• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A CAPITAL ENGINEERING CONSULTANCY LLC. megkapta a RAKEZ-től a hivatalos építési engedélyt

A CAPITAL ENGINEERING CONSULTANCY LLC. hivatalosan megkapta az engedélyt a Ras al-Khaimah emírség szabadgazdasági zónája területén történő építési munkák elvégzésére. Egy felsőbb hatóság az Uterra Middle East Agro Industries által jóváhagyásra rendelkezésre bocsátott üzleti tervet és projektdokumentációt alaposan áttanulmányozta és jóvá is hagyta. A kötelező engedélyeztetési eljárás a projekt szakaszos végrehajtási láncolatának szerves részét képezi.

A RAKEZ szabadgazdasági zóna segíti az ipari termelés megszervezését, egy kiválasztott speciális tanácsadó pedig segít az üzletfejlesztés kérdéskörei megértésében és azok következetes kezelésében. A CAPITAL ENGINEERING CONSULTANCY LLC. átfogó és multidiszciplináris szolgáltatásokat nyújt az uTerra projekt életciklusának minden szakaszában. A cég egyik alapkompetenciája a követeléskezelés és a viták rendezéses kezelése.

Az építkezés megkezdése lehetetlen az Egyesült Arab Emírségek szabad gazdasági övezeteiben található akkreditált és engedéllyel rendelkező szervezetekkel való megállapodások megkötése nélkül. Ezeket az interakciós folyamatokat a tanácsadó szervezet és az ügyfél közötti jól koordinált kommunikáció gyorsítja fel. Az Uterra Middle East Agro Industries – figyelemmel a helyi jogszabályok előírásaira – minden módszertani ajánlást megkapott. A közeljövőben kijelölik a generálkivitelezőt, amely lehetővé teszi, hogy a projekt továbbléphessen a megvalósítása következő szakaszába. A projekt lépéseinek következetes folyamatát számos, a termelési ciklus más, nem kevésbé fontos területeit érintő további tárgyalás is kíséri. A tárgyalások eredményéről és a megkötött megállapodásokról hamarosan egy tájékoztatás fog napvilágot látni.

Forrás>>>>

 

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

 

 

 

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg