• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ahogy idáig is amit ígérünk meg is valósítjuk! Irány a kelet!

Ahogy idáig is, amit ígérünk meg is valósítjuk! Irány a kelet!

A főcsapás iránya kelet – Interjú Anatolij Junitszkijjal

Sok mindenre választ kaptunk a riportból. Többek között a visszavásárlási lehetőségről is beszélt. Anatolij Junitszkij kimerítő válaszokban bővelkedő interjút adott.

A riportból:

Augusztus elején, az EkoFesztivál 2018 keretében nyilvánosan bejelentette, hogy – mivel a belorusz helyi hatóságok elutasították a nagy sebességű SkyWay földterülete kiosztásának kérelmét – az építkezés az Egyesült Arab Emírségekben szeptemberben kezdődik majd el.

A szeptember befejeződött, már októberben járunk, azt kérdezném, hogy a tervek szerint haladunk-e?

Igen. Minden a terv szerint megy, az ütemtervnek megfelelően haladunk.

Egy kicsit kivártunk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk, minden úgy megy-e, ahogy kell.
Elmondaná nekünk, hogy az építkezésre való felkészülés valóban szeptemberben vagy annál azért korábban kezdődött?

– Sokkal korábban. Az építkezésre való felkészülés és maga az építkezés már akkor elkezdődtek, amikor a földet kiosztották nekünk.

Külön felírtam a dátumokat, hogy milyen típusú munkákat mikortól folytatunk, hogy ne keverjük őket. Gyakorlatilag az építkezés már folyamatban van, mert lehetetlen egyazon időben megérkezni valahova és azonnal építkezni is.

Van amit előre meg kell rendelni, van amit egy másik országból kell berendelni és van amit magunkkal kell vinnünk.

A betont azt meg lehet rendelni, oda lehet szállítani és bele lehet ömleszteni az építési gödörbe, de ezt nem tudod megtenni a horgonyfeszítő támoszlopokkal és az útstruktúrával.

A földbérleti szerződés ez év áprilisában került aláírásra, gyakorlatilag közvetlenül utána már meg is kezdődött az építkezésre való felkészülés ás maga az építkezés is.

Ott mi nem egy következő EkoTechnoParkot építünk, ahogy sokan gondolják, ez nem így van.

Óriási munka került elvégzésre a megrendelőkkel, többek között az Emirátusokban is, több tucat előszerződésünk és aláírt megállapodásunk van. Mindenki arról beszél, hogy – Na, ez nagyszerű! Belorussziában ez már megvan önöknek, de nálunk azért teljesen mások az éghajlati viszonyok.

Van itt só, ami mindent elkorrodál, van itt por, homok, ami az összes utat belepi. Belepi a síneket is, a gördülőpályájukat is, ott ahol az áramot akarják majd betáplálni és észre fogják venni, hogyha azon egy homokréteg van, akkor bizony nem tudják majd az áramot a sínből felvenni, így nem lesz áramfelvételük.

Rengeteg ilyen lényegi apróság van. Ugyan azt mondják, hogy mindez nem probléma, de mutassák is meg, hogy ez a technika felhasználható a mi körülményeink között is, kezdjenek hát el itt dolgozni.

És mi elkezdtünk dolgozni!

“Áprilisban kaptuk meg a földre vonatkozó dokumentumot. Az első dolog, amit meg akarunk építeni, és már a következő év áprilisában be fogjuk mutatni – az egy városi útpálya lesz, amire sok helyről érkezett igény, és amin egy trópusi kivitelű unicar fog közlekedni.

“Nemcsak utakat, hanem zöld technológiákat is bemutatunk, és ez az én azon koncepcióm, amely arról szól, hogy a SkyWay egyetlen négyzetméter földet sem vesz el a természettől.

“Amikor arról beszélnek, hogy mekkora utasforgalmakat akarnak bonyolítani Dubajban, Abu Dhabiban, Sardzsában valamint más fővárosokban és városokban, akkor 30, 50 és 70 ezres utasszámokról beszélnek – óránként!

Folytatás a videóban.

Történelmet írunk..

Mi támogató-társtulajdonosok is érezhetjük azt,
hogy bekerültünk a történelembe..
Ott a nevem az alapítók között..

A kezdetektől részt venni egy vállalkozásban, amelynek szolgáltatására egyre inkább és egyre több embernek szüksége van, az egyértelműen azt is magába foglalja, hogy
Te leszel az aki legelőször és a legtöbbet profitálsz mindebből!

Megtetted érte, amit megtehettél!

Támogattad a fejlesztések megvalósulását – azokkal szemben, akik még mindig a szociális hálóban bíznak, és – Önmagukat is becsapva – várják a csodát (a sült galambot)

Te itt vagy, és informálódsz..

Te tudod, hogy a saját kezedbe kell venni a holnapod biztonságát.

Legyél a társunk..

..Aztán vedd fel évről évre vállalatod a SkyWay profitjából a RÁD ESŐ OSZTALÉKOT!

Bővebb információért iratkozz fel a hírlevél csatornámra!

Köszönöm, hogy megosztottad!
71
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg