• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Unibike a húrszállítás legelső járműve

Unibike a húrszállítás legelső járműve

Unibike, a húrszállítás legelső járműve amely szabadtéri menetpróbáit a SkyWay Belorussziában található központjában végezte. 2017-ben nevezetesen pont ezt a járművet sikerült 102 km/óra sebességre felgyorsítani. Ennél nagyobb sebességet Belorussziában az útpályák hossza nem tesz lehetővé.

Emlékszem annak idején nagyon vártuk már, hogy elkészüljön az első jármű. Amikor megláttam az első videót ahogyan közlekedik a húrpályán, akkor bizonyossá vált, hogy ez a szállítási struktúra megvalósul.

A unibike kétszemélyes. Elektromos meghajtással rendelkezik, amely vagy a sínekből vagy a fedélzeti energiatárolójából kapja az energiát. A Unibike a helyszín jellemzőinek és az utasforgalom nagyságának megfelelően felszereltségét illetően egyéni igényeket is képes kielégíteni. Ez a jármű pihenőzónák, turisztikai útvonalak és helyi közlekedési vonalak számára került kifejlesztésre.

Egyébként pontosan a unibike volt az a jármű amely Szingapúrban a SITCE nemzetközi kiállításon, az EAE-ban a Future Citis Show-n és Oroszországban az Oroszország Szállítása és Közlekedése kiállításokon is bemutatásra került. Az Egyesült Arab Emírségekben megtartott kiállításból származó unibike változat, ma különleges helyet foglal el a Belorussziában található SkyWay tesztközpontban.

Anatoli Unitsky a prioritásokról, az Exporól és a nagy sebességű unibusról

Folytatjuk a SkyWay alapítója, Anatoli Unitsky – a belorussziai tesztközpontban a koronavírus-járvány alatt rögzített videófelvételeiből származó – főbb idézetei átíratának publikálását.

A mai idézetek három, április 15-én, 17-én és 25-én megjelent kiadásból kerültek kigyűjtésre.

A prioritásokról:

– Minden irány prioritást élvez. A prioritásokon belül vannak meg azok saját prioritásai. Ma a fő prioritás a tengeri konténerekben történő teherszállítás, ugyanis erre konkrét vevő és külön finanszírozás is rendelkezésre áll már.

Az Egyesült Arab Emírségekben folyó munkáról:

– Sardzsában folytatódik a munka, noha a karantén nagyban befolyásolta a alvállalkozókat. Befejeződnek a fából készült vendégház munkálatai. Az építkezés folyik, és nem is állt le soha, noha a legtöbb építési projekt az Emirségekben szünetelt.

– Az Egyesült Arab Emírségekben nincs olyan konkurenciaharc, mint Európában. – Ott a nagy sebességű közlekedés fejletlen, kevés a vasút, nincsenek jelen a hagyományos közlekedési módozatok lobbistái sem, ezért a SkyWay-t ott egy nagyon komoly közlekedési irányzatnak tekintik.

Az Exporól:

– Még tavaly elkezdtünk kidolgozni egy, az Expo 2020 elhalasztása esetén érvénybe lépő opciót. A tervezett Expoval nagyjából azonos időpontban a Sardzsai innovációs központban előkészítjük a saját kiállításunkat, ahol mindent – amit a kiállításon is be szerettünk volna mutatni – bemutatunk: a nagy sebességű unibust, a teherszállító unicontot és egy működő komplexum modelljét, amiben a városi, a nagy sebességű és a vákumcsöves hiper sebességű pályák is bemutatásra kerülnek.

– Remélem, hogy a járvány is alábbhagy és azok, akikkel az Expon terveztünk találkozni, el tudnak jönni hozzánk, hogy megköthessük velük a célprojektekre szóló szerződéseket.

A nagy sebességű SkyWay-ről:

– Hamarosan megkezdjük az 500 km/órás sebesség elérésére alkalmas tesztpálya építését. Ennek körülbelül 25 km hosszúnak kell lennie, mert 10 km-re van szükség a felgyorsuláshoz, 10 km-re a lefékezéshez és legalább 5 km-t a tervezett sebességgel is kell tudnunk haladni. Sőt 600 km/órás sebességű járműveket is fogunk tervezni, ezért a jövőben ezen a tesztszakaszon a 600 km/órás sebességet is el fogjuk tudni érni.

– Több tucat országot és tucatnyi ajánlatot is meg tudok nevezni amelyeket nagy sebességű szállításra adtunk ki. Ezeken a helyeken nagy szükség van ezekre a projektekre, de mi még nem mutattunk be a tesztpályánkat és nem szereztük még meg ennek a közlekedési módozatnak a műbizonylatait sem.

– Amikor felvonulunk az építkezési területen és megkezdjük a nagy sebességű útpályaszakaszunk megépítését, onnantól már ők is elhiszik majd, hogy az ilyen típusú közlekedés célprojektjei is képesek lesznek megvalósulni.

Az aki ma értékeli a Sky Way csúcstechnológiából adódó hatalmas lehetőségeket, és fejlődési perspektívákat, az magának a gyerekeinek, unokáinak és dédunokáinak biztosít kényelmet, és ami a legfontosabb balesetmentes életet.
Ha neked nem mindegy a jövő és szeretnéd jobb irányba mozdítani azt, valamint beírni a neved a történelembe, akkor szívesen látunk ebben a projektben.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg