• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay technológiája, mint a szállítási problémák megoldása

A SkyWay technológiája, mint a szállítási problémák megoldása

A modern városi személyszállítás  az állandó krízis állapotában van, amelyet a bolygó városiasodási folyamatainak növekedése alapoz meg. Ennek az ágazatnak a jellemzője a közvetlen dotációs függőség, amely nem engedi meg időben és gyorsan lereagálni a népesség igényeinek változásait,  a modern megapoliszok infrastruktúráinak rohamos továbbfejlesztését. A másik negatív tényező amely a városi személyszállítás forgalmának csökkenésére hat, a személyautók kontrollálatlan növekedése, amely hosszú távon kritikusan lecsökkenti a forgalom sebességét, a közlekedés összeomlásához, a szociális feszültségek növekedéséhez és az ökológia állapotok rosszabbodásához vezet.

A városi személyszállítás működésében jelzett problémák a megoldáshoz való  komplex hozzáállást, elvileg teljesen új ajánlatok keresését igénylik, mivel az adott  ágazat létező optimalizációs  módszerei képtelenekteljes egészében elhárítani a negatív tényezőket.

A modern megapoliszok közlekedési problémái megoldásának egyik megközelítése a sínalapú városi személyszállítási rendszerek  aktív fejlesztése. Különösen dinamikusan zajlik ez a folyamat Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Kínában, Kelet Európa területein és a bolygó más régióiban is. Az elmúlt néhány év alatt elsőként feltűntek  könnyűsínes szállítási rendszerek az USA néhány nagyvárosában is.

A SkyWay technológiája, mint a szállítási problémák megoldása

A SkyWay technológiája, mint a szállítási problémák megoldása

Az Orosz Föderáció sem kivétel.  Emlékeztetünk, hogy a „Moszkvai közlekedési csomópont igazgatósága”  Autonóm Nonprofit Szervezet szárazföldi városi személyszállítási fejlesztési munkacsoportja 2016 december 22.-n ülésezett.

Ide kapcsolódott az új szállítási módozatok (gyors villamos) és a SkyWay technológia kérdéseinek (húrszállítás) és azok  felhasználási lehetőségeinek, a moszkvai régióban a közúton kívül megvalósítani tervezett  gyorspályái kérdéseinek vizsgálata.

Az ülésen részt vettek a moszkvai régió Közlekedési  Minisztériuma,  a moszkvai régió Közútkezelési Főigazgatósága, a moszkvai régió Állami kincstári intézményei „Útépítési igazgatósága”, a moszkvai régió Urbanisztikai Kutató és Tervező Intézetének”

Egyesült Állami Vállalata, az Állami Egyetem Építészeti és Várostervezési Intézete és a SkyWay szállítási-infrastrukturális komlexumainak fejlesztő társasága a”Húrtechnológiák„ Zrt.

Az ülés során a SkyWay projekt szervezet bemutatta a Junitszkij féle húrszállítás alapvető szállítási megoldásait, annak más szállítási módozatokhoz képesti előnyeit, az innovatív gördülőállomány modellsorát,  valamint a húrtechnológiai szállítás  Orosz Föderáció területén történő felhasználásának perspektíváit.

A gyakorlati megvalósítás nyilvánvaló előnyei mellett a SkyWay mérnöki megoldásai nem csak képesek megszabadítani a közlekedési szférát egy sor problémától, hanem egyben az ágazat későbbi fejlődése technológiai bázisának perspektívájává is válhat.

A SkyWay technológiája, mint a szállítási problémák megoldása

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg