• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

SkyWay-2020 – 10 képkockában

SkyWay-2020 – 10 képkockában

Annak érdekében, hogy a SkyWay történetében könnyebb legyen emlékeznünk 2020-ra, úgy döntöttünk, hogy kiválasztunk 10 felvételt a projekttel kapcsolatos a legemlékezetesebb események felvételei közül. Válogatásunk végső képei közé a következők kerültek be:

– A “Unitsky String Technologies, Inc.” húrszállítási fejlesztőtársaság új irodája Belaruszban, amelyet a SkyWay vállalatcsoport tavaly januárban szerzett meg.

– Mongol delegáció a húrszállítás tesztközpontjában, Marina Gorkában. A koronavírus-járvány miatt tavaly ez volt az egyetlen külföldi küldöttség a SkyWay belarusz központjában.

– Az első növények az EkoDomban. A sardzsai EkoDomban egész évben folytatódtak az építési munkálatok, így az már teljesen felkészült a küldöttségek fogadására.

– Anatoli Unitsky a húrszállítás feltalálója a “Let’s Challenge Corona”, azaz a koronavírus elleni küzdelemnek szentelt harc felvételén. A műsort 25 tévécsatorna nézői láthatták az Egyesült Arab Emírségekben, Tunéziában, Egyiptomban és más országokban is.

– A jövőbeli SkyWay személyszállítás konstrukciós makettje, amelyet Belaruszban és az Egyesült Arab Emírségekben fognak tesztelni.

SkyWay-2020 – 10 képkockában

– Több kilométernyi – a belga Bekaert társaságtól származó – a SkyWay Sardzsai tesztközpontjába leszállított húr (acélsodrony). Ezek a húrok kerülnek majd felhasználásra az új 2,5 km hosszú nehéz terhek szállítására szolgáló húrpályákon.

– Az önjáró futómű összeszerelése, amely alapját képezi úgy a 25 üléses unibus, mint a teherszállító unicont járműveknek.

– Diák a SkyWay Documentary előadásból, amelyet a Sardzsai Tudpományos Kutatási és Technológiai Park (SRTIP) – ahol a SkyWy tesztközpontja is található – szakemberei készítettek.

– A SkyWay személy- és teherszállításhoz felhasználásra kerülő új önjáró futómű első tesztjei. A tesztek felvételei először az EkoFesztivál-2020-on, a húrtechnológiák éves bemutatóján kerültek közzétételre.

– Anatoli Unitsky az EkoFesztivál-2020 rendezvényen, ahol a befektetőkhöz intézett beszédében összefoglalja az elmúlt évben elvégzett munkák eredményeit és felvázolja a következő év terveit.

Természetesen lehetetlen a SkyWay projekt összes eredményét mindössze tíz képkockán bemutatni. Ezért feltétlenül fűzzön a képekhez kommentárt arról, hogy Ön mely eseményekre emlékszik a legszívesebben vissza. Mi továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy 2021-ben is minél több ilyen ragyogó és emlékezetes eseményt tudhassunk magunkénak.

#SkyWay #SkyWorldCommunity #SWC 

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg