• Ez a t√°j√©koztat√≥ oldal NEM a c√©g hivatalos weboldala, a c√©g hivatalos oldal√°t itt tal√°lod meg

ūüĆŅ Anatoly Yunisky az iparr√≥l √©s a bioszf√©r√°r√≥l

ūüĆŅ Anatoly Yunisky az iparr√≥l √©s a bioszf√©r√°r√≥l

A SkyWay Anatoly Yunisky alap√≠t√≥j√°nak id√©zeteinek √ļj recepci√≥ja egy sor vide√≥b√≥l, amelyet a koronav√≠rus j√°rv√°ny idej√©n vettek fel a feh√©roroszorsz√°gi tesztk√∂zpontban.

A mai anyagokat az ipar √©s a bolyg√≥ bioszf√©r√°ja k√∂z√∂tti k√∂lcs√∂nhat√°s probl√©m√°j√°nak szentelj√ľk. Az √ļjraelad√°s a 28 m√°jusi kiad√°s alapj√°n k√©sz√ľlt el.

– El kell v√°lasztani az ipar√°gat a bioszf√©r√°t√≥l. Az ipar elker√ľlhetetlen√ľl meg√∂li a term√©szetet.

– Gondolok gyermekeim, unok√°im j√∂vŇĎj√©re, mit √∂r√∂k√∂lnek majd tŇĎl√ľnk? √Ālarcokban, g√°zban, fek√©lybetegekben fognak √©lni, f√©lnek kimenni a szabadba, nem vil√°gos, hogy mit egyenek, milyen √©let ez?

– Az ipar hullad√©kot √©s √©lŇĎ organizmust is termel. Az erŇĎmŇĪ nem lesz m√°s, √ļjra √©geti a t√ľzelŇĎanyagot √©s eldobja az √©gŇĎ term√©keket.

– M√©g az oxig√©n, amit l√©legz√ľnk, k√©k-z√∂ld alg√°k, n√∂v√©nyek, fotoszint√©zis elveszteget√©se. De ezek a hullad√©kok megv√°ltoztatt√°k a bolyg√≥t, az oxig√©n l√©gk√∂r√©t tett√©k lehetŇĎv√© Ha nem lenne oxig√©n √ļjraind√≠t√°s, nem lenne √≥zonr√©teg, ami mindent √©lve megment az ultraiboly√°t√≥l. A bioszf√©ra hasznos hullad√©kot hoz l√©tre.

– Ez lesz a j√∂vŇĎnk, de a jelen√ľk. Amit lefektet√ľnk, gener√°ci√≥k lesznek. A koronav√≠rus megerŇĎs√≠tette. 2-3 gener√°ci√≥nk van, hogy drasztikusan megv√°ltoztassunk mindent.

– A F√∂ld az otthonunk. Ez egy olyan szoba, ahol nincsenek part√≠ci√≥i. Furcsa, ha ebbe a szob√°ba tesz√ľnk egy erŇĎmŇĪvet, olajat termel√ľnk, √©s abban a sarokban t√°roljuk a hullad√©kot, √©s √©p√≠t√ľnk egy √ľzemet. Hogy lehet ilyen h√°zban lakni? Mi √©l√ľnk.

– Az elsŇĎdleges emberek azt hitt√©k, hogy a h√°zon k√≠v√ľl, a barlangon k√≠v√ľlre viszik a technol√≥gi√°t √©s t√ļl√©lik, de a technol√≥gia tov√°bb fejlŇĎd√∂tt A technol√≥gi√°k egy fejlŇĎdŇĎ, fejlŇĎdŇĎ ipar√°gg√° v√°ltak. Ugyanaz a ki√ļtunk, mint a primit√≠v emberek. Ha kital√°lt√°k, hogy a technol√≥gi√°t a h√°zon k√≠v√ľlre viszik, mi√©rt nem tippelhet√ľnk?

– 12 milli√≥ √©lŇĎ szervezet √©s mikroorganizmus. Az ember az egyik ilyen faj. De ez a faj mindent elpuszt√≠that.

Anatoly Yunisky az iparról és a bioszféráról

Legy√©l r√©szese a j√∂vŇĎ k√∂zleked√©si rendszer√©nek!

A fŇĎkonstruktŇĎr √ľzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO ut√°ni tŇĎzsdei elad√°s:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

BŇĎvebb inform√°ci√≥t szeretn√©l? Iratkozz fel az inform√°ci√≥s h√≠rlev√©l sorozatomra!

Szem√©lyes konzult√°ci√≥√©rt keress el√©rhetŇĎs√©geimen!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

C√≠mke , , .K√∂nyvjelzŇĎkh√∂z K√∂zvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a t√°j√©koztat√≥ oldal NEM a c√©g hivatalos weboldala, a c√©g hivatalos oldal√°t itt tal√°lod meg