• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay vezetése a múlt sikereiről és jövő terveiről

A SkyWay vezetése a múlt sikereiről és jövő terveiről

Barátaim! Ez az év tele volt kellemes meglepetésekkel,
jelentős eredményekkel és régen várt sikerekkel.

Visszatekintve azt szeretném, hogy feltegyék magunknak a kérdést: – Milyen volt ez az év, mit hozott számunkra, mit tettünk ez idő alatt és mi az ami még előttünk áll? Az elmúlt 4 év alatt bármi is történt, egy pillanatra sem tértünk el a kijelölt utunktól!

A fantasztikum határát súroló ötletből kiindulva képesek voltunk megvalósítani egy valós high-tech terméket. Amely kész megváltoztatni a szállításról, a közlekedésről és a mobilitásról alkotott eddigi elképzeléseket! 

Ahhoz, hogy a piacon és a történelemben is elfoglalhassuk jól megérdemelt helyünket a legmagasabb szinten kell teljesítenünk és el kell érnünk a lehetetlent.

Jelenleg nemcsak országos, hanem világméretekben kell gondolkodnunk. Igen, valóban nehezen elérhető célokat tűzünk magunk elé, és csak az Önök értelme és munkája révén vagyunk képesek elérni azokat. Hiszen egy társaság az nem az épület, nem az eszközök és a papírok, hanem elsősorban az emberek és mi a csapatunkba a szakmai területek legjobb szakembereit válogatjuk össze.

Egyáltalán nem mellékes, hogy növekszünk, de ennek ellenére képesek voltunk megőrizni a kemény és eltökélt csapatszellemünket. 

Megőriztük az egyediségünket és mindenkinek, aki igyekezett valami újat teremteni és nem félt a komplex feladatok felvállalásától sem,
ki tudtunk bővíteni a lehetőségei határait.

Bölcsebbek és érettebbek lettünk szakmai téren, valamint magunk előtt új irányokat és távlatokat is képesek voltunk megnyitni. Ma a világ médiája ír rólunk és
a világ minden részéről delegációk keresnek fel minket.

Idén az EkoTechnoParkban Japán, Brazília, Peru, az Emirátusok, India, Argentína és sok más ország képviselői is megfordultak. A külföldi befektetők érdeklődése a fejlesztéseink iránt
folyamatosan nő és ez még csak a kezdet.

A fejlesztés útja rögös út, de mi nem térünk le róla. Ez egy általunk nagyon szeretett ügy, kreatív, teremtő tevékenység és sikereink zálogát az összetartó és baráti csapatunk jelenti. Minden munkatársunknak köszönetet mondok azért a kifejezhetetlenül értékes hozzájárulásáért amivel a közös ügyünket támogatja. Boldog új évet kívánok Mindannyiunknak!

És most néhány szót szeretne a főkonstruktőrünk – Anatolij Eduardovics Junitszkij is szólni hozzánk.

Évtizedek óta keressünk egy bázisországot….. folytatás a videóban! A cc-re kattintva kiválaszthatod a magyar nyelvet.

Sokat fejlődött a Sky Way a csatlakozásom óta, de igazán most fog beindulni! Érdemes támogatni a jövő szállítási rendszerét! Hamarosan az egész világ ezzel a szállítási struktúrával fog szállítmányozni!

Csatlakozz ingyenesen és tudd meg neked hogyan lehet belőle jövedelmed!

Legyél résztulajdonos te is ahogy én!

Kérdésed van? Keress elérhetőségeimen vagy írj a kapcsolat menüben!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg