• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

.Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

Környezetbarát technológia,magas biztonsággal,10-szer kevesebb erőforrásból megépíthető ,mint a jelenlegi közlekedési módok!

– Most a társaság részvényei akár 1:500 kedvezménnyel is megvásárolhatjuk!
– Életre szóló osztalékban részesülhetünk,nem csak mi ,hanem gyerekeink ,unokáink is!
– A Légi út Group tulajdonában van a szállítási húrtechnológia ,amit a független szakértők – költséghatékonyság szempontjából 400.000.000.000.$-ra becsülnek!
– Részvényesként részévé válsz a világ legnagyobb közlekedési vállalatának!

Jelenleg már € 164 000 000 000 előrendelés van erre a technológiára!

Miért érdemes befektetni a Sky Way Projektbe ?

Marina Gorkai Sky Way bemutató és tesztparkban sikeresen lezárult a 6. építési fázis és június 1.-től elkezdődött a 7. építési szakasz. Egyszóval szépen halad a projekt a megvalósítás útján.


  1. Az új Sky Way rendszerek szerelvények és a pályák – a kiállítók speciális névre szóló meghívásának eleget téve – már a szeptember 20-23-a között zajló berlini Inno Trans Expon is megjelennek már!

2. Oroszországban egy több mint 30 fős független magasan képzett műszaki szakember gárdából álló állami munkacsoport elvégezte vizsgálatok. Az elemzések után elismerte a Sky Wayt innovatívnak és perspektivikusnak. Javaslat hangzott el a stratégiailag kiemelten fontos technológiák listájára való felkerüléséről.

Ez – ami az orosz állami megrendelések elnyeréséhez fontos megtett lépés volt. Jelentős lendületet ad a fejlesztési költségek gyors megtérülésének, hiszen irdatlan, sok szász milliárd dolláros állami megrendeléseket tesz lehetővé – gyorsan. Oroszország több tízezer km-t útépítési igényel rendelkezik a következő pár évben.

Mivel a Sky Way bármelyik rendszere fele annyiból megépíthető és üzemeltethető mint a legolcsóbb hagyományos vasút – nincs érdemi konkurenciája a tenderekben. Felkapta az orosz média is a hírt, hogy idén belépnek a közlekedési piacra.

Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

3. Ausztráliában ugyancsak elkezdődött az első SkyWay projekt megszervezése ami egy Findeksz nevű 25 ezres létszámú orvosi egyetem szállítási feladatait fogja ellátni dél Ausztráliában.
Két utasszállító UNIBUS és egy teher UNICAR szerelvény fog működni a hozzá tartozó 500 m-es húrpályán és egyszerre lesz bemutató pálya és mindennapi közlekedési eszköz az Ausztrál további terjeszkedéshez, aminek végcélja a 17.600km-nyi teljes kör megépítése ezen a kontinensen.

4. A Sky Way és a Transnet húrvasút hálózata lebontja a távolságokat az országok között!
Immár 70 ország közössége finanszírozza 70 ezer befektetővel és 360 ezer beregisztrált támogatóval! Az elmúlt fél évben 500 tájékoztató webinárium hangzott el 150 ezer résztvevő számára. Ez a progresszív összefogás világszintűvé vált és ha eddig kerested azt az erőt ami képes a világot egy jobb hellyé tenni, akkor megtaláltad!

Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

Légy része egy olyan összefogó elkötelezett csapatnak amelyik képes és tesz is azért, hogy a világ egy jobb és élhetőbb hely legyen mindannyiunk és a minket követő generációk számára!

Ami a legfontosabb kiemelt feladat viszont, hogy ha a tulajdonosi hányadod növelni szeretnéd a mostani feltételekkel akkor azt mielőbb indítsd el és tedd meg!

Ebben – magyar nyelven – saját kollégáink segítenek vagy hívd fel a szponzorod és támogat a hiányzó információkkal!

Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

Ne maradj le a száz évente egyszer adódó ilyen szintű gyarapodási lehetőségedről! Gondolom Neked sem lenne ellenedre a Goggle, Microsoft, Apple cégekbe még azok kezdeti szakaszában beruháznod. Ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét.

A Sky Way az említett három cégnél együttvéve is nagyobb lehetőség és potenciál mert a Föld 200 országa költségvetési pénzeivel táplált infrastrukturális piacán, olyan egyeduralkodó technikával és technológiával rendelkezik, amivel cirka 15 év fejlesztési előnyben van mindenkivel szemben, és már a prototípus megvalósítási szakaszában tart ahol a terveknek megfelelően halad!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Miért érdemes támogatni a Sky Way Projektet ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg