• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay projektfejlesztés tizedik fázisa sikeresen befejeződött

A szakasz sikeresen lezárult.

A SkyWay projektfejlesztés tizedik fázisa sikeresen befejeződött

A SkyWay Technologies Co. hivatalosan bejelentette a következő diszkontváltás időpontját.
2018. április 11. 23:59 moszkvai idő szerint, ami 22:59 magyar idő szerint.

Ahogy idáig is most is elkészítették a kifutó tizedik fázis főbb eseményeinek és eredményeinek rövid összefoglalóját. Ezek csak a főbb események, ennél jóval több minden megvalósult!

2017 szeptemberében a SkyWay prototípus és kísérleti termelése megnövelte a gyártóterületét: a fejlesztő vállalat  tulajdonába új épületek kerültek, amelyeken a gördülőállományok alkatrészeit, valamint a pályaszerkezetek fémkonstrukcióit gyártják majd le.

A termelési üzemek modernizálódtak: a gyártás a legmodernebb berendezésekkel volt felszerelve, amelyek a fejlett digitális tervezési és fejlesztési platformok  párhuzamos bevezetésével immáron lehetővé teszik az első kereskedelmi projektek teljes körű lebonyolítását.

Az EkoTechnoParkban sem tétlenkedtek!

A SkyWay tesztelési és demonstrációs célú  területén már néhány pályatípust teljesen felépítettek és működtetnek: a városit, a könnyű városit és szuper könnyű pályákat. Ugyancsak befejeződik a teherszállítási komplexum építése is.

Az EkoTechnoPark objektumai (a közlekedési eszközök, a kommunális gazdasága és a húrkommunikációs rendszerek kiállítási példányai)  bejegyzésre kerültek a Belarusz Köztársaság ingatlannyilvántartásába.

A gördülő állomány is óriási fejlesztésen esett át!

Az átvételi tesztek befejeződtek, és a SkyWay gördülőállomány első ipari mintapéldányai a   junibike és unibus megszerezték a tanúsítványaikat. Ezzel egyidejűleg összeszerelték a unicar-t, amelyeket a unitruck-kal és a duplasínes unibussal együtt már az EkoTechnoParkbeli  próbajáratokra készítenek elő.

Folytatódnak a nagy sebességű unibus létrehozásának munkálatai, amelynek első ipari mintapéldányát a nagyközönségnek az idei berlini Nemzetközi Innotrans 2018 Kiállításon fogják bemutatni.

A SkyWay Technologies Co. több kiállításon részt vett az elmúlt időszakban. Jelentős megrendeléseket kötöttek a kiállítások alkalmával.

A SkyWay technológiát bemutatták a legfontosabb közlekedési kiállításokon,

többek között a  — International Railway Equipment Exhibition-on (a Nemzetközi Vasúti Kiállításon), az XI. Nemzetközi “Szállítás Közlekedés és Logisztika – 2017” Szakkiállításon, valamint a   a XI. Nemzetközi “Oroszország Szállítása és Közlekedése”  Kiállításon.

Ezzel azonban  azonban még nem értük el a lehetséges határt, és a következő fejlesztési fázisban a kiállítási tevékenység még tovább fog növekedni: a legközelebbi események, amelyeken a SkyWay részt vesz – a RailwayTech Indonesia (2018. március 22-24., Indonézia, Jakarta), a Future Cities Show (2018. április 9-11., Dubai, Egyesült Arab Emírségek), a Singapore International Transport and Exhibition (SITCE) 2018 július 9-11., Szingapúr) és természetesen a leginkább várt kiállítás – az InnoTrans 2018 (2018. szeptember 18-21.,  Berlin, Németország).

A SkyWay tanúsította, hogy saját minőségirányítási rendszere éppúgy megfelel az ISO 9001: 2015 nemzetközi szabványnak mint a Belorusz Köztársaság STB ISO 9001-2015 szabványának. Az alkalmazott minőségirányítási rendszer célja a pénzügyi kockázatok csökkentése, a termelékenység és a működési hatékonyság növelése, a költségek csökkentése és a vállalat által kifejlesztett termékek jövedelmezőségének javítása.

De ez csak egy része az elmúlt tizedik szakaszban elért  összes eredményünknek – minden más hírt is  könnyen megtalálnak a honlapunkon a “Hírek” részlegben.

A következő, tizenegyedik szakaszra való áttérés  moszkvai idő szerint 2018. április 11-én 23: 59-kor történik meg. Evvel egy időben  a jelenlegi diszkontok is meg fognak változni.

Ha még nem vagy tagja és szeretnél résztulajdont magadnak, akkor látogasd meg a webhelyet és válj résztulajdonossá, mert már nem sokáig elérhetők ezek a diszkontok!

Jelentősen kevesebb résztulajdon lesz kapható a szakasz váltás után! 

Több információra lenne szükséged? Iratkozz fel az információs csatornámra ide kattintva!

Kérdésed van? Írd meg és válaszolok rá, vagy keress elérhetőségeimen!

 

 

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

A SkyWay projektfejlesztés tizedik fázisa sikeresen befejeződött

 

Köszönöm, hogy megosztottad!
29
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg