• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban !

Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban !


„Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban 
A 6. műszaki technológia éra kapuján lépünk be!

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban A technológiai érák minden újabb szintje
( ló, gőz, robbanómotor, elektromosság, számítógép,  maghasadás)  – soha nem csinnadrattával jött el, amikor  beköszöntött. Bizonyos lángelmék álmai, teremtései és  közvetlen áldozatos munkája, hozzájárulása útján öltött  fokozatosan testet minden új ötlet gondolat és rendszer.  Vannak kiemelkedő zsenik és meghatározó  személyiségek  a Földön akik képesek az újat  megálmodni, megmutatni, bebizonyítani a korábbi  „lehetetlenségekkel” szemben. Jöhetnek ők  akár    megváltók, lánglelkű költők  vagy  zseniális műszaki  lángelmék képében, de mindenképpen szükségük van a többi ember támogatására, hisz nekik hozzák létre és alapvetően a következő nemzedékekért akarják a világot egy épelméjűbb irányba mozdítani.
Ha  pl. csak egyetlen zseniális műszaki ötletét  képes lett volna  kisbefektetői alapon például Tesla is létrehozni legalább egy piac érett termékre,  akkor ma messze nem lenni ennyi drót a világunkban  és nem szénhidrogén alapon közlekednénk…
Amikor ez a támogatás nem történt meg az emberek részéről akkor látjuk a keresztre feszítést, az üldöztetés, máglyahalált  vagy legújabban a zseniális kutatónk Horváth professzor legújabb koncepciós perét.

Gyakorlatilag  ma sincs ez másként, a képlet ugyanaz! Vagy létre tud valaki hozni egy autó ipart a semmiből „népi”, azaz a tömegek részéről történő  finanszírozási alapon – mint azt Ford is tette – vagy az újítás esélyei az adott gazdasági vezetői érdekszféráktól függnek.
Junickij-300x203Ebbe a nemcsak műszaki feltaláló hanem szervező zsenik  sorába lép be Junickij Anatolij Eduardovics is, aki  36 év és közel 300 millió dolláros saját finanszírozású beruházással,  zseniális egyéni ötletei (40 szabadalom) nyomán és több száz fős mérnök irodákkal kidolgozta a
Rail Sky Way (RSW) teljesen új technológiai alapokon működő  „húrvasút” alapú  közlekedési rendszerét.

Ez egy  olyan föld feletti teher és személy szállítási rendszer ami  teljesen környezetbarát városi és távolsági rendszereket jelent. Ezek  fele (!)  annyi költségből hozhatók létre mint a  hagyományos vasút, tized (!)  annyi  költségből üzemeltethetőek, sokkal biztonságosabbak mint bármi eddigi közlekedési forma. Piac érett olyan közlekedési ágazat  amely teljesen természetbarát akár a létrehozását mint üzemeltetését tekintve. Ráadásul időjárás függetlenül üzemelnek  és járhatatlan  mocsaras területeken sőt tengereken is felépíthetők.
Velük komplett gáz és olajszállítási csőszakaszok, szén és más ércszállítási feladatok  is olcsón kiválthatók  mindenféle személyszállítási feladaton túl is.
Ez legmodernebb komplex rendszer a 6. műszaki technológiai fejlődési érában, ami hasonlóan levált minden korábbit hozzá képest elavult rendszert  a közlekedésben ahogy a személyi számítógép is tette.


brossurabol-a-szemely-300x237
Junickij Anatolij Eduardovics  az RSW atyja  – a kisbefektetői finanszírozásban rejlő a gazdasági   irányítói köröktől független önálló gazdasági potenciál erejét  felismerve – eleve ilyen finanszírozással építi fel az Rail SkyWay további   finanszírozási rendszerét. Ez kisbefektetői részvénycsomagok értékesítésével már az elmúlt pár hónapban  135 ezer egyéni finanszírozót jelentett a számára  és a számuk robbanásszerűen nő. Valószínűleg  fél-egy  éven belül az egész részvényvásárlási befektetési  lehetőség már meg is szűnhet ebbe az új ágazatot      meghatározó cégcsoportba, mert összeáll az az összeg  ami a bemutató  TechnoEkoPark fizikai létrehozásához  még szükséges.Gyanítom kevés rentábilisabb – ha egyáltalán – részvénybefektetés lehetett az elmúlt században – beleértve a Google 570 szerezését is –  mint ez lesz a következő években.
Minden ami kisbefektető alapon lett elindítva a történelemben az független életet képes élni minden gazdasági elnyomás ellenére is. Igaz egy ilyet világszinten megszervezni az nem kis feladat, de egy igen nagy értékű  130 milliárd GBP szellemi érékű RSW újítás esetén – ha az hajlandó valaki szabadalmaztatni és így kiengedni a kezéből a tudása know-how-ját  – a mai jogi  és gazdasági infrastrukturális  háttérrel megoldható. A sikerének végső kulcsa az eredeti ötletei saját érdekszférában történő  műszaki  megvalósítási és kivitelezési sebessége és a szabadalmi leírásai  alapján történő lemásolhatóság mértéke – ami ugye azért némiképp befolyásolható.

„Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban !


also-huros-2-iranyu-varosi-300x199Ez a Rail SkyWay  rendszer műszakilag  alkalmas leváltani szinte minden hagyományos  tömegközlekedési és áruszállítási formát a következő évtizedekben és  benne akár 500km sebességgel is képesek közlekedni szerelvények a távolsági szakaszokon! Azaz  Bugatti Veyronnál is gyorsabban…

Ez nagyobb forradalom a közlekedésben, mint ami  a személyi  számítógép és a szilikonvölgy megjelenése jelentett  amikor  1971-ben  John Blankenbaker megépíti az első személyi számítógépet a Kenbak I-t. 1975-re már megvan a Microsoft  és 1980-ra   Sinclair ZX 80-as! A különbség ott van 55 évvel későbbi mához képest,  hogy a RSW-t már a legerősebb iMac Apple gépekkel és tervező programokkal tervezték  és ilyen  technológia alapokon tervezni és létrehozni bármit is sokkal gyorsabb mint fél évszada volt. Ma már nem kell  kilenc év egy piac érett ütőképes új rendszer létrehozásához.


sw-also-felso-300x214Most készülnek  el 2016 év végéig annak a  35 hektáros TechnoEkoParknak (TEP) a   létesítményei, ahol a teher (1km), a városi (3km), és a gyors húrvasút  (30 km) bemutató tesztszakaszai – a teljes kiszolgáló automatikával,  töltő -ürítő rendszerekkel és magasvasút állomásokkal és a  komplett az új hajtási technológiájú  szerelvényekkel. ( 1 utas  100km-t 0.1 liter  gázolajjal  megtesz rajta! ) 
Ezeken az RSW vállalkozás   már  teljes életnagyságban  és fizikailag kipróbálhatóan is megmutatja  az „égi út” mibenlétét   a  megrendelőknek. Az RSW rendszer sok eleme egyébként már  tized, huszad  méretű formában  régen működik.
  Az RSW rendszerekre már most 180 milliárd dollár feletti   szándéknyilatkozatok vannak Anglia, Ausztrália, Oroszország, India, Vietnám  részéről mert a közlekedés húsba vágó kérdés minden országban. És ez a szám is nő.  Amint ez a bemutató TechnoEkoPark  (TEP) elkészül ez a piac robbanásszerű többszöröző fejlődésnek fog indulni, mert melyik az az ország aki ne akarna féláron telepíthető és tized áron való üzemelésű költséggel sokkal biztonságosabb közlekedési infrastruktúrát telepíteni a kikopó régi vasúti és egyéb szállító eszközei helyett, sokkal kevesebb államosítandó megvásárlandó földigénnyel  és időjárás független üzemeléssel? Ráadásul a beruházások  jól szakaszolhatók és bővíthetők az adott évi rendelkezésre álló források függvényében.
 Természetesen ez a  cég részvényértékeiben is megmutatkozik majd, hiszen már az elmúlt 1 évben is megnyolcszorozták a részvényeik  értékét … Mi történik vajon amikor év végére  már a  bemutató park is üzemelni fog?  Ugyanaz mint amikor az első piac érett verziókat a PC-ből, az iPhon-okból, a Tesla Motors autókból piacra dobták, csak az RSW-nek  nem a kisember  méretű pár száz vagy ezerdolláros termék piaca van, hanem egy új piaci szegmenst hoz létre, ami állami 100 és 100 milliárdos nagyságrendű  újabb és újabb megrendeléseket jelent majd. Az RSW vállalatcsoport  – bevallottan – világ szinten legalább 50%-ban meg akarja  szerezni ezt az új piaci szegmenst úgy, hogy 10 év múlva már legalább 5 millióan dolgozzanak nála a kivitelezéseken.

 

Junitckij-A.E.-konyvvel-balrol-ulve-264x300

 

Bővebben  olvasd el Junickij Anatolij Eduardovics–csal  készített  riportot, ahol a riporteri kérdésekre adott válaszait szedtük  csokorba, amik egy ilyen szintű  fejlesztési és befektetési lehetőség  kapcsán óhatatlanul  felmerülnek mindenkiben…

 

 

További információért iratkozz fel a hírlevél sorozatomra! Kattints ide!

A videóból mindent megtudhatsz, és így alapos döntést tudsz hozni!

Ide kattintva tudsz csatlakozni a Skyway projekthez!

Bármi kérdés merül fel benned keress elérhetőségeimen és megbeszéljük a részleteket!

02-en-250x222

 

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

„Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban !

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg