• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Végeztem egy kis számolást a Skyway részvények hozamáról

Végeztem egy kis számolást a Skyway részvények hozamáról

Nem tudom, hogy ismered e a Skyway projektet, ha nam akkor most megismerheted. Ha már régebb óta követed a bejegyzéseimet akkor már láthatod, hogy egy nagyon komoly projektről van szó amit ha támagatsz akkor megsokszorozhatod a pénzedet, nem is kicsit.

Na de nézzük mi is az a Skyway?

A Skyway egy föld felett megépített szállítási rendszer, mely óvja a természetet és vissza adja az életteret az állatoknak és az embereknek. Röviden így lehetne összefoglalni, de ettől jóval többet jelent! Egy hosszabb leírást találsz ide kattintva!

Szeptember 20-23 történt Berlinben a világ legnagyobb kiállítása az Innotransz, ahol az új és fejlesztett szállítási módokat mutatták be. Ezen a kiállításon a Skyway is részt vett és már két szállítási eszközt bemutatott a befektetők és a nagyközönség számára. Az Unibike és az Unibus prototípusokat.

A Skyway húrvasút technológia megvalósítását kis és nagy befektetőkkel kívánják megvalósítani. Már több mint 70 országból támogatják a projektet nagy és kisbefektetők egyaránt. A Skyway szállítási struktúra megvalósítására már 300 000 000 000 $ az az háromszáz milliárd dollár megrendelés van ez idáig, de a megrendelések folyamatosan érkeznek.

Ez azt jelenti, hogy a kisemberek is vásárolhatnak maguknak egy kis részt ebben a gigantikus méretű cégben, akár havi részlet fizetéssel is. Több csomagot kínál a Skyway a befektetőknek, de vannak csomagok amelyek havi részletfizetéssel vásárolhatóak meg. Tehát most résztulajdonhoz jut aki vásárol részvényt a Skyway cégben. Erre már rövid idő áll rendelkezésre. A részvény csomagokról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz, vagy felhívsz valamelyik elérhetőségemen és elmondom.

Mivel hamarosan ismét emelkednek a részvény árak így érdemes minél hamarabb döntést hozni és vásárolni részvényt akár részletre is.

Végeztem egy kis számolást a Skyway részvények hozamáról

Nézzük hogyan lehet ebből valójában pénz és mennyi.?

Lehetőség van havi részlet fizetéssel részvényhez jutni. Többféle részvény csomagból lehet választani. Itt most kettő csomagot mutatok be a legkisebbet és a legnagyobbat. A legkisebb havi fizetéses csomag a 25 dolláros, Aki ezt a csomagot választja az 10 hónapon keresztül havonta fizet 25 dollárt. Ez összesen 250 dolláros befizetés lesz a 10 hónap alatt. A 250 dollárért 26 250 db részvényt kap az illető. Ami valljuk be nem rossz! Most figyelj nagyon, mert most kiszámolom mennyit érhetnek a részvények kb egy év múlva. Tehát Te most veszel 26 250 db részvényt. Amikor kifizetted névre szólóan kiállítják és letöltheted, kinyomtathatod, de akár ki is kérheted papír formában a cégtől. Ekkor kiküldik a címedre postán a megvásárolt részvény papírodat.

Végeztem egy kis számolást a Skyway részvények hozamáról

A tervek szerint 2017 évben kiviszi a cég a részvényeit a tőzsdére és ekkor felértékelődnek a részvények. Egy részvényt induláskor egy dollárt ér és szabadon rendelkezel vele akár el is adhatod az egészet, vagy csak egy részét. Ami annyit jelent, hogy a 26 250 részvény 26 250 dollárt fog érni. A mai árfolyamon számolva ez 7.350 000 forint! Akik nem akarják eladni azoknak pedig osztalékot fizet a Skyway az életük végéig, sőt tovább is mert örökölhetőek a részvények. Így akár az unokád is élvezheti a Skyway osztalékát! Ez a legkisebb csomag és ezzel is igen szépen meglehet sokszorozni a pénzt egy kis türelemmel és egy kis havi befektetéssel.

Mint mondtam két csomagot mutatok be. A másik a legnagyobb csomag. Akik ezt a csomagot válasszák és most vásárolnak azok 9 hónapig fizetnek havi 200 dollárt az összességében 1800 dollár lesz a 10 hónap alatt. Ezért a pénzért 405 000 db részvényhez jut az illető. Ami már jelentős pénzt hozhat! Amint a kis csomagnál is számoltam ugyan azok a kondíciók a nagy csomagnál is. Tehát a tőzsdére kerüléskor egy részvény egy dolláros áron akár el is adható! Ez így néz ki a nagy csomagnál. A 405 000 részvény 405 000 dollárt fog érni.
Ez a mai árfolyamon számolva 113.400 000 forint !

Azért ez már nem olyan rossz! Ugye? 

Szerintem ennyi elég is lehet, hogy egy jó döntést hozzál! Viszont hozzá teszem, hogy akik nem adják el a részvényeiket azoknak osztalékot fizet a Skyway amint azt feljebb is írtam.

Viszont akik hamarabb pénzhez szeretnének jutni azokra is gondolt a Skyway! Egy olyan egyedüálló jutalék rendszert dolgozott ki amivel busásan megjutalmazza azokat akik tovább ajánlják, bemutatják másoknak is a Skyway projektet és az ő ajánlásukkal támogatják a Skyway húrvasút megvalósulását!

További információ kell mert nem tudsz még dönteni nem elég az információ? Akkor kattints ide!

Kérdéseid vannak? Akkor hívj fel valamelyik elérhetőségemen, vagy írj üzenetet!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Végeztem egy kis számolást a Skyway részvények hozamáról

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg