• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ez a jármű egy szállító android, egy robot

Ez a jármű egy szállító android, egy robot

Interjú Anatolij Junitszkijjel és Szergej Szibirjakovval az InnoTrans 2018 kiállításon.

Ma egy ilyen, fesztelen légkörben találkozunk. Ülök egy fotelben és az egész testemet masszírozzák. Ez rendkívül kellemes. Ha a volán mögött ülsz egy autóban, akkor ez nem mindig lehetséges, mert elvonja a figyelmed a forgalomról. De itt mindez lehetséges, mert az automatikus vezérlőrendszerek szempontjából nézve, ez a jármű egy szállító android, egy robot. Ez egy olyan jármű, amely saját intelligenciával rendelkezik.

Ez egy új generációs közlekedési eszköz. Ma nagyon sok ember, nagyon sok vendég látogatott meg minket a standunkon. Sokan meglepődnek, hogy a fejlesztési folyamatunk továbbra is zajlik, hogy fejlődünk és minden alkalommal újabb és újabb járműveket mutatunk be. Annak ellenére, hogy ez abszolút nem kívánatos az ellenségeink, az ellenfeleink, és a minket támadó rosszakarók számára, a fejlődésünk folytatódik.

Mi Önökkel együtt veszünk részt egy kockázati tőke avagy innovatív, nagy kockázatú projektben, mert ezt amit mi valósítunk meg, ezt még senki nem csinálta meg előttünk. Az egyetlen mértékegység, az egyetlen elszámolási módszer, amely ma szóba jöhet az csak az elvégzett munka. Mindezt annak érdekében, hogy az ebbe az osztályba tartozó járművek képesek legyenek 500 km/ó feletti sebességgel haladni, ugyanis ma a szélcsatornában légáramlásban tesztelt és a számításokkal alátámasztott sebesség már megközelíti a 600 km/ó-át, de ennek végső értékét a menetpróbák fogják majd pontosítani.

Nagyon gyakran felteszik a kérdést nekem, hogy – Mikor?

Barátaim minden megtörténik a maga idejében és mindennek szemtanúi lesznek. Csakúgy, mint ahogy két évvel ezelőtt az Innotranson egy unibust és egy unibikeot mutatunk be, és rögtön a kiállításról hazaérkezve november 29-én – valószínűleg emlékeznek még rá – máris elkezdődtek a menetpróbáik. Aztán a műbizonylataikat is megszerezték.

Úgy, hogy Barátaink, mozgásban vagyunk, szépen a maga ütemében zajlik a fejlődésünk. A legfontosabb dolog egy mérnöki iskola számára – amelyet Junitszkij mérnök hozott létre – az a megteremtett, létrehozott járművekkel, mechanizmusokkal, megoldásokkal megvalósuló elszámolás. Ez az egyetlen megmérettetés. Nem az illúziók, nem a képek, nem a projektek, csak a működő mintapéldányok, amelyeket meg lehet nézni és ki lehet próbálni.

Senki sem tehet nekünk szemrehányást, mivel a munka hat éve alatt amióta a projekt elindult fejlődik folyamatosan.

Ezidő alatt elkészült az Eko Techno Parban 5 húrpálya de hamarosan befejezésre kerül a hatodik is.

Az Egyesült Arab Emirátusokban elkezdődött az építkezés. Ott is tesz pályákat építünk, valamint aláírásra került több célprojekt is.

Több televíziós csatornán is megjelent a Sky Way mint a jövő közlekedése.

További részletek a videóban.

A cc-re kattintva magyar nyelvű felirat állítható be.

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy a támogatók pénzét hová teszik, mert láthatók az újabb eszközök melyeket a pénzünkből hoztak létre.
Aki támogatja a Sky Way projektet az mindenképpen jól fog járni előbb utóbb. Soha többé nem lesznek anyagi gondjai de még az unokáinak sem! Mivel minden nyereségből osztalékot fizet a Sky Way és örökölhető a most megszerzett tulajdonhányad.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!
85
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg