• Ez a t√°j√©koztat√≥ oldal NEM a c√©g hivatalos weboldala, a c√©g hivatalos oldal√°t itt tal√°lod meg

ūüĖ• SkyWay dokumentumfilm vide√≥ a Sharjah-i SkyWay projektrŇĎl

ūüĖ• SkyWay dokumentumfilm vide√≥ a Sharjah-i SkyWay projektrŇĎl

A napokban jelent meg egy kis videó a Sharjah Kutatási és Technológiai Park (SRTIP) csatornáján, ahol a SkyWay tesztközpont található.

Hozzuk a videót és szövegének teljes átiratát:

Sharjah technol√≥giai √©s innov√°ci√≥s kutat√≥parkj√°t arra utas√≠tott√°k, hogy fejlesszen √©s kezeljen egy innovat√≠v √∂kosziszt√©m√°t, amely hozz√°j√°rul a kutat√°s-fejleszt√©shez, a v√°llalkoz√°sok t√°mogat√°s√°hoz, valamint az ipar, az √°llam √©s a tudom√°ny k√∂z√∂tti h√°romoldal√ļ egy√ľttmŇĪk√∂d√©shez.

2018 okt√≥ber√©ben a SRTI Park szerzŇĎd√©st √≠rt al√° a SkyWay Technologies-szel, hogy a parkban teszthelyet √©p√≠tsenek a SkyWay projekt sz√°m√°ra.

Sharjahban m√°r hatalmas elŇĎrel√©p√©st tett ez a f√ľggŇĎ k√∂zleked√©s rendszer. 2015 √≥ta a SkyWay Technologies c√©g rendelkezik az EcoTechnoPark tesztelŇĎhely√©vel, amelynek ter√ľlete 36 hekt√°ros Maryina Gorka k√∂zel√©ben Feh√©roroszorsz√°gban.

A szem√©lysz√°ll√≠t√°s ig√©nyeit ak√°r 600 kilom√©ter per √≥r√°s sebess√©ggel is k√ľl√∂nf√©le k√∂zleked√©si rendszereknek kell biztos√≠taniuk. A SkyWay azt √°ll√≠tja, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ utasokkal rendelkezŇĎ kisg√©pj√°rmŇĪvek k√©t m√°sodperc alatt biztons√°gosan k√∂zlekedhetnek. Ez ak√°r √∂tvenezer utas kapacit√°s√°t teszi lehetŇĎv√© √≥r√°nk√©nt.

Ňźfels√©ge Dr. Bin Muhammad al-Qasimi sejk, a Sharjah legmagasabb tan√°cs√°nak √©s uralkod√≥j√°nak tagja, a k√≠s√©rleti szakasz kezdet√©nek tan√ļja volt. Megn√©zte a munk√°t √©s belen√©zett az egyik unicarba.

A v√°rosi k√∂zleked√©s koncepci√≥ja √©s technol√≥gi√°ja, amelyet a vil√°gpiacra val√≥ bel√©p√©s elŇĎtt Sharjah-ban tesztelnek, a Sharjah rep√ľlŇĎter√©tŇĎl az Egyetemv√°rosi V√°rosi √ļtig 2,8 km-es parcell√°t k√≠v√°n lefedni.

A SkyWay Innov√°ci√≥s K√∂zpont Sharjah technol√≥giai √©s innov√°ci√≥s kutat√°si √©s fejleszt√©si munk√°latait a SkyWay Innov√°ci√≥s K√∂zpont keret√©ben v√©gzik el. A tervek szerint olyan k√∂zpontot hoznak l√©tre, amely szakembereket k√©pez a m√©rn√∂ki szerkezetek tervez√©s√©re √©s a zsin√≥rsz√°ll√≠t√°si mŇĪveletekre.

A SkyWay-t √ļgy tervezt√©k, hogy Sharjah kutat√°s-fejleszt√©s√©nek k√∂zpontj√°v√° v√°ljon.

A tiszta k√∂zleked√©si technol√≥gia mega-strukt√ļr√°ja.

video
play-sharp-fill

Legy√©l r√©szese a j√∂vŇĎ k√∂zleked√©si rendszer√©nek!

A fŇĎkonstruktŇĎr √ľzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO ut√°ni tŇĎzsdei elad√°s:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

BŇĎvebb inform√°ci√≥t szeretn√©l? Iratkozz fel az inform√°ci√≥s h√≠rlev√©l sorozatomra!

Szem√©lyes konzult√°ci√≥√©rt keress el√©rhetŇĎs√©geimen!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

K√∂nyvjelzŇĎkh√∂z K√∂zvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a t√°j√©koztat√≥ oldal NEM a c√©g hivatalos weboldala, a c√©g hivatalos oldal√°t itt tal√°lod meg