• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az uST technológia számos jelentős előnye

Kevésbé költséges, mint a metró, a villamos és a vasút: hogyan tudja megoldani az uST komplexum a műholdvárosok problémáit 🔗
 
A gyorsan növekvő műholdvárosok lakosainak, akik megacitásokban dolgoznak, minden nap dugókban kell állniuk. Hosszú és nagyon drága lenne egy közlekedési összeomlást megszüntetni metró, villamosvonal vagy egy vasút építésével. Ebben a helyzetben segíthet az UST közlekedési és infrastruktúra komplexum kiépítése. Lássuk, miért jobb, mint a metró, a villamos vagy a vasút, és mik a kulcselőnyei.
 
Számos jelentős előny miatt előnyös az uST komplexum építése. Például minimális földszerzés szükséges, az útvonal a talaj felett fut, ami azt jelenti, hogy bármilyen tájon át lehet fektetni. Ugyanakkor jóval drágábbá teszi a motorút építését vízkorlát vagy mocsaras terep.
 
Az uST technológia alkalmazása esetén a topográfia nem döntő – a tartótornyok közötti távolság akár 2 km. Számos helyzetben ez segít összekötni két állomást a legrövidebb útvonalon, ezzel jelentősen megspórolva az ügyfél és az utasok idejét. Ráadásul a talaj felett áthaladó útvonal teljesen kizárja a közlekedési balesetek lehetőségét.
 
Ugyanakkor az uST útvonal építése nem igényel meglévő gépjárműút lezárását.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg