• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Már nem sok idő és vége tájékozódj ne maradj le!

Már nem sok idő és vége tájékozódj ne maradj le!

Újabb diszkont váltás következik 2019.02.10-én. A legutóbbi váltás pontosan karácsonykor volt. Hihetetlen de már itt is a következő. Ilyen gyorsan még soha nem következett be a váltás. Ennek az az egyenes vonzata, hogy a jelenlegi diszkontok csökkenésével jár.

A korábbi váltásoktól eltérően, ahol a diszkont váltás egyben fejlesztési szakasz váltást is jelentett, most nem így lesz. A jelenlegi 13. szakaszban biztos nem. Ebben a szakaszban 3 diszkont csökkenés is lesz, ahogy ezt korábban már jelezték.

A diszkont csökkenés csak a tulajdoni hányadokra vonatkozik, tehát még nem szakaszváltás lesz mint ezidáig történt.

Most nem lehet előre tudni a csökkenés mértékét, és azt sem, hogy a esetleg a dátumot kitolják-e valamennyivel, ahogy legutóbb is történt. Az érdeklődőket kérem, hogy hozzanak minél hamarabb döntést, hogy taggá váljanak, a meglévő tagok pedig ne késlekedjenek, hanem indítsanak még egy nekik megfelelő csomagot. Felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy a SkyWay-nek 15 fejlesztési fázisa van, és már a 13-ban járunk. A gondolatom szerint (de ez csak az én gondolatom) 2019 nyarán, de legkésőbb 2019 őszén vége lesz a tulajdonhányadok értékesítésének.

Most még 30-40-es diszkonttal lehet tulajdonrészhez jutni, ami annyit tesz, hogy ennyivel olcsóbban, illetve ennyiszer többet lehet most bezsebelni. Viszont amikor a SkyWay már tőzsdén lesz, akkor csak piaci áron lehet hozzá jutni. A SkyWay is azoknak kedvez, akik korán információhoz jutnak, és időben döntenek. Ez a kockázati prémium. Minél jobban csökken a SkyWay piaci kockázata, vagyis minél stabilabb, annál kevesebb diszkonttal adja a tulajdonrészeit.

Nagyon fontos, hogy ne az utolsó napokban hozd meg a döntést, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a többségi gyakorlat. Ez azért lehet hátrányos, mert a szerver leterhelt lehet, ezzel megnehezítve a regisztrációt, az azonosítást, az okmányok feltöltését, és a kártyás vásárlást. Ennek elkerülése érdekében legkésőbb január végéig tegyétek meg a regisztrációt és a vásárlást.

Mindenki vegye figyelembe!
Az alszakasz váltási időpontja 2019. február 10-e. 23:55 prerc (MCK), és az a jelenlegi diszkontok csökkenésével jár.

Amikor segítség kell, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én is. Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!” …és legyél társtulajdonos!

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
18
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg