• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A trópusi unicar Sardzsa emírségében

A trópusi unicar Sardzsa emírségében

2019-ben kezdődött meg Sardzsa emírségében a SkyWay Innovációs Központ építése. Az Egyesült Arab Emírségek számára a projekt munkatársai egy korszerűsített speciális modellt is kifejlesztettek – egy trópusi unicart.

A “trópusi” szó Sardzsa forró klímájára utal, amely körülmények közt kell majd az új közlekedési modellnek a tesztjeit teljesíteni. A 60 C fokon szükséges zavartalan működés érdekében a fejlesztőknek az unicar rendszereinek egy részét meg kellett duplázniuk.

Például a trópusi unicar dupla klímaberendezéssel, dupla hűtőrendszerrel és két akkumulátorral is fel van szerelve. A menetpróbák előtt az új unicar összes berendezését egy 60 C fokos hőkamrában tesztelték le.

A jármű többi technikai rendszere nem került megduplázásra, de számos további fejlesztésen esett át. A változtatások hatással voltak a motorra, amely így erősebbé vált és gyorsabban képes elérni a 150 km/órás sebességet. Annak érdekében, hogy a jármű nagy sebességek esetén is időben képes legyen megállni a mérnökök tovább javítottak a gépi látáson és a fékrendszeren.

További korszerűsítések történtek a jármű utasterében is. A trópusi unicar belső kiképzése prémium minőségű kivitelt kapott. Az utastérben két bőrfotelt, két lehajtható ülést, egy lenyitható asztalt, egy 32 collos tévét, hűtőszekrényt és erősebb hangszórókat is felszereltek.

A trópusi unicar – sivatagi specifikációja ellenére – elsőként az EkoTechnoParkban mérsékelt éghajlaton teljesítette az első menetpróbáit. A modellt csak az összes folyamata behangolása után szállították le Sardzsába. Az Egyesült Arab Emírségekben az első menetpróbákra már 2019 őszén sor került. A jövőben ugyancsak Sardzsában tervezik bemutatni a húrszállítás tehermodelljeit, köztük a tengeri konténerek szállítására kifejlesztett unicontot.

A trópusi unicar Sardzsa emírségében

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg