Már nem sok idő és vége tájékozódj ne maradj le!

Már nem sok idő és vége tájékozódj ne maradj le!

Újabb diszkont váltás következik 2019.02.10-én. A legutóbbi váltás pontosan karácsonykor volt. Hihetetlen de már itt is a következő. Ilyen gyorsan még soha nem következett be a váltás. Ennek az az egyenes vonzata, hogy a jelenlegi diszkontok csökkenésével jár.

A korábbi váltásoktól eltérően, ahol a diszkont váltás egyben fejlesztési szakasz váltást is jelentett, most nem így lesz. A jelenlegi 13. szakaszban biztos nem. Ebben a szakaszban 3 diszkont csökkenés is lesz, ahogy ezt korábban már jelezték.

A diszkont csökkenés csak a tulajdoni hányadokra vonatkozik, tehát még nem szakaszváltás lesz mint ezidáig történt.

Most nem lehet előre tudni a csökkenés mértékét, és azt sem, hogy a esetleg a dátumot kitolják-e valamennyivel, ahogy legutóbb is történt. Az érdeklődőket kérem, hogy hozzanak minél hamarabb döntést, hogy taggá váljanak, a meglévő tagok pedig ne késlekedjenek, hanem indítsanak még egy nekik megfelelő csomagot. Felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy a SkyWay-nek 15 fejlesztési fázisa van, és már a 13-ban járunk. A gondolatom szerint (de ez csak az én gondolatom) 2019 nyarán, de legkésőbb 2019 őszén vége lesz a tulajdonhányadok értékesítésének.

Most még 30-40-es diszkonttal lehet tulajdonrészhez jutni, ami annyit tesz, hogy ennyivel olcsóbban, illetve ennyiszer többet lehet most bezsebelni. Viszont amikor a SkyWay már tőzsdén lesz, akkor csak piaci áron lehet hozzá jutni. A SkyWay is azoknak kedvez, akik korán információhoz jutnak, és időben döntenek. Ez a kockázati prémium. Minél jobban csökken a SkyWay piaci kockázata, vagyis minél stabilabb, annál kevesebb diszkonttal adja a tulajdonrészeit.

Nagyon fontos, hogy ne az utolsó napokban hozd meg a döntést, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a többségi gyakorlat. Ez azért lehet hátrányos, mert a szerver leterhelt lehet, ezzel megnehezítve a regisztrációt, az azonosítást, az okmányok feltöltését, és a kártyás vásárlást. Ennek elkerülése érdekében legkésőbb január végéig tegyétek meg a regisztrációt és a vásárlást.

Mindenki vegye figyelembe!
Az alszakasz váltási időpontja 2019. február 10-e. 23:55 prerc (MCK), és az a jelenlegi diszkontok csökkenésével jár.

Amikor segítség kell, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én is. Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!” …és legyél társtulajdonos!

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Hozzászólás

hozzászólás