• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay technológia bemutatkozik Indonéziában a RailwayTech 2017 kiállításon

A SkyWay technológia bemutatkozik Indonéziában a RailwayTech 2017 kiállításon

A SkyWay cégcsoport folytatja az ázsiai régiós üzleti kapcsolatok felvételét és a piac meghódítását A RailwayTech 2017 Nemzetközi vasút technológiai konferencián és kiállításon is bemutatják a SkyWay technológiáját, amely Indonéziában, Dzsakartában március 29 és április elseje között kerül megrendezésre. A társaság megerősíteni tervezi az Innotrans 2016 kiállításon Berlinben elért bemutatkozásának sikerét, amely révén nagy érdeklődést keltett Indiában és a Perzsa öböl országaiban.

A SkyWay kiállítás standja a RailwayTech 2017 kiállításon – a D2 csarnokban a D2G3-01 helyen lesz.

A SkyWay főkonstruktőre Anatolij Junitszkij elmagyarázza, hogy Indonézia miért jelentős lépés a cégcsoport számára: “Nagyban ösztönöz minket azt a figyelem amelyet a SkyWay innovációja Indiában kapott, ahol befektetési megállapodást írtunk alá, valamint Ausztrália, ahol a nemzeti irányításnál a műbizonylatok megszerzését célzó eljárások már be lettek teütemezve. Az Indonézia elégtelen szállítási infrastruktúrája problémáinak megoldását a “Dzsakarta – Surabaja”” vonalszakasszal kezdhetnénk el. A 730 km-es távolságot a unibusz másfél óra alatt lenne képes megtenni. Ilyen nagy sebességű megoldást a világ egyetlen társasága sem tud kínálni – rajtunk kívül.

A SkyWay technológia bemutatkozik Indonéziában a RailwayTech 2017 kiállításon

A SkyWay nagy plusz érdeme még az is, hogy a pálya föld felett emelt szinten halad majd és sok kérdés az innováció bevezetése után önmagától válna okafogyottá, hiszenk a SkyWay pálya megépítéséhez egyáltalán nem szükséges hozzányúlni a meglévő elöregedett szállítási infrastruktúrákhoz.   Ez is egy fontos előny minden konkurenciával szemben, hiszen az általánosan elterjedt vonatközlekedésnél már létezik gyorsabb szállítási megoldás, de az is, ahogy korábban is, a földfelszínen közlekedik és evvel problémát jelent embernek és természetnek egyaránt.

Korábban a “Húrtechnológiák” Zrt által már aláírásra került Indiával egy háromoldalú befektetési megállapodás, miután Nitin Gadkapi közlekedési miniszterrel megállapodtak erről. Pillanatnyilag munka zajlik az “Intelliegns városok” programja megvalósítása keretein belül egy közös pilot projekt elindításáról. Ez a nagyívű projekt három részből áll össze: városi tesztszakasz, az állam fővárosában egy szállítási rendszer és két város nagy sebességű közlekedéssel való összekötése Az állam bonyolult közlekedési problémáinak komplex megoldása 922 millió USD összegre értékelt, miközben kb. 1000 munkahelyet is létesít. SkyWay – Anatolij Junitszkij mérnök által kidolgozott innovatív szállítási technológia.

A SkyWay információs, energetikai és földfelszín feletti emelt szintű szállítási kommunikáció, amely húrsín alapú technológiákon alapszik. Ezen technológia főbb tulajdonságai a természetbarát volta, az elérhetősége, a megbízhatósága és a magas szintű rentabilitása. A Junitszkij féle húrszállítás néhány főbb felhasználási területtel   rendelkezik: Ezek a nagy sebességű, városok közötti ( 500km/óra sebességig), a városi utasszállító (150km/óra sebességig), a teherszállító és a könnyű turisztikai célú változatok.

A SkyWay technológia bemutatkozik Indonéziában a RailwayTech 2017 kiállításon

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg