• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke, nem hallottál még a Skywayről?

De ha 10-30 éve kérdeztem volna ugyanezt, az  akkor  az így szólt volna:
“- Nem hallottál még az Intel mikroprocesszoról, a PC-ről, a Windowsról, az Internetről,
a Facebookról, a Goggle-ről, a Tesla Motors-ról?”

Egy adat ami önmagáért beszél:

Így változott a Sky Way Capital részvények értéke

Így változott az 1 angol fontért megvásárolható Sky Way résztulajdon értéke
2014.01.01.-től, a kezdetektől napjainkig:

A föld legnagyobb és legenergiaigényesebb  ipara a közlekedés. A szállítás képezi az élet alapját egy országban. Ebben az iparban egy új ágazat születik a szemünk előtt.

Idén készül el az   EKO-TECHNO-PARK  – azaz a Rail Sky Way természetbarát műszaki demonstrációs bemutató és teszt park.

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Elkészültükkor  az első legyártott  szerelvények  már életnagyságban  kipróbálhatóan működő új “húrtechnológia” alapú magaslati pályákon, komplett irányítási rendszerekkel, szerelvényekkel, terminálokkal, állomásokkal, tesztekkel is bizonyítottan mutatják meg  a megrendelő-beruházóknak, hogy mire képesek! Elindul a hivatalos  teszt és specifikációs folyamat, hogy minden nemzetközi forgalomba hozatali és működési engedély mihamarabb rendelkezésre álljon,  ami után már elindulnak  a forgalmazási és kivitelezési munkálatok.
A következő lépés ezután  a tőzsdére lépés lesz.

Ez  a korszerű  – és a legolcsóbb hagyományos vasúti közlekedéshez képest is csak –FÉLÁRON (!) FELÉPÍTHETŐ  és ÜZEMELTETHETŐ teher, városi valamint távolsági személyszállítást jelent a jövőben annak az országnak vagy közlekedési vállalatnak aki ezt a rendszert építteti meg és  állítja rendszerbe.
A Rail  Skay Way rendszerekre szóló előszerződés állomány már ma 300 milliárd USD értékre rúg, többek között Oroszország, Ausztrália, Anglia, India, Eu, Vietnám, Bolívia és az a Egyesült Arab Emírségek részéről – hogy csak a legnagyobbakat említsem. Ez a megrendelés állomány  havonta emelkedik.
Óvatos becslések szerint is 15 éven belül 5 millió embernek ad majd folyamatosan munkát az új  Rail Sky Way rendszerek  kivitelezése.

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

A  Földön   ma közel  1 millió km fokozatosan elhasználódó vasúti pálya vár leváltásra – a következő 50 évben  és akkor még egy méter új bővítést sem említettem. Olcsóbb  és egyszerűbb a Sky Way-t újonnan  megépíteni mint teljesen felújítani a régit … és utána fele annyiból üzemeltethető úgy, hogy a távolsági közlekedésben az 500km/óra végsebességével  a Bugatti Veyronnál is majd 100km-rel gyorsabb…

Ma van 35 millió km közút a Földön, amik a  legnagyobb városokban csúcsforgalomban már az elviselhetetlenségig túlterheltek… Emberek milliói a városokban napi 2-4 órát utaznak…

A külvárosokból zajló napi ingázás  nagy része kiváltható villámgyors  100-150km sebességű városi Rail Sky Way-el…  úgy, hogy onnantól …nincsenek kereszteződések, nincsenek bedugult buszsávok, nincs plusz földigény az építéséhez  a városokban (mert két autó sáv közé a zöld sávba is felépíthető) nincsenek évekig tartó földmunkák mint a Metrónál,  nem kell hozzá zárt elkerített folyamatosan tisztán tartott takarított pálya mint a TGW-nél,  hiszen időjárás független és akár egy tengeröböl fölé is felépíthető 6-10 m magasan.
A húrvasutat  onnantól kezdve nem kell takarítani, sózni, évente javítani, festeni és csatorna fedelezni… Csökken a meglévő úthálózat terhelése is, ami a meglévő  utak élettartamát hosszabbítja meg..

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke
A távolsági szakaszokon, nem kellenek költséges alagutak, viaduktok, hidak…
Nem érintik az egyéb földi  közlekedési útvonalak, stabil és  zökkenőmentes a pályája hisz minden  6-10 m magas tartó acél pilonja ugyanilyen mélyen “ereszt gyökeret” a földbe is… Százszámra telepített ilyen pilonsor tetején egy speciális feszített húrpályával hihetetlen stabil és egyben rezgéselnyelő és csendes rendszer jön létre. Mondhatjuk, hogy nincsenek hóakadályok mert ritkán esik 6-10 m magas hó…. A jégeső és bármilyen más időjárási körülmény sem akadály… Ahol kifeszíthető akár több száz méter  távolságban is a vasúti húr ott már a pálya megépíthető….

A  húr technológia miatt a hőtágulás sem akadály ahogy a távvezetékeknél sem az…  Nem utolsó, hogy utazás közben csodálatos kilátás nyílik a Sky Way szerelvényekről, ami önmagában is pihentető és üdítő élmény.
A teherszállításban nagyobb a teher  áteresztő képessége és olcsóbb az áru továbbítása mint a gáz és olaj vezetékeknek (mert a haladási  ellenállása jóval kisebb mint az  áramlási ellenállás a csőben) és terepfüggetlenül aránylag gyorsan telepíthető… Igen gyors ürítési és töltési rendszere van. A direkt “motor-kerék” tipusú hajtásának   hatásfoka  jóval 90%  feletti…

Környezetbarát, nem vágja ketté a természetes biológiai élőhelyeket és a ma 4 Anglia összterületű leaszfaltozott földi úthálózat aktuálisan kiváltott részét is folyamatosan  visszaadja a természetnek. Nincsenek óriási – költséges talaj vízkezelést, töltésépítéseket  és  lecsapolásokat is érintő – földmunkaigények és mindenféle talajviszonyok közt gyorsan telepíthető.

A baleseti esélyek  a legminimálisabbak, hiszen a sínen a szerelvények lerepülés ellen tökéletesen rögzítettek, onnan leesni sem tudnak. Mivel nincs kapcsolódása, kereszteződése  más közlekedési pályákkal, utakkal  ezért esélye sincs  ütközni vagy szembemenni bármilyen egyéb forgalommal. Rengeteg olyan pályamegvalósítási verziója van, ahol  egy pálya alsó és  felső részei külön pályaként  működve egymástól teljesen függetlenül üzemelnek.

Rengetegféle kivitelben készülhet – mint a képeken is jól megfigyelhető – és amit a 39 évig tartó elvi és gyakorlati fejlesztése alatti 40 szabadalom is jól érzékeltet, amivel a kifejlesztése során az új megoldásokat  levédték.

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Tehát a Sky Way rendszerek minden szempontból és minden tekintetben minimum fele olyan olcsóak, és minimum dupla olyan gyorsak, mint  bármelyik más szárazföldi szállítási és  tömegközlekedési rendszer. Üzemeltetni is fele olyan olcsón lehet mint  a korábbi legolcsóbb vasutat. Ebből következik, hogy a megtérülési mutatói is impozánsak.
Haladási zaja elenyésző, mert a speciális  húrpálya rendszer szinte minden nagyobb átmeneti rezgést tervezetten nyel el.

A  Rail Sky Way  szállítási ágazat a teher és személy szállítás testet öltött forradalmát jelenti – brutális áteresztó kapacitással és 2-5 szörös sebességgel, ami a szállítás rentabilitását 5-7 szeresére növeli, a tervezett minimum 100 éves üzemelési élettartama alatt…

Melyik ország  vagy útberuházó cég fogja figyelmen kívül hagyni a  Föld  200 országából?
Ha egy döntéshozó – akár politikai akár gazdasági tőkét akar kovácsolni  – akkor olcsóbb megoldásokat keres.  A Sky Way meg ráadásul műszakilag is lekörözött mindenkit…

A sikere elkerülhetetlen!

A Skyway cég résztulajdon vásárlási lehetőséget biztosít mindenkinek aki támogatni szeretné ezt a lenyűgöző közlekedési, szállítási rendszert.

Csatlakozz és támogasd te is a húrvasút technológiát a környezetbarát szállítási rendszert!

Részletesebb bemutatása a Skywaynek és az üzleti lehetőségnek ebben a videóban!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen! Vagy kérj visszahívást!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg