• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi az a SkyWay ? Személyszállítási megoldások

Mi az a SkyWay Személyszállítási megoldások
 
A SkyWay személyszállítása – a városok és a külvárosok különleges infrastrukturális megoldása. A SkyWay föld feletti elhelyezkedése lehetőséget biztosít arra, hogy az harmonikusan beintegrálható legyen bármely város már meglévő infrastruktúrájába. Különleges aerodinamikája és energiafelhasználási mutatói hatékonyan segítik a helyközi közlekedés problémáinak megoldásában.
 
Jelenleg a SkyWay négy megoldással rendelkezik a városi és helyközi személyszállításokhoz:
 
– Könnyű Uniwind, amely megfizethető megoldás szállító
cégek számára a ritkán lakott és távoli területeken, valamint nehezen járható terepen megvalósítandó szállításaik megszervezésére.
– Kompakt Unibike amely a jövőben képes alternatívájává válni a személygépkocsiknak, kerékpároknak és a motorkerékpároknak.
– A sok-férőhelyes Unibus megbirkózik a nagyvárosok jelentős utasforgalmával, és kényelmesebbé teszi a tömegközlekedést, míg annak nagy sebességű változata pedig felváltja a vonatot és a repülőgépet.
– Az Unicar segít a városi utcák magán használatú járművektől való forgalom-mentesítésében amire a kényelmes utasterük, a sebességük és az általuk biztosított utazási kényelmi szint különösen alkalmassá teszi őket.
 
A felsorolt SkyWay közlekedési módozatok bevezetése segít megoldani a személyszállítás jelenlegi problémáinak többségét. A dugók a gyors szállításnak és a nagy utasszállítási kapacitásoknak köszönhetően kisebbek lesznek. Csökken a környezetszennyezés, mert a SkyWay valamennyi közlekedési formája elektromos meghajtással működik. Az érintetlen természeti tájak megőrzésével több hely marad az életnek a városokon belül és vidéken is.
 
Figyelembe véve a szállítási módok sokféleségét és technológiai jellemzőik egyediségét, a SkyWay a legjobb megoldásokat kínálja a személyszállításra úgy a városokban mint azokon kívül is.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg