• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Skyway résztulajdonnal csak nyerni lehet ?

A Skyway résztulajdonnal csak nyerni lehet ?

A Skyway részvényekkel csak nyerni lehet, sokan megkérdezték már ezt tőlem.

Nézzük akkor mi az igazság!

A Skyway egy több milliárdos vállalkozás. Olyan közlekedési, szállítási struktúrát hoznak létre amire mindenhol a világon szükség van. Minden országban szükség van közlekedési szállítási rendszerre! Szállítás nélkül nem létezünk. Igen ám de nem mindegy milyen rendszert építenek. Ez idáig használt szállítási eszközökkel elvették az életteret az állatoktól, növényektől mivel az út, vasút építéssel befedjük a földet és a föld nem tud lélegezni ezzel jelentős károkat okozva a természetnek. Arról nem is beszélve, hogy gigantikus költségekkel lehet felépíteni, utána pedig üzemeltetni.

A Skyway húrvasút rendszere negyed annyi költséggel megépíthető és a fenntartása is kimagaslóan alacsony. A biztonsága pedig felül múlhatatlan minden eddigi rendszert nézve. 39 év után elérkeztek ahhoz a ponthoz amikor már meglehet mutatni a világnak a húrvasút építésének a szükségességét. Ezért megépítik a  Sky Way Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt parkot. Ezzel a parkkal mutatják be az érdeklődőknek, befektetőknek a Skyway húrvasúban rejlő potenciált.

A bemutató felépítést pedig kisbefektetői programmal valósítják meg. Tehát aki Skyway részvény csomagot vásárol az ennek a bemutató parknak a finanszírozását segíti.

Ha megakarjuk a bolygónkat menteni akkor mindenképpen olyan alternatívát kell alkalmazni amely nem rombolja tovább a bolygónkat! Erre teljes mértékben megfelel a Skyway szállítási rendszere.

Ennyit a Skyway innovatív szállítási rendszeréről.

De mi a helyzet a részvényeivel? Miért lehet csak nyerni velük?

A Skyway lehetővé tette a kispénzű embereknek, hogy kis befektetéssel társtulajdonos legyen az aki résztulajdont vásárol a cégtől. Olyan havi részletes konstrukciót hoztak létre, amellyel a kis pénzű emberek is társtulajdonossá tudnak válni. Különböző csomagokat állítottak össze és havi részletfizetéssel is megvásárolhatóak.

A csomagokról itt egy videó!

A Skyway résztulajdonnal csak nyerni lehet ?

A videóban is látható, hogy nagyon minimális havi törlesztéssel is már jelentős mennyiségű résztulajdonhoz lehet jutni.

Most mutatok egy példát: Ha valaki mondjuk azt a részvény csomagot válassz amelyiket 10 hónapon keresztül 25$ fizet akkor az kap 65000 részvényt. Ami most neki 250 dollárjába kerül, viszont ha minden a tervek szerint halad (már miért ne haladna idáig is minden a tervek szerint ment) jövő év májusában kikerülnek a részvények a tőzsdére és az induló ára a részvényeknek, egy részvény egy dollárt fog érni. De mint mondtam ez az induló ár. Ez nagy valószínűséggel sokkal magasabbra fog szökni.

Ez már nyereség! Nem??

A másik dolog, hogy amennyiben valaki elkezdi fizetni a havi részleteket de közben meggondolja magát és nem akar tovább fizetni akkor az addig befizetett összeget visszautalják a fiókjába. És itt jön az, hogy a Skyway részvényekkel csak nyerni lehet.

Valamint van egy egyedül álló jutalék rendszer amivel már az első héten pénzt lehet keresni, és ez fedezheti a további havi részletek befizetését. A jutaléktervről ide kattintva olvashatsz!

De igyekezni kell!!

Van egy nagyon jó hírem a számodra! Eredetileg június elsejétől már kevesebb részvényt lehetett volna kapni ugyan annyi pénzért, de! 

A gigantikus rohamoknak köszönhetően a szerverek nem bírták feldolgozni a sok regisztrációt, vásárlást és lefagyott a rendszer.  Ezért aztán a Skyway cég úgy döntött, hogy egy héttel tovább élnek még ezek részvény csomagok az az június nyolcadikáig. 
Használd ki a lehetőséget és vásárolj még a kedvező csomagokból, mert június nyolcadikától jelentősen kevesebb részvényt tudsz bezsebelni már!!

Regisztrálj még ma és vásárold a neked megfelelő csomagot! Indítsd el a milliárdos vállalkozásodat!

Regisztrációhoz videót ide kattintva találsz!

A vásárláshoz segítséget ide kattintva találsz!

Amennyiben már regisztráltál akkor ide kattint a vásárlás megkezdéséhez!

Bármi kérdésed van, vagy segítség kell keress elérhetőségeimen!

02-en-250x222

 

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

A Skyway részvényekkel csak nyerni lehet ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg