• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mekkora buggyant voltam amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem!

Mekkora buggyant voltam amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem

Az eset 2016 május 8.-án kezdődött.

Egyik kedves ismerősöm mutatta meg nekem ezt a projektet, még 2016 áprilisában. Akkor nem igazán tudtam elhinni, hogy egyáltalán tartó oszlopokon hogy fog közlekedni bármilyen jármű is.
Teltek múltak a napok én meg figyeltem mi történik a projekttel, míg aztán a fent említett időpontban én is csatlakoztam a projekthez. Megnéztem most, milyen csomaggal is indultam el akkor, hát a legkisebb csomaggal, ami 25$ volt havonta 10 hónapon keresztül, az az 250 dollárba került. Gondoltam veszek egy kis csomagot és kész, nem nagy veszteség lesz, ha esetleg az lesz. Mert a hátsó gondolatok bizony mindig ott motoszkáltak a fejemben.

Amikor megvásároltam az első csomagot, én teljesen elhittem amit akkor a leírásokban és videókban mutattak. Arra alapozva, amit a Sky Way hírekben akkor olvasni lehetett, meg animációs videón látni egyre jobban beleszerettem a projektbe. Ezen felbuzdulva azt szerettem volna, ha mindenki megismeri és támogatja a projektet. Ezért mindenkinek megmutattam, megmutatom. Sokan csatlakoztak is mert ők is látták, hogy jó ügyet szolgálnak, bár ez még akkor egyáltalán nem volt biztos. 

Azóta elég sok minden történt. Már el is temették sokan a Sky Way húrvasút megvalósulását, vele együtt engem is. A facebookon több kommentből kitűnt.

Viszont én is azt mondom ekkora buggyant nem lehettem, hogy egy akkor még semmit nem mutató cégbe teszek be pénzt. Már pedig ez megtörtént.

Na de nézzük át mi is történt azóta. Amikor én csatlakoztam, akkor még semmi nem látszódott a mai teszt park helyén.

Mekkora buggyant voltam amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem

Nem sok remény látszott akkor, arra hogy valaha itt egy különleges közlekedési teszt park lesz. Az meg végképp nem, hogy különböző szállító járművek, támoszlopok között kifeszített húrsíneken fognak közlekedni. Ez csak a videó animációkon volt látható.
Viszont én már akkor elhittem, hogy ez meg fog történni.

Én szorgalmasan dolgoztam azon, hogy mindenkinek megmutassam ezt a szállítási technológiát.

Miért?

Azért mert nagyon beleszerettem.

Elsősorban azért mert környezetbarát. Nem építenek utakat, nem foglaljuk el a földterületeket az élőlények elől. Ez fő szempont, mivel már annyira tönkre tettük a bolygónkat, hogy ha nem változtatunk rajta, akkor nem sok időnk van hátra. Ugyan is a természet tartja fenn az emberiséget, és ha nem óvjuk akkor nem sokáig lesz élet a földön. A gyermekeink jövője van veszélyben!!!

Másod sorban mert teljesen balesetmentes közlekedést biztosít. Mivel a föld felszín felett közlekednek a járművek, valamint egy pályán egy irányban megy csak a forgalom így nem történhet baleset. Nem tud embereket elütni és nem tud két jármű összeütközni sem.

A harmadik ok pedig, hogy jelentősen olcsóbban kiépíthető mint a jelen lévő hagyományos bármelyik közlekedési struktúra.

Ezért elkészítettem ezt a weboldalt, hogy minél többen megismerjék a projektet. Itt a kezdetektől olvasható a projekt fejlődése, a történések, kiállításon való részvételek stb.

Na de nem papolok itt feleslegesen nézzük tovább mi történt velem és a projekttel.

A semmiből nőtt ki a Sky Way Eko Teszt Park!

Közben elkezdőtek az építkezések.

Ja, azt tudni kell, hogy a Sky Way egy nem szokványos finanszírozást választott a temérdek pénz elő teremtésére ami kellett a Teszt Park megépítéséhez. Ez pedig a kisbefektetői finanszírozás. Ez úgy néz ki, hogy különböző csomagokat ajánlottak, ajánlanak megvásárlásra, amelyben tulajdon jogot adtak, adnak.
Ezeket a csomagokat bárki megvásárolhatja, ezzel támogatva a teszt park megépítését.
Minden csomagban eltérő a tulajdonjog mennyiség és természetesen az árban is különböznek. Erről bővebben személyesen tudok mindenkinek információt adni. Vagy egy ingyenes regisztrációval, megismerheti a saját fiókjában.

Pár kép az építkezés kezdetéről.

Teltek múltak a hetek hónapok, én továbbra is tovább ajánlottam megmutattam minél több embernek, de nem csak én voltam így vele. Nagyon sokan csak csomagot vettek és nem akarták tovább ajánlani. Nincs ezzel semmi probléma mert ők is ugyan olyan jól járnak mint akik sikeresen tovább ajánlották.
Viszont nagyon sokan tovább ajánlották, megmutatták a projektet.

Na jó jó nem csak azért ajánlottam tovább mert egy nagyon jó technológiának tartom, hanem azért is mert a Sky Way igen jól megfizet érte.
Az én általam ajánlott és befektetett személyek után 15% jutalékot fizet, de ez mindenkinél így van. Viszont ezért meg is dolgozok! Részletes jutalékterv megismeréséhez kattints ide!

|||Valamint a megvásárolt résztulajdon után osztalékot fizet a Sky Way életem végéig és még utána is mert a tulajdonrész örökölhető és ezért a gyermekeim is részesülnek az osztalékból az életből való távozásom után.

Egyre többen csatlakoztak és támogatták, támogatják a Sky Way projektet. Ennek köszönhetően szépen halad az Eko Teszt Park építése.

Oké, oké, hogy építik, de hol???

Az Eko Teszt Park Belorusziában Marina Gorka város mellet egy 35 hektáros területen fekszik.
Ennek a parknak a megépítéséhez nem kevés pénzre van szükség. Ezt az építkezést az egyszerű kispénzű  emberektől, a vagyonosabb emberekig mindenki támogatja. Ezért mára már több húrpályán tesztelik a járműveket.

2016-ban rendezték meg először az Eko Tech Fesztivált. Amikor is meg lehetett látogatni a teszt parkot a támogatóknak, befektetőknek. Akkor is már több száz ember ment ki a teszt parkot megtekinteni.

Képgaléria a 2016. Eko Feszt-ről

A képeken jól látható, hogy csak a makettek voltak felállítva és azok közlekedtek, ezzel szimulálva, hogy hogyan fog majd kinézni, amikor elkészülnek a pályák és a járművek. Látható, hogy még semmi nem volt szinte. Az is látható, hogy egy sor tartó oszlop volt még csak felállítva.

Anatoly Yunitsky

2017-ben ismét megrendezték az Eko Fesztet, ezen már én is részt vettem. Nagyon kíváncsi voltam hová kerül a pénzem amivel támogatom a projektet. Csak hüledezve néztem amit megvalósítottak. Ugyan akkor nagy örömmel vettem tudomásul, hogy jó helyre került a pénzem, pénzünk. Pedig ekkor még csak kettő húrpálya volt elkészítve. Itt találkoztam először Anatoly Yunitsky tudós, feltaláló, mérnök úrral. Aki előadásával megerősítette bennem a hitet, hogy ez a szállítási rendszer megépítésre kerül.
Valamint egy múzeum lett akkor átadva ahol az idáig felhasznált anyagok, bútorok, makettek stb. található meg. Akkoriban volt egy promóciója a Sky Way-nek. A promóció az volt, hogy azok nevei, akik még 2017. április 16-ig befektetnek a SkyWay projektbe, meg lesznek örökítve a SkyWay múzeum mennyezetén.

Sok befektető tudja, hogy a SkyWay Múzeum a fehéroroszországi SkyWay tesztközpontban található. 2017  július elsején nyílt meg a nehéz húr felüljáró két horgony egyikének földszintjén. A múzeum legkülönlegesebb eleme a plafon, amelyen több ezer projektbefektető neve található.

A legtöbb befektető először látta ezt a plafont az Eco Techno Parkban 2017 nyarán az Eco-2017. húrtechnológiák bemutatása során. Akkor az összetétel azon befektetők neve volt, akik  2017 április 16.-án több mint 1000 befektetési részvényt birtokoltak.

Így jellemezte a kompozíciót a SkyWay Anatoly Yunitsky alapítója:

′′ A feladat a nevek megörökítése volt. Ugyanakkor kerülni akartam a helytelen értelmezéseket és társulásokat. Győződj meg róla, hogy ne emlékeztessen a testvéri síron lévő feliratokra vagy valamire. A döntés magától jött. Csillagos égbolt, az űr az a látóhatár, amely mindenkor elbűvölte az embert,  tudományos felfedezésekre kényszerítve és technológiai áttörésekbe testesítve. A SkyWay projekthez való hozzájárulásukkal azok az emberek, akiknek a nevét a múzeumi plafonra helyeztük, az emberi lélek merészségének és eredményeinek az égboltjában állandósultak “.

Összesen 404 kompozit anyagból készült panel található ma a múzeum mennyezetén.

Nagy örömömre az én nevem is megtalálható a múzeum mennyezetén, ezt a kép is bizonyítja.

Mekkora buggyant voltam amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem

Hári Antal

Megszámlálhatatlan neveket láttam a múzeum mennyezetén.

Képgaléria a 2017. Eko Feszt-ről

A képeken látható, mekkora fejlődés történt egy év alatt. Három húrpálya épült meg és több jármű elkészült. Igaz a járműveken még nem lehetett utazni mert nem volt még meg a műbizonylat, hogy személyeket szállíthat.

Az építkezés folytatódik most is. Egyre többen támogatják a Sky Way húrvasút szállítást.
A kisbefektetői finanszírozásnak köszönhetően, folyamatos a fejlődés a teszt parkban.

2018-ban is megrendezésre került az Eko Feszt. Ezúttal is kiutaztunk Marina Gorkába.
Magyarországról 35 személy volt kint, a világról pedig közel 6000 ember találkozott a teszt parkban, hogy utazzon a húrsíneken közlekedő járműveken.
Minszkben volt a szállásunk a Belorusz hotelben. Innen utaztunk kb. 45 percet az Eko Techno Parkba.
A szállás kiváló volt, a reggeli svédasztalos reggeli, minden ami szem szájnak ingere.

Ismét nagyot fejlődött az Eko Techno Park az egy év alatt. 

Itt látható a képgaléria.

Az Eko Fesztre kiutazott csoport
Uniwind
Eko Feszt belépő kártya
Aranyszekér díj
U 4 - 220 - T2
Bio növény termesztés
Bio gyümölcs termesztés
A világ legnagyobb drónja
Eko Feszt belépő kártya
Buszozás a repülőhöz a reptéren
Kis csoport fotó saját zászlónkkal
SKY WAY HUNGARY ZÁSZLÓNK
Várakozás a repülőre
Közös kép
Saját kézzel varrt zászlónk
Csoport kép a zászlónkkal
A húrhíd
Erősített egysínű pálya
A húrhídon
Fotó a zöld Sky Way előtt
Közös fotó Nigéria
Fotó a zöld Sky Way előtt
Közös fotó Nigéria
Fotó a zöld Sky Way előtt
A nulladik kilométernél
A Belarus hotel előtt
A húrhídon a zászlónkkal
A húrhídon a zászlóval
Sky Way Ecofest öltözékben
Szuper könnyített pálya szakasz
Konferencia
A megérkezés Minszkben
Konferenciaterem

Ismét látható a képeken és a videókon a gigantikus növekedés. Ezen a rendezvényen egy kézfogás is történ Anatoly Yunitsky-jel feltaláló, mérnök, tudóssal. Azzal, hogy a járműveken utazni lehetett, a befektetők megbizonyosodhattak róla, hogy a technológia működőképes.
Úgy gondolom a lehető legjobb helyre tettem a pénzemet azzal, hogy a Sky Way húrvasutat támogatom.

2019-ben is megrendezésre került az Eko Feszt. Ez alkalommal én nem vettem részt rajta de Magyarországról voltak többen.

Itt a képgaléria róla.

A képeken ismét látszik milyen hatalmas fejlődés történt ismét egy év alatt. A fejlesztések mellet, még  egy egyezmény is létre jött az Egyesült Arab Emirátusokban. Miszerint Sharjah Kutatási, Technológiai és Innovációs Parkban felépítésre kerül egy a Belorusziában található parkhoz hasonló Sky Way teszt park. Ezzel az egyezménnyel nagy mérföldkövet léptünk előre!

Az építkezés kezdetéről itt egy videó és képek.

00000728 b
videokep
 

2019. Október 26.-án Sardzsa emírje Őfelsége Sultan bin Muhammad Al-Qasimi ellátogatott a Sardzsai tudományos és kutatási célú parkba és megáldotta a SkyWay húrszállítás tesztelése első fázisának kezdetét.

Ezen belül egy megrendelés is született az Egyesült Arab Emirátusokban, mégpedig egy 15 km-es szakasz 21 állomással való megépítésére. Amit hamarosan meg is kezdenek. 

Tehát mindent egybe vetve a Sky Way töretlenül fejlődik és hamarosan kilép a világpiacra. A versenytársaknak igen magasra tette a mércét a Sky Way nem valószínű, hogy megtudják ugrani.

Úgy hogy a Mekkora buggyant voltam amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem! mondatot át alakítom a következő mondatra.

Mekkora király döntést hoztam amikor amikor a Sky Way-t támogatni kezdtem!

Hamarosan több milliárd dollár értékű megrendelések kerülnek aláírásra, és ez által hamarosan osztalék fizetésre kerül sor, akár már a jövő évben is lehetséges lesz.

15 fejlesztési szakaszra osztották fel a projektet, jelenleg a 14. szakasz végén járunk és hamarosan a 15 szakaszba lép a fejlesztés. Már csak egy rövid ideig van lehetőség még csatlakozni a projekthez, ezzel megoldva az  anyagi gondjaidat.

Én már megalapoztam a jövőt!

Az, hogy te megalapozod-e a jövődet vagy elmész ez mellet a temérdek pénz mellet az a Te döntésed!

Minden esetre ha csatlakozni szeretnél akkor kattints a csatlakozok gombra!

Amennyiben több információra van szükséged akkor iratkozz fel az információs csatornámra.

 

Köszönöm, hogy megosztottad!
1
Share

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg