• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Folyamatosan fejlődik a Sky Way az Arab Emirátusokban

Folyamatosan fejlődik a Sky Way az Arab Emirátusokban

Az Egyesült Arab Emirátusokból már több delegáció érkezett. Most az Egyesült Arab Emírségek kormányának képviselői tettek látogatást  Minszkben és Marina Gorkában az EkoTeechnoParkban.

A látogatásra abból a célból került sor, hogy közvetlen megismerjék a “Húrtechnológiák Zrt projektszervezete és a SkyWay EkoTechnoPark demonstrációs és tesztelési központja munkáját.

A jelenlegi látogatás kölcsönösen megerősítette a felek közös együttműködés iránti érdeklődését és lehetővé tette a további intézkedések pontosabb koordinációját. A SkyWay arab partnerei elégedettek voltak a látogatás eredményeivel. A tárgyalásokról további részleteket egyelőre nem tettek közzé. Ismeretes azonban, hogy a több napos megbeszélés fő témája egy sor a régióba tervezett projekt megvalósítása bizonyos részleteinek tisztázása volt.

A tárgyalásokkal párhuzamosan a fejlesztő cég egy újabb fontos lépést tett a SkyWay prémium kategóriás üzleti kapcsolatok szintjére történő bevezetésére. A KPMG képviselői elvégezték a projektszervezet auditálását.

Az elvégzett ellenőrzés eredményeinek és a szakértők jelentéseinek célja a partnerek irányába a SkyWay fejlesztő cég részéről annak demonstrálása volt, hogy erőforrásainak és szervezettségének szintje megfelelő. A KPMG – a Deloitte, az Ernst & Young és a PwC mellett – a világ négy legnagyobb könyvvizsgáló cégének egyike.

A Nagy Négyes – világviszonylatban elismerten is vezető szerepet tölt be a pénzügyi ellenőrzési tevékenységek területén, a vállalatok aktuális állapotainak és fejlődési kilátásainak felmérése során leszűrt következtetéseiket mindig figyelembe veszik.

SkyWay húrszállítás – egy új éra szállítási rendszere

Több mint 40 évi fejlesztés, egyedülálló technológiai megoldások. A SkyWay a XXI. század közlekedési eszköze, melynek elhivatottsága a világot tisztábbá és biztonságosabbá tenni. A SkyWay cégcsoport a húrtechnológia alkalmazásával komplex befektetési projekteket készít és az egész világra kiterjeszti a technológiát. Megóvja a Föld tartalékait és minőségében javítja az életkörülményeket.

Egyedülálló rendszer.

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

Ha még nem vagy tagja a SkyWay-nek, de keresel egy kitörési pontot jelenlegi élethelyzetedből, akkor csatlakozz, hogy társtulajdonos lehess, ahogy én.

Küld el nekem kérdésedet a Kapcsolat menüpontban, vagy vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!
50
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg