• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Nemzetközi kiállításokon mutatták be a Sky Way technológiát

A nemzetközi nagyközönség előtt az elmúlt két évben a SkyWay technológiát 15 jelentős kiállításon mutatták már be.

2016 Innotrans 2016/ Németország
2016 Belorusz közlekedési hét 2016/ Belorusszia
2016 Energy Expo 2016/ Belorusszia
2016 23. ITS World Congress 2016/ Ausztrália
2016 Oroszország szállítása és közlekedése
2017 RailwayTech 2017/ Indonézia
2017 Smart City/India
2017 Nemzetközi Vasúti Kiállítási Kiállítás/ India
2017 ITS Oroszország/ Oroszország
2017 AusRAIL PLUS 2017/ Ausztrália
2017 Belorusz közlekedési hét 2017/ Belorusszia
2017 Oroszország szállítása és közlekedése kiállítás
2018 Thaiföld keleti gazdasági folyosója Infrastruktúra Fejlesztési Projekt Konferencia/Thaiföld
2018 RailwayTech Indonézia/ Indonézia
2018 A jövő városai Show/ Egyesült Arab Emírségek

15 nemzetközi kiállításon arattuk le a babérokat, alig 2 év alatt, mindez önmagáért beszél..

A SkyWay (korábbi elnevezése – Junickij féle húrszállítás) egy második szintű, a földfelszín feletti innovációs szállítási technológia és infrastruktúrája a feszítőoszlopokhoz rögzített, több száz tonna erővel előfeszített, ideálisan egyenes és egyenletes pályaszerkezeten.

A húrsínt a következők jellemzik: nagy nagy szilárdság, merevség, egyenletesség, a technológiai szempontoknak megfelelő gyártás és szerelés, gazdaságos anyagszükséglet és széles hőmérsékleti üzemképesség. A földfelszín feletti közlekedés megakadályozza a húrszállítási rendszer szállítóeszközeinek ütközését a gyalogosokkal, más szállítási eszközökkel, melyek a fő veszélyforrásai a baleseteknek.

A pályaszerkezet földfelszín feletti elhelyezése alapvető tényezője a megépítés gazdaságosságának, a környezetünk megóvásának és a közlekedés nagyfokú biztonságának.

A SkyWay nem csak szállítás, hanem a világ új infrastruktúrális kiépítésének, ahol a szállítás többé nem okoz környezetszennyezést és nem okozza több millió ember sérülését, halálát, ugyanakkor hatékony, mindenki számára elérhető, komfortos és biztonságos lesz. Az automatikus irányítású szállítás sebessége eléri az 500 km/h-ás sebességet.

A SkyWay a XXI. század közlekedési eszköze, melynek elhivatottsága a világot tisztábbá és biztonságosabbá tenni.

A húrszállítási projektszervezet és a Belorusz Kereskedelmi és Iparkamara (BKI) közötti kapcsolat  a “Húrtechnológiák” Zrt  történetében  akkor vette kezdetét, amikor a társaság első alkalommal  készült fel egy hivatalos belorusz  delegációban való részvételre, amely a nemzetgazdaság érdekeit képviselte külföldön.  2017 szeptemberében Anatolij Junitszkij főkonstruktőr és Viktor Baburin fejlesztési vezérigazgató helyettes egy nagyszabású üzleti fórumon való részvétel céljából tett látogatást Indiában, New Delhiben.

Az esemény Belorusszia vezetője Alexander Lukasenko hosszú évek óta első látogatásának idejére volt időzítve. A részvétel eredményeképpen a SkyWay képviselői három megállapodást írtak alá: egyet Maharashtra állammal, egyet egy  kikötővel, valamint egyet az “intelligens városok” fejlesztési program keretében.

A “Húrtechnológiák” Zrt – immáron tagja a kamarának, egyike annak a több mint 2000 sikeres belorusz vállalkozásnak, akik a kamarát alkotják. A szervezet a Szovjetunió Minisztertanácsa rendelete általi  1952 évi megalakítása óta (akkori nevén – az Össz-szövetségi Kereskedelmi Kamara) az ország névjegykártyájává vált.

A Belorusz Kereskedelmi és Iparkamara a Belorussziában folytatott vállalkozói tevékenységek fejlesztésének előmozdítása érdekében folytatja tevékenységét, integrálja gazdaságát a világgazdaság rendszerébe és kedvező feltételeket teremt a hazai üzleti vállalkozások külföldi partnerekkel zajló gazdasági kapcsolatainak megerősítéséhez.  A Belorusz Kereskedelmi és Iparkamara részvételével üzleti együttműködési tanácsok jöttek létre a világ több tucat országával.  Ez az együttműködés kiváló lehetőséget kínál az innovatív közlekedés és szállítás minél szélesebb körű terjesztésére.

2018-ban már 3 országban elkezdték az útpályák építkezését Indiában, Indonéziában és az Arab Emírségekben.

Én másfél éve vagyok résztulajdonosa a SkyWay-nek, és azóta napi szinten követem az eseményeket.Rengeteg információval tudok szolgálni. Ha úgy érzed, hogy ki akarod venni a részedet (hasznodat) ebből a világ méretű startup vállalkozásból, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek Neked, hogy hamarosan Te is élvezhesd az rendszeres, öröklődő osztalékokat.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még időben szeretnél résztulajdonos lenni a világ legnagyobb közlekedési StartUp vállalkozásában, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek Neked ebben.
Több generáció hálás lesz érte!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Iratkozz fel hírleveleimre, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm, hogy megosztottad!
98
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg