Nyilvánossá vált egy videó az Arab Emirátusokban történő építkezésről

Szakaszváltásig hátralévő idő!

Nyilvánossá vált egy videó az Arab Emirátusokban történő építkezésről

Személy szerint én is de rajtam kívül még nagyon sokan várták annak a bizonyítékát, illetve azt, hogy végre nyilvános legyen legalább egy kép vagy videó az Egyesült Arab Emirátusokban folyó építkezésről.

A várakozásnak vége nyilvánosan közzétették az első videót az Egyesült Arab Emirátusokban folyó építkezésről. Ez a videó 2018 tavaszán készült, tehát nem friss a felvétel. Nagy örömmel tölt el ez a videó mert mert ezek szerint ennél már fél év munkával többnek kell ott lenni jelenleg, mint amit a felvételeken látunk.

Amit itt felépítünk az nem a minszki tesztpályához fog hasonlítani. Ez lesz a SkyWay innovációs központja. Ahogy maga a tudós-feltaláló Junitskyj úr fogalmaz: “Az előkészítő munka részeként létrejött a trópusi változatban a SkyWay innovációs központ legátfogóbb komplex projektje: amely három tesztpályát, a teher és személyszállító járműveket, infrastruktúrát (állomások, raktárak, intelligens biztonsági rendszer, vezérlés, áramellátás és kommunikáció, stb.) foglal magába.”

A videóból egy részlet: Sardzsa sejk őfelsége azt mondta:

“Azt akarom, hogy itt legyen a SkyWay…”

Az építkezést már korábban indítottuk el, amiről már én is említést tettem. Az építkezést gyakorlatilag már idén áprilisban elkezdtük. Már zajlanak az építkezési munkálatok, többek között az oszlopok, állomások és az infrastruktúra alapozása folyik. További részletek a videóban!

A magyar felirat alul a “CC”-re kattintva kapcsolható be:

SkyWay в ОАЭ: первое видео со стройки from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Mostanra már nem sok értelme van a kételkedésnek. Örömmel tudatom mindenkivel, hogy a SkyWay fejlődik, terjeszkedik és szakadatlanul halad a céljai felé. Én már lassan 3 éve vagyok társtulajdonos és biztos vagyok benne, hogy a SkyWay az én céljaimat is meg fogja valósítani nem csak a saját kitűzött célját.

Amennyiben neked is vannak megvalósításra váró céljaid, akkor keress meg elérhetőségeim
valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess, ahogy én is.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!”  …és legyél tulajdonos!

 

Hozzászólás

hozzászólás