• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet, újra ausztrál szakmai delegáció Minszkben!

Június 13.-án megérkezett Minszkbe a ausztrál szállítási szakemberek egy delegációja. Élükön Rod Hookkal, a Dél Ausztrál szállítási minisztérium egykori vezetőjével. Aki jelenleg a Rod Hook és Társai ( RHA) cég vezetője.
A Sky Way kb. egy hónappal ezelőtt, igen hangosan adott hírt magáról a legnagyobb ausztrál médiában.  Ennek megfelelően az ígéretes SKYWAY projekt hatalmas társadalmi visszhangot váltott ki.

Az új technológia vitatémává vált a legmagasabb szinteken is. Aminek eredményeként Sky Way Projekt ausztrál területi képviselője rögtön több helyi vezető mérnökirodához is fordult jelezve nekik a projekt fejlesztésében számukra nyíló új lehetőségeket.
Az előzetes megbeszélések alapján belőlük állt össze a Minszkbe megérkezett újabb delegáció, élükön Rod Hookkal.

A látogatás célja a technológia megismerése, az építkezés folyamatban lévő fázisairól való szakmai tapasztalatcsere és a további együttműködések lehetséges kereteinek meghatározása.

A belorusz fővárosban töltött második napon a vendégeink meglátogatták a Sky Way demosntrációs központjának építkezését, ami egyben a „Húr technológiák Zrt” kísérleti telephelye is. Itt megismerkedtek a már létrehozott húrtechnológia alapú útpályán folyó munkálatokkal, az infrastrukturális berendezésekkel és a szerelvényeken zajló szerelési munkálatokkal.

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

 

Mindezeket az eredményeket a 2016 szeptemberében Berlinben megnyíló Innotrans nemzetközi kiállításon a világ közösség is megismerheti majd.

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

 

A látogatás barátságos légkörben zajlott, rengeteg pozitív érzelemmel és a látottak mély benyomást tettek vendégeinkre. A küldöttség vezetői szerint, “az építkezés Rod Hook első szeptemberi látogatásához képest nagyon sokat haladt előre, amikor is még csak az első állomás alapozása zajlott.”
Kollégái, a legnagyobb ausztrál tervező vállalatok a szakértői, akik azért jöttek, hogy a technológiai szakértelmükben fejlődjenek, azt állítják, hogy minden általunk bemutatott szakmai megoldást, ők is használnak a munkájukban.

De, az ahogyan azokat mi kombináljuk – az számukra teljesen eredeti és türelmetlenül várják, hogy mielőbb megkezdődjön a közös első ausztrál Sky Way projekt megvalósítása.

Emlékezzünk vissza, hogy a 2015. szeptember az ausztrál kollégák már látogatást tettek a Skyway cégcsoport minszki irodájában.Ezen látogatás eredményeként Rod Hook és Anatolij Junitckij szándéknyilatkozatot írtak alá és kidolgozták a Sky Way technológia elterjesztésének stratégiáját Ausztráliában.

A jelenlegi látogatás még feszítettebb programmal zajlik és új fejezetet nyit az ausztrál – belorusz együttműködésben.
1-10

Láthatod, hogy igény van a Skyway húrvasút technológiára! Ezért mindenképpen támogatni kell a megvalósítását. Először a Sky Way Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt park megépítését. Mely elkészülése után élőben láthatják a megrendelők, befektetők a Skyway húrvasút működését.

Hogyan tudod te is támogatni a Sky Way Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt park megépítését? Egyszerűen beregisztrálsz és vásárolsz résztulajdont.

Ráadásul részlet fizetéssel is vásárolhatsz jelentős mennyiségű résztulajdont! A csomagokról itt tudsz olvasni! Ezen felül megsokszorozod a pénzedet!

Hogyan lehetséges?

A Skyway csomagok potom pénzért elérhetőek most! Amikor vásárolsz résztulajdont azzal az összeggel támogatod a teszt park megépítését. De a Skyway cég 2017-ben kikerül a tőzsdére és akkor a résztulajdonok felértékelődnek. Amit most megveszel résztulajdont az a tőzsdére kerüléskor egy résztulajdon egy dollárt fog érni.

Azért ez nem olyan rossz! Ugye?

Viszont egy partnerprogram is csatlakozik még azok számára akik napokon belül szeretnének pénzhez jutni. Ezzel már az első héten pénzt tudsz keresni ha egy kicsit dolgozol érte!

Ne gondolkozz sokat! Indulj el és sokszorozd meg a pénzedet!

Amennyiben kérdéseid vannak, vagy csak segítség kell, keress elérhetőségeimen!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Mennyire komoly a Skyway húrvasút projekt és üzlet

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg