Junitszkijről először. Az államunk Indián belüli klimatikus viszonyaira és földrajzi elhelyezkedésére való tekintettel, úgy döntöttünk, hogy a SkyWay utas és teherszállítási technológiája teljesen megfelel a mi országrészünknek.

Államunk India északi részén hegyvidéki területeken fekszik. A talaj törékeny szerkezete miatt nálunk nem ritkák a szeizmikus skála szerinti 5-ös erősségű földrengések sem. Darmszala város útjait speciális anyaggal borítjuk, de ezek sem bírnak ki 10 évnél többet. Tíz évente cserélni kell őket. A SkyWay pályák viszont 100 évig is képesek lesznek üzemelni. Ez a közlekedési eszköz az utasoknak nagyon kényelmes valamint az energiafelhasználás és a építési költségek tekintetében is gazdaságos. Ezért akarunk a világon elsők lenni ezen szállítási rendszer bevezetésében.

– Amennyire én tudom Önöknél sok nevezetesség is található. A mi államunkban él a Dalai láma. – Ez is az egyik oka lehet annak, hogy meg akarják építeni odahaza a SkyWayt? Hiszen ez a technológia vonzó lehet a turizmus számára is, hiszen ez egy innovatív technológia és mind ezidáig még sehol nem mutatták be.

– Igen, természetesen. Évente mintegy 1,5 millió turista érkezik hozzánk Dharmsalába. És a turisták száma évről évre emelkedik.

– Egyetlen év alatt?

– Évente Dharmsalába, azért, hogy megláthassák Őszentségét a Dalai lámát, valamint hogy sportoljanak, vadásszanak és meglátogassák a hindu templomokat. Ezért a város eléréséhez az utakon forgalmi torlódások nélküli jó közlekedésre van szükségünk.

Rengeteg utas és nagy mennyiségű áru probléma és zökkenő mentes szállítását kell megoldanunk. A városban ugyancsak szabad közlekedési feltételeket kell biztosítanunk a csúcsforgalomban és a turista szezonban egyaránt. Ehhez nagyon is megfelel Dharmsalában a SkyWay.

– Köszönöm. És most Belarussziában, nem messze Minszktól az EkotechnoPark területén tartózkodik. Már unibuszt és a unibikeot is megtekintette. Mik a benyomásai azután, hogy saját szemeivel is látta őket?

Az Indiai miniszter a SkyWay bevezetésének terveiről beszélt

– Ez egy nagyon stabil és alacsony zajszinttel járó közlekedési forma. Nagyon megbízható szállítási módszer. Úgy gondolom ez olyan innováció amely a vasutat, a monosínes pályákat valamint autóközlekedést is leváltja jövőben.

– Köszönöm. Hogy gondolja a SkyWay győzhet a Dharmsalára meghirdetett tenderükben? Az előző periódushoz képest megnőttek-e ennek a technológiának az esélyei? Felépül-e vajon a SkyWay ebben a városban, vagy valamely más közlekedési módozat elfogadása is szóba jöhet még?

– Nem mi már csak a SkyWayre orientálódunk. A segítségével vonzóbbá tesszük a várost turisztikai szempontból és ugyanezzel megerősítjük ennek a régiónak a gazdaságát is.. Minél több turista érkezik majd hozzánk, az vagy így vagy úgy, de annál előnyösebb lesz a lakóinak.

A jövőben szintén a SkyWay-jel szeretnénk összekötni az állam fővárosát Shimlát és Dharmsalát. Ahogy felvilágosítottak minket a városok közötti SkyWay vonat képes lesz elérni az 500km/órás sebességet is. Ha összekötjük egy ilyen pályával ezt a két legnagyobb várost, akkor az utazás közöttük mindössze 35 percet vesz majd igénybe. Pillanatnyilag egy ilyen utazás autóbusszal 9 óra, autóval – pedig 5 órát igényel.

– Ez nagyon lenyűgöző. Mikor tervezik ezt a projektet megvalósítani és hogy tervezik rá a finanszírozást megoldani?

– Most írunk alá egy szándéknyilatkozatot, aztán májusban a Társaságuk részt vesz az “Intelligens Városok” kiállításon Indiában. Ott folytatjuk az együttműködést és valószínűleg augusztus végén már elkezdjük ennek a projektnek a megvalósítását is. Úgy gondolom addigra megoldjuk a befektetőket és a más partnereket illető kérdéseket is, amelyek biztosítják a projekt megvalósíthatóságát.

– Nagyon köszönöm. Mindannyiunknak sikereket kívánok ebben a munkában. Várjuk a további gyümölcsöző és kölcsönösen előnyös együttműködést.

– Mindenképpen. Örültem, hogy megismerkedhettem Önökkel.

– Köszönöm.

– Köszönöm önnek.

Az Indiai miniszter a SkyWay bevezetésének terveiről beszélt

Tegyünk Együtt a Holnapért! Válts Biztosra!
Élethosszig folyamatosan növekvő osztalék, mely örökölhető jövedelem!
Szeretnéd tudni hogyan juthatsz plusz jövedelemhez?

Elárulom!

Akár kis összegű Befektetéssel
Akár munkával, Megnyugtatlak nem MLM.
Dolgozhatsz otthonról interneten
De Nemzetközi Karriered is kiépítheted.
Nekem már bizonyított, azonnali kifizetés garantált.

Itt Velem együtt tapasztalt Vezetők segítik munkád az első perctől.
*Nekünk Szív ügyünk a közös siker*

De a részleteket inkább beszéljük át személyesen.
Én már több mint 4 éve csinálom.
Nagyban megváltoztatta életem, hogy mi mindent kaptam e csodás üzlettől átbeszélhetjük privátban.
Ha szeretnéd kiegészíteni jelenlegi jövedelmedet,
Szeretnéd Biztosítani Családod, Gyermekeid Anyagi Jövőjét akkor tarts velem.

További infóért iratkozz fel információs hírlevélsorozatomra!

 

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg