• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Az EkoTechnoParban nem csak lézerek vannak !

Az EkoTechnoParban nem csak lézerek vannak !

A felvevő csoportunk épp hogy csak visszatért a parkból és most a múlt héten elvégzett munkák összegzését fogjuk megtenni.
Ezekben a napokban nem lesz mindenkinek pihenőnapja, hiszen a SkyWay technológia tökéletesítése a tervező irodákban, az EkoTechnoParkban és a kísérleti prototípusok műhelyében napi 24 órán keresztül zajlik a hét mind a 7 napján!

Már tudják, hogy milyen készültségi szinten van a városi és a nagy sebességű pályák közös vonalszakasza. (Készek a végpontokon a feszítőállomások betonszerkezetei és a tartó oszlopsor és már a sínszerelés előtti lézeres beállítási munkák zajlanak.)
A húrvasút útszerkezetének legbonyolultabb szerelési fázisa még az előkészítési legyártási szakaszban van és emellett folytatódnak a kísérleti parkban a többi ( városi függesztett és a tehervonal) szakaszok soron következő építési munkálatai:

A teherszakaszon is befejeződtek már a zsaluzatok szerelési és vasbeton vasszerkezetek összeszerelési munkái, a feszítő elemek alapban található horgonypontjai rögzítő pontjainak előkészítése és ma kezdődött meg a tehervonal első feszítő horgonyállomása alapsíkjának betonozása!
Mára 120 m3 beton beöntése van tervbe véve !
De a kevesebbet szóval többet tettel alapon – kellemes videózást és jó pihenést!

Támogasd te is a Skyway húrvasút megépítését vegyél részt a sartup programban! Regisztrálj ingyen és az irodán belül minden információhoz hozzá jutsz! Keress pénzt a Skyway üzlettel! Egyedül álló jutalékot fizet a Skyway  a partnereinek!

További információért iratkozz fel információs hírlevelemre kötelezettség nélkül!

hirlevelpage-00

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg