• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Sky Way támogatói listája átadásra került a SkyWay holding nyilvántartásába

A Sky Way támogatói listája átadásra került a SkyWay holding nyilvántartásába

A Sky Way támogatói átkerültek a SW vállalat nyilvántartásába. Azoknak a támogatóknak az adatai akik szerepelnek a listán végérvényesen társtulajdonosokká váltak.

Minden idáig támogató nagy megelégedésére a Sky Way Capital befektetési társaság nyilvántartásából áthelyezésre kerültek az adatok a holding nyilvántartásába. Ennek következményeképpen társtulajdonosokká váltak a résztulajdonuk arányában.

Miért fontos ez?

A lényeg az egésznek annyi, hogy mi támogatók a Sky Way Capital befektetési társaságon keresztül tudjuk támogatni a Sky Way projektet. Tehát a megvásárolt támogatási csomagok a Sky Way Capital befektetési társasághoz érkezik meg. Majd ezután kerül áthelyezésre a SW holding adatbázisába mellyel résztulajdont szereznek a támogatók.

Tehát innentől válnak a támogatók hivatalosan társtulajdonossá.

Én már támogatója vagyok a projektnek!

Ne késlekedj légy részese Te is ennek a giga projektnek mely nem csak a Te anyagi gondjaidat oldja meg, hanem a gyermeked, unokád jövőjét is megalapozhatod vele. Azért mert a támogatásod örökölhető és akár az unokád is részesülhet ennek a gigaprojektnek a nyereségéből.

Már nem sok idő maradt a projektet támogatni. Hamarosan lezárul ennek a projektnek a támogatási lehetősége. A 15 fejlesztési szakaszból a 11.-ben járunk, és valószínű, hogy ebben az évben lezárul a projekt.

Szüntesd meg anyagi gondjaidat egy életre! Akarj jól élni! Most lehetőséged nyílik a saját és a gyerekeid jövőjét megalapozni.

Ismerd meg jobban a projektet és dönts jól!

Amennyiben kérdéseid vannak, úgy keress elérhetőségeimen és válaszolok minden kérdésedre.

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!
7
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg