• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Skyway feltalálója Anatoli Unitsky 72 éves

A Skyway feltalálója Anatoli Unitsky 72 éves

Ma, április 16-án szeretnénk gratulálni a húrtechnológiák feltalálójának, a SkyWay projekt alapítójának.  Unitsky String Technologies, Inc. generálkonstruktőrének, Anatoli Eduardovics Unitskynek.

Anatoli Unitsky volt az, aki az elmúlt évszázadban megértette, hogyan lehet olyan közlekedést létrehozni, amely elősegíti a bolygó természeti környezetének megőrzését. Tehermentesíti a megapoliszok forgalmas útjait, valamint kényelmes és biztonságos helyváltoztatást tesz lehetővé úgy a városokban mint azok határain túl. Ma ezek az ötletek tudósok új generációját inspirálják és egyaránt megvalósításra kerülnek úgy Belaruszban mint az Egyesült Arab Emírségekben.

A húrszállítás megvalósítása Anatoli Unitsky azon képességének köszönhetően vált lehetővé, hogy egyesítse maga körül a nemzetközi szintű szakembereket. Valamint megjósolja a szállítási és közlekedési piac jövőbeli igényeit és hatékony vezetői döntéseket hozzon. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhető az, hogy a belorusz újítót a munkatársai, az üzleti partnerei és a kormány képviselői is nagyra értékelik.

Feltalálói és vállalkozói tehetsége Anatoli Unitskyt több mint 180 országban tették ismertté. Ahol befektetők százezrei támogatják az innovatív SkyWay közlekedési és szállítási fejlesztéseit. Ezen emberek közül sokak számára Anatoli Unitsky egy olyan embert példáz, akinek a projekt sikerébe vetett hite teszi lehetővé számunkra, hogy előrelépjünk és évről évre újabb és újabb eredményeket mutassunk fel!

Ezért ezen a napon Anatoli Unitskynek jó egészséget, új feltalálói ötleteket, a lehető legtöbb odaadó támogatót és ami a legfontosabb, minden terve maradéktalan megvalósítását kívánjuk.

Boldog születésnapot!

A Skyway feltalálója Anatoli Unitsky 72 éves

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg