• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Nemzetközi tele-híd összefoglaló SkyWay webináriumon

Nemzetközi tele-híd összefoglaló SkyWay webináriumon

A 22. Sky Way hírek kiadás

https://youtu.be/cnBt66lFeh4

06.18.-án a nemzetközi tele-híd összefoglaló SkyWay webináriumon Viktor Baburin berszámolt az ausztrál partnerekkel történt találkozásról, akik két több mint 5 ezer mérnököt foglalkoztató vezető mérnökirodák és infrastrukturális beruházó cégek képviselői voltak és külön tenderen versengtek a lehetőségért, hogy Rod Hookkal Belorussziába, a volt Szovjetunió egyek legjelentősebb gépipari központjába jöhessenek.

Ausztráliában a szabad tőke innovációs befektetési lehetőségeket keres és igen széleskörű lehetőséget lát a Sky Way innovatív szállítási húrtechnológiájában. 

Kapóra jön ez az infrastrukturális fejlesztéseikhez is szerte a világban, hisz ezek az irodák Kínától Abu Dabuig és természetesen odahaza Ausztráliában szinte már csak megaprojekteket kiviteleznek.

Kölcsönös titoktartási egyezmények aláírása után meglátogatták a SkyWay EkoTechnoParkot, a modellező műhelyeket és a tervező iroda különféle szintjeit.

Átfogó képet kaptak arról hol tart ma SkyWay fejlesztés, olyan mérnököktől akik folyékony angolsággal ecsetelték 1985-től a SkyWay fejlesztés minden lépését. Minden elképzelésüket felülmúlta a szakmai felkészültség és a kidolgozottság teljes foka és profizmusa és teljesen meg voltak döbbenve azon, hogy minden az utolsó részletig kidolgozott és átgondolt.

Nemzetközi tele-híd összefoglaló SkyWay webináriumon

Kipróbálták a kerékmotor működő fizikai próba darabjait, beültek a UNIBUS aktuális teljes életnagyságú változatába és el voltak képedve, hogy hogyan lehetséges pár száz emberrel ilyen mennyiségű mérnöki fejlesztő munkát elvégezni?

Csak maga a kerékmotor fejlesztési irány a világban több ezer fős fejlesztő gárdákat számlál, de amit itt mutattak nekik az számukra egy teljesen más számukra eddig nem ismert unikális gondolkodási irányokat testesít meg.

Olyan 6 méteres mérethű húrpályamodellt láttak működésközben, amiből kivették a húrsínt középen alátámasztó oszlopot teljes terhelésnél és minden működött tovább, rezzenéstelenül. 
A belorusz mérnökök jelezték, hogy ez a valóság hű mása volt, a húrtechnológia meglehetősen túlbiztosítottan van megtervezve.

Ez egy olyan vizsga volt a vezető Ausztrál mérnökirodák képviselői előtt amin a Húrtechnológia Zrt mérnökei Junitszkij úr vezetésével 110%-an átmentek- mint örömmel jelezte Viktor Baburin.

Megállapodást írtak alá az együttműködések formájáról ami első lépésben az Ausztrál sztenderdek szerinti műszaki dokumentáció elkészítéséről szól. 

Az orosz cég olyan cégformákat és részesedéseket meghatározó megállapodásokat is kötött az Ausztrálokkal ami biztosítja a számukra, hogy úgy a vasút megépítésének, mint a majdani jegyeladásokból származó profitból is részesülnek majd.

Most mondja valaki, hogy átverés a Skyway!!

Most lehetőség van ebben a cégben résztulajdont vásárolni, akár részletre is! Elindult az építkezés az Öko-Techno park (Környezetvédelmi Műszaki Bemutató és Teszt park) létrehozásának.

Ebben az évben elkészül az EKO-TECHNO-PARK – azaz a Rail Sky Way természetbarát műszaki demonstrációs bemutató és teszt parkja.

Itt a szerelvények már életnagyságban, kipróbálhatóan működnek majd, az új “húrtechnológia” alapú magas pályákon.Komplett irányítási rendszerekkel, terminálokkal, állomásokkal, tesztekkel is bizonyítottan mutatják meg a megrendelő-beruházóknak, hogy mire képesek.

Elindul a hivatalos teszt folyamat, hogy minden nemzetközi forgalomba hozatali és működési engedély mihamarabb rendelkezésre álljon, ami után már indulhatnak a forgalmazási és kivitelezési munkálatok.

A következő akció ezután a tőzsdére lépés lesz.

A bemutató park elkészültekor és megnyitásakor a Sky Way 25-60 szoros növekedése várhatóan ugrásszerűen fog tovább nőni…, hiszen ma 1 dollárért 200 -400 résztulajdonhoz juthatsz még (a csomag nagyságától függően), míg a tőzsdei bevezetése 1 dollár értéken fog lezajlani. (Várhatóan hamarosan áremelés következik)

Számítsd csak ki mit jelent ez, ha vásárolsz magadnak 50- 100- 200 ezer Sky Way résztulajdont!!!
Vajon Neked mindegy, hogy részesülsz-e belőle, vagy csak másnak hajt majd néhány százszoros hasznot?
Egy Rail Sky Way szintű cégben most befektetni – olyan lehetőség, ami jó, ha egy emberöltő alatt egyszer adódik...

Ebben a program, most néhány dolláros támogatással óriási összegekhez juthatsz 1-2 év alatt. Ebből Te is vagyonos ember lehetsz, vagy éppen a biztos nyugdíjad lesz meg belőle.

Ha te aktív partnerként csatlakozol és népszerűsíted a Skyway technológiát, akkor a cég magas jutalékkal hálálja azt meg. Így akár az első napon is pénzhez juthatsz a Skyway üzletben.

Tulajdonképpen nincs más dolgod mint ingyenesen regisztrálni, felmarkolni a 100 ingyen jutalmat, és népszerűsíteni a Skywayt.

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen, vagy kérj visszahívást!

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Nemzetközi tele-híd összefoglaló SkyWay webináriumon

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg