• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre

A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre

Anatoli Unitsky a közlekedés rendelkezésre állásáról és a lineáris városokról

A SkyWay alapítója, Anatoli Unitsky fontosabb kijelentéseinek idézett gyűjteménye abból a videósorozatból, amely a koronavírus-járvány ideje alatt a belorusz tesztközpontban került rögzítésre.

A ma közzétett anyagok a közlekedés megfelelő rendelkezésére állásáról, valamint a SkyWay technológián alapuló lineáris városok fejlesztése szükségességéről szólnak. Az összeállítás a május 28-i felvétel alapján készült.

– Létezik egy olyan fogalom, ami a különféle helyszínek a közlekedés rendelkezésre állása révén biztosított elérhetőségéről szól. Az ember akkor érzi jól magát, ha fél órán belül bárhová el tud jutni. Az emberek fél óra alatt úgy 2-3 km-t tudnak legyalogolni és az ókorban a városaik – ahol emberek tízezrei éltek – ehhez mérten megfelelő méretűek voltak. Aztán az emberek lóra szálltak és fél óra alatt akár 7-8 km-t is meg tudtak már tenni és a városaik is 10 km átmérőjűre nőttek. Aztán megjelentek az autók, majd a megapoliszok is 30-50 km átmérőjűre terjeszkedtek és emberek tízmillióinak adtak helyet.

– A helyszínek – a közlekedés rendelkezésre állása biztosította – elérhetősége létrehozta a modern városi viszonyokat. A rendelkezésre álló közlekedés biztosítja azt, hogy az életet komfortosan lehessen élni.

– A modern városok logisztikáját a gyalogosok alapozták meg, de amikor az autók száma már elkezdte elérni az ott lakók számát, akkor evvel együtt megjelent a forgalmi dugók és szmog problémaköre is.

– A modern városokban a közlekedés sebessége visszaesett 10-15 km/órára. Az a táv amit korábban fél óra alatt sikerült megtenni, most 2-3 órát is igénybe tud venni. És szinte minden időnket az utakon töltjük.

A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre

– A modern városokat pedig nem lehet átépíteni. Az újonnan épülő városainknak viszont már új logisztikával kell rendelkezniük.

– A nagy sebességek elérhetőségéhez az utaknak egyeneseknek vagy nagy ívű kanyarokkal rendelkezőknek kell lenniük, melyek forduló sugara nem lehet kisebb 20 km-nél. A járművek gyorsulása sem lehet több mint 0,5 m/s²-mert 1 m/s² gyorsulásnál az ember már elesik. Ilyen gyorsulással tűzifát lehet csak szállítani nem utasokat.

– Ha egy vonal átlagsebessége 360 km/óra akkor fél óra alatt úgy 180 km-t lehet megtenni. Ebben a logisztikában új típusú közlekedéssel rendelkező – úgynevezett SkyWay lineáris városoknak kell megjelenniük.

– A SkyWay közlekedés környékén lehet az emberi lakóhelyeket is megszervezni, valamint egymástól 1-1,5 kilométerre kell a megállókat is betervezni. Közöttük sétáló utcákból álló városrészek lesznek, ahol nem járnak autók, csak kerékpárok vagy elektromos robogók.

– A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre, ezért elfelejthetjük az aszfalt és beton dzsungeleket.

A Sky Way húrvasút a megoldás a környezetünk védelmére, megóvására!

A magasba emelt közlekedés húrsíneken közlekedő járművek, környezetbarát, balesetmentes közlekedést eredményez.
Ahhoz, hogy ez a szállítási technológia ki tudjon lépni a közlekedési világpiacra először egy tesz parkot kell, hogy létrehozzon. A tesztparkban tudja a járműveket tesztelni, menetpróbákat elvégezni és minden műbizonylatot , engedélyt beszerezni.
Valamint a teszt parkban tudja bemutatni a befektetőknek, érdeklődőknek. Már több ország delegációja látogatta meg a teszt parkot. Minden ország egybehangzóan azt nyilatkozta, hogy ez lesz a jövő szállítási eszköze.

Az EkoTechnoPark az egykori harckocsi-gyakorlópálya helyén

Sok befektető tudja, hogy a belorusz SkyWay tesztközpont egy korábbi harckocsi-gyakorlópálya helyén található, Marina Gorka városa mellet, ahol katonai jellegű terepi teszteket folytattak. Sőt, a SkyWay tesztközpont építése során három alkalommal tankokhoz való lövedékeket is találtak. Az egyik ráadásul egy éles lövedék volt. A megsemmisítéséhez külön szakembereket kellett kihívni.

Alig egy évvel a bérleti szerződés megkötése után az egykori tesztpálya helyszínén – amely akkor már a SkyWay tesztközpontja volt – megtörtént az első húrjármű tesztelése is. A parkban két év alatt többféle pályát is megépítettek, gyümölcsösöket telepítettek, valamint új típusú gördülőállományokat fejlesztettek ki és gyártottak le.

Ma az EkoTechnoPark a mérsékelt égöv alatti technológiák tesztelésének helyszíneként szolgál és mindig is megmarad a SkyWay projekt szülőhelyének.
Az alábbi videóban látható a teszt park az építkezés megkezdésétől napjainkig.

Ennek a teszt parknak a megszületése nagyban függött az emberektől, mert a Sky Way a kisbefektetői finanszírozást választotta a pénz összegek begyűjtésére.
2014-ben kezdődött a kisbefektetői finanszírozás én 2016 -ban csatlakoztam a projekthez.
Ma már több mint 200 országból 400.000 befektető támogatja a projektet kisebb nagyobb összeggel.

Mit kapnak a kisbefektetők?

A projektbe való befektetések 15 fejlesztési fázisra oszlanak el. Ma a projekt az utolsó előtti 14. fejlesztési fázisánál tart. A 15. fejlesztési fázis sikeres befejezése és a projekt profitábilissá és önfinanszírozóvá válása esetén a befektetők a SkyWay által megtermelt profitból osztalékra jogosultak, (ez akár már 2021-ben megtörténhet).

A projekt a jövőben (1-2 év) a tőzsdére is kiléphet. Ekkor a befektetők a tulajdoni hányadok értékének növekedésén is kereshetnek.

A lineáris városok a természetben kerülnek felépítésre

 

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg