• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

USky közlekedési infrastruktúra most kapott egy tanúsítványt

USky közlekedési infrastruktúra most tanúsított TUV SW szabványosítási tanúsítványa

TUV SW szabványosítási tanúsítványa közzétett egy megfelelőségi tanúsítványt, amely támogatja az USky innovatív közlekedési infrastrukturális megoldásainak biztonságát, amelyek a következőkből állnak:
 
• vasúti szerkezet (felüljáró szállítási vasúti kategória),
• uPod (acélkerék elektromos jármű automata vezérlő rendszerrel),
• horgonytámasz (állomással kombinálva),
• köztes támogatás,
• utasállomás,
• benzinkút (beleértve az irányítótermet és a műhelyt).
 
Tanúsítási munkát vállalnak az USky Próba és Képesítési Központban, amely 28 hektáros területet foglal el a Sharjah Kutatási és Innovációs Parkban, UAE-ben 🇦🇪.
Az UAE által létrehozott USky Közlekedés stratégiai célja, hogy maximális biztonsággal biztosítsa az utas-és rakományszállításban, miközben a jövőbeli közlekedési és logisztikai feladatokat teljesíti világszerte. A TUV SW megfelelőségi tanúsítvány megszerzése ismét megerősíti az USky közlekedési infrastrukturális technológia biztonságát.
 
Ez fontos esemény az USky közlekedés és a világ egésze számára, mivel az USky technológia gyakorlati alkalmazása lehetővé teszi az egyes országok, régiók és cégek számára, hogy javítsák a közlekedés és logisztikai hatékonyságát és a közlekedés biztonságát, javítsák a gazdaságot és ökológiát, valamint csökkentsék a szén-dioxid-kibocsátást kibocsátás. futófelület.
Az USky Transportot az anyavállalat Unitsky String Technologies (Minszk, Fehérorosz Köztársaság) által testesített, anyavállalat tanúsítási, demonstrációk és innovatív közlekedési vizsgálati vizsgálati és infrastrukturális technológiák alapították. Mindkét vállalat tagja az új közlekedési és infrastrukturális iparág gyakorlati végrehajtására létrehozott uST cégcsoportnak a világpiacon, amely javíthatja a közlekedést, az ökológiát és a logisztikai biztonságot az egész világon.
 
A TUV SW szabványosítási tanúsítványa a világ vezető minősége, biztonsági és fenntarthatósági megoldási megoldási szolgáltatója a tesztelésre, ellenőrzésre, ellenőrzésre, tanúsításra és képzésre szakosodott 14 országban. A TUV SWW értékelése és akkreditálása (beleértve az ISO 17020-t ISO 17021), ISO 17021) különböző nemzeti és nemzetközi akkreditációs testületeket a szakmaiság, etika, megbízhatóság és a tanúsítás értékelésének függetlensége céljából.
 
A SWW TUV megfelelőségi tanúsítvány megszerzése az Eng által létrehozott UST csoport minden munkatársának magas szakmai képességének eredménye. Unitsky, a General Designer és a Unitsky String Technologies igazgatótanácsának elnöki tisztségét tölti be. A komplex uSky technológiának minden része több tucat rendszert és alrendszert foglal magában, egy kategóriás felüljáróból horgonycsomókkal és elektromos vasúti járművekből automatikus vezérlő rendszerekkel és motor látással a vasúti kapcsolókra, villanyvezetékekre és kommunikációs rendszerekre, különböző hatékonysági tesztelésen, biztonságra és kommunikációs rendszerre a tervezési stádium megbízhatósága.
 
Az UST csoport két tesztelési és tanúsítási központra vonatkozik az UAE-ben 🇦🇪 és a Fehérorosz Köztársaságban, hála az összes olyan uSky technológiai megoldásnak, amelyek számos vizsgálaton, ellenőrzésen és tesztelésen átmentek. A tesztelés során szerzett adatok feldolgozása és szükség esetén konstruktív és technológiai változtatások végzik a kutatási és fejlesztési tevékenységek eredményei alapján készült részletes tervezést.
 
A tesztelési és tanúsítási létesítmények helyszíne két átmérőjű klímazónában lehetővé teszi, hogy teljes mértékben figyelembe vegyék a környező klíma jellemzőit – fagyasztott körülmények, hóesés, jég és meleg, só a levegőben és homokvihar. Tehát, így számítanak a következő csoportos projektek a természeti zónákban és a bolygónk éghajlatán.
 
Az USky integrált mérnöki és technológiai megoldások tanúsítása lehetővé teszi a kulcsfontosságú korlátozásokat a döntéshozatalban a jelenlegi nagyobb közlekedési és infrastrukturális projektek foglalása érdekében – a megbízhatóság, biztonság és az új generációs közlekedés és technológiai infrastruktúra ellenálló képességének globális követelményeinek való megfelelésének megszüntetésére. Ezeket a korlátokat most megszüntették. Így a világ több tucat országában hamarosan valósággá válik a több tucatnyi leendő projekt, és megerősíti a USky technológia létrehozójának szavát első videóüzenetében:
 
„A történelem legnagyobb üzletét hozzuk létre a civilizációból! “

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg