• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

 

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park, Junitszkij Anatolij Eduardovics, a “húrtechnológia” megalkotója és vezető tervezője.

Az Öko-Techno Park (Természetbarát Műszaki Bemutató Park) a SkyWay innovációs technológiájának gyakorlati megvalósítási központja és egyben a nemzetközi szakértői vizsgálatok és műszaki megfelelőségi tanúsítások helyszíne is lesz.

Az Öko-Techno Park építkezése Belorussziában, Marinogorka városa mellett, 35 hektárnyi területen zajlik.Innen kiindulva lép ki a SkyWay a globális szállítási infrastrukturális rendszerek világpiacára és kel versenyre annak résztvevőivel. 2016 októberében ez a Bemutató Park mutatja be a SkyWay innovációs technológiájának minden egyes részterületét a világ szakmai nagyközönségének.

Ez a nagy sebességű, a városi és a teher szerelvények néhány modelljét, valamint az automatizált biztonságirányítási, energiaellátási és kommunikációs kapcsolati rendszereket jelenti. A SkyWay szállítási rendszere a föld felett helyezkedik el, összekötve az élet, a munka és a pihenés infrastruktúráit, valamint az ipari humusz előállítást a belorusz tőzegmezőkkel.

A SkyWay szállítási rendszerek teljes elterjedésének összegződő szociális és gazdasági hatásait nehéz lenne túlértékelni. A Skya Way „Légi út” az üzemanyagok milliárd tonnáit takarítja meg és hasonló nagyságrendű káros anyag-kibocsájtást előz meg a légkörben. A „húr közlekedés” megváltoztatja a modern városok kinézetét, balesetmentes, veszélytelen és kényelmes közlekedési eszköze az életnek, a munkának, ill. a pihenésnek.

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

Felemeli a közlekedés útját a földről és visszaadja a földterületeket a növényeknek, az állatoknak és az embereknek. Konstrukciós tulajdonságainak köszönhetően a húrtechnológia emberek millióinak életét kíméli és őrzi meg. A”húr-szállítási rendszer” az elkövetkező évtizedekben minden kontinensen lehetővé teszi az emberek közötti társadalmi és üzleti hálózatok létrejöttét.

A SkyWay megnöveli az elérhető világot, mert jóval alacsonyabb szállítási költségek mellett megnöveli az emberek és az áruk szállítási sebességét. Ahhoz, hogy a húrvasút rendszer minél előbb megmutathassa a potenciális megrendelőknek a benne rejlő lehetőségeket, a SkyWay cégcsoport úgy döntött, hogy a kisbefektetői civil finanszírozási rendszert választja a Bemutató Park felépítéséhez.

A Cég felajánlja minden érdeklődőnek, hogy fektessen be a Bemutató Park bármely részébe és váljon a SkyWay technológia társtulajdonosává! Az, aki ma értékeli a SkyWay csúcstechnológiájából adódó hatalmas potenciált és fejlődési perspektívát, az magának, a gyerekeinek, unokáinak és dédunokáinak biztosít kényelmes – és ami a legfontosabb – balesetmentes életet.

Ide kattintva láthatod a videót az Eko Techno Parkról!

Ha neked nem közömbös a jövő és szeretnéd azt egy jobb irányba megváltoztatni és beírni a neved a történelembe, akkor szívesen látunk ebben a projektben! Pontosan a te, mi kezünkben van az a lehetőség, hogy a jövő SkyWay rendszerét a jelen SkyWay szállítási eszközévé tegyük!

Regisztrálj ingyenesen a SkyWay Capital cégbe!

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?


Kattints a képre!

 

Kérdéseiddel keress bizalommal!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg