• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Tapasztalatom az elmúlt egy évben a Sky Way projektben

Tapasztalatom az elmúlt egy évben a Sky Way projektben

Nem sokkal több mint egy éve azt a döntést hoztam, hogy feladom az állásomat. Úgy gondoltam, hogy eleget kerestem már másoknak, így most  rajtam a sor, azaz magamnak termelem a pénzt. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést de, mivel láttam, hogy a munkahelyen nem jutok előbbre, ezért úgy döntöttem, felmondok.

Azért ennek voltak előzményei, nem volt egyszerű a döntés. Akkor már elég jól megismertem az internet világát és több üzleten keresztül mentem. Minden üzletben volt valami, ami megfogott és tanultam belőle. Nem írok üzlet neveket mert nem volna etikus, de minden üzlet segített abban, hogy megtaláljam azt az üzletet amelyet most már több mint kettő éve népszerűsítek, nagy sikerrel.

2016 májusában ismerkedtem meg a Sky Way projekttel, akkor még munka mellett kezdtem el népszerűsíteni. Akkor már hatodik éve dolgoztam ennél a cégnél. Egy éven át minden nap a munka előtt vagy után a Sky Way projektet népszerűsítettem. Nem kis erőfeszítést igényelt, hogy mind a két helyen az elvárásokat teljesítsem. Ráadásul három műszakban dolgoztam. Mondhatom azt is, hogy kettő pályán futottam. Napi 16-18 órát dolgoztam nyolcat a munkahelyemen, 10-12 kettőt meg otthon az interneten. Nem volt könnyű, szabadidőm szinte semmi. Ami volt azt alvással töltöttem.

2017 márciusában elgondolkoztam, hogy most akkor mi legyen, mert egyre több időt kellett volna a Sky Way projektel foglalkozni de  egy nap csak 24 óra, így nem tudtam sehogy több időt foglalkozni vele. Ekkor kellett eldönteni, melyik pályát folytatom tovább. Melyikből fogok jobban profitálni. Mivel a munkahelyeket jól ismertem, így tudtam, hogy abból soha nem lesz több bevételem mint amit meghatároznak.

Innentől aztán nem volt kérdéses melyik utat kell választani.

2017 márciusában felmondtam a munkahelyemen és teljes erőbedobással a Sky Way projektre összpontosítottam. Ennek meg is lett az eredménye a bevételem megsokszorozódott. Na nem azért mert csak otthon ültem és vártam a sült galambot! Igen keményen megdolgoztam érte, ugyanis a napi 16-18 órát szintén ledolgoztam otthon a számítógép előtt, csak sokkal több lett a bevételem. Sőt a mai napig sok időt töltök a Sky Way népszerűsítésével.

Miért?

Mert nagyon de nagyon megfizeti a Sky Way, hogy megismertetem az emberekkel a projektet! Nem beszélve arról, hogy aki támogatja a projektet az résztulajdonos lesz egy 40 000 000 000 $ értékű vállalatban. Azért ez nem elhanyagolható!

Ma már jelentősen kisebb a kockázati tényező, mint amikor még én elkezdtem támogatni a Sky Way projektet. Mára már Belorusziában, Marina Gorkában a Teszt Parkban élő nagyságban működnek a járművek. Három jármű van jelenleg kész és ezek róják a teszt köreiket.

Ez még csak a kezdet! Az idei évben több célprojekt elindult már. Indonéziában és az Arab Emirátusokban már a földmunkák elkezdődtek, melyek nem kis beruházások.

Összegezve az elmúlt egy évet, nem bántam meg, hogy felmondtam a munkahelyemen.

Azért megnéztem mit építenek az én (mi) támogatásunkból. Kiutaztam Belorusziába, Marina Gorkában a Teszt Parkban és a saját szememmel győződtem meg róla hová került a befizetett támogatási összeg. Mondhatom nagy élmény volt látni, érezni, megfogni, beleülni a járművekbe. Tudva, hogy az én támogatásom is benne van az elkészített pályákban, járművekben.

A SkyWay projektfejlesztés tizedik fázisa sikeresen befejeződött

Ebben az évben augusztus 4-én is megrendezésre kerül az Eko Feszt a teszt parkban, az az nyílt nap lesz. Ezen a napon bárki megtekintheti a tesztparkot, és az idáig elkészült járműveket. Valamint egy  gigantikus meglepetéssel is szolgálnak, ez most még rejtély. Én személy szerint most is kiutazok megnézni a teszt park fejlődését. Ha te is meg szeretnéd nézni akkor ide kattintva tudsz több információhoz jutni!

“Megéri egy ilyen cégnek fillérekből a társtulajdonosává válni még az elején?”

Én jó koncepciónak tartom. Osztalékra fel!

Ha te is jó ötletnek tartod, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek abban, hogy te is társtulajdonos legyél, és így generációk élvezhessék a rendszeres osztalékot.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Én több mint két éve vagyok résztulajdonosa a SkyWay-nek, és azóta napi szinten követem az eseményeket. Rengeteg információval tudok szolgálni. Ha úgy érzed, hogy ki akarod venni a részedet és profitálni szeretnél ebből a világ méretű startup vállalkozásból, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek Neked, hogy hamarosan Te is élvezhesd az rendszeres, öröklődő osztalékokat.

Iratkozz fel a hírleveleimre, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

 

Köszönöm, hogy megosztottad!
70
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg