Ez a jármű egy szállító android, egy robot

Ez a jármű egy szállító android, egy robot

Interjú Anatolij Junitszkijjel és Szergej Szibirjakovval az InnoTrans 2018 kiállításon.

Ma egy ilyen, fesztelen légkörben találkozunk. Ülök egy fotelben és az egész testemet masszírozzák. Ez rendkívül kellemes. Ha a volán mögött ülsz egy autóban, akkor ez nem mindig lehetséges, mert elvonja a figyelmed a forgalomról. De itt mindez lehetséges, mert az automatikus vezérlőrendszerek szempontjából nézve, ez a jármű egy szállító android, egy robot. Ez egy olyan jármű, amely saját intelligenciával rendelkezik.

Ez egy új generációs közlekedési eszköz. Ma nagyon sok ember, nagyon sok vendég látogatott meg minket a standunkon. Sokan meglepődnek, hogy a fejlesztési folyamatunk továbbra is zajlik, hogy fejlődünk és minden alkalommal újabb és újabb járműveket mutatunk be. Annak ellenére, hogy ez abszolút nem kívánatos az ellenségeink, az ellenfeleink, és a minket támadó rosszakarók számára, a fejlődésünk folytatódik.

Mi Önökkel együtt veszünk részt egy kockázati tőke avagy innovatív, nagy kockázatú projektben, mert ezt amit mi valósítunk meg, ezt még senki nem csinálta meg előttünk. Az egyetlen mértékegység, az egyetlen elszámolási módszer, amely ma szóba jöhet az csak az elvégzett munka. Mindezt annak érdekében, hogy az ebbe az osztályba tartozó járművek képesek legyenek 500 km/ó feletti sebességgel haladni, ugyanis ma a szélcsatornában légáramlásban tesztelt és a számításokkal alátámasztott sebesség már megközelíti a 600 km/ó-át, de ennek végső értékét a menetpróbák fogják majd pontosítani.

Nagyon gyakran felteszik a kérdést nekem, hogy – Mikor?

Barátaim minden megtörténik a maga idejében és mindennek szemtanúi lesznek. Csakúgy, mint ahogy két évvel ezelőtt az Innotranson egy unibust és egy unibikeot mutatunk be, és rögtön a kiállításról hazaérkezve november 29-én – valószínűleg emlékeznek még rá – máris elkezdődtek a menetpróbáik. Aztán a műbizonylataikat is megszerezték.

Úgy, hogy Barátaink, mozgásban vagyunk, szépen a maga ütemében zajlik a fejlődésünk. A legfontosabb dolog egy mérnöki iskola számára – amelyet Junitszkij mérnök hozott létre – az a megteremtett, létrehozott járművekkel, mechanizmusokkal, megoldásokkal megvalósuló elszámolás. Ez az egyetlen megmérettetés. Nem az illúziók, nem a képek, nem a projektek, csak a működő mintapéldányok, amelyeket meg lehet nézni és ki lehet próbálni.

Senki sem tehet nekünk szemrehányást, mivel a munka öt éve alatt amióta a projekt a mai medrében zajlik, folyamatosan …..

További részletek a videóban.

Anatoly Yunitsky és Sergey Sibiryakov interjúja az InnoTrans 2018 kiállításáról a SKY WAY CAPITALról a Vimeo-ról .

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy a támogatók pénzét hová teszik, mert láthatók az újabb eszközök melyeket a pénzünkből hoztak létre.
Aki támogatja a Sky Way projektet az mindenképpen jól fog járni előbb utóbb. Soha többé nem lesznek anyagi gondjai de még az unokáinak sem! Mivel minden nyereségből osztalékot fizet a Sky Way és örökölhető a most megszerzett tulajdonhányad.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Hozzászólás

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük