• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Mivel egy olyan projektről beszélünk, ahol egy életre szóló változás történik, ezért a projekt támogatásával mindenki nyer, aki csatlakozik, támogatja a megvalósulását.

Igen ám de hogyan lehetséges ez?

A húrvasút egy a föld felett elhelyezkedő szállítási struktúra. Ez a szállítási rendszer a jövő szállítási eszköze lesz a személy szállítás és a teherszállítás területén. Mivelhogy a föld felett helyezkedik el, így az élőlényeknek visszaadjuk a természetes élőhelyeiket. Csak annyi időre borul fel az életkörülmény ameddig a húrvasút elkészül, ezután vissza állítva a természetes állapotot óvja a természetet. Vissza adjuk a földet az élőlényeknek.

A húrvasút technológia többszörösen olcsóbb minden szempontból. A megépítése töredékébe kerül a mai ismert szállítási rendszerekénél (út,vasút,metró,villamos stb). Ráadásul ezek a hagyományos szállítási módok elveszik az életteret az emberektől és az állatoktól egyaránt.

A fenntartási költsége töredéke a most ismeretes szállítási módokénak. És ami mindennél fontosabb teljesen baleset mentes! A tartó oszlopok 3,5- 15 méter magasan építhetőek és ezek az oszlopok tartják a húrvasutat. Úgy van megtervezve az egész felépítés, hogy nincsenek kereszteződések, és nincs szembejövő forgalom. Ezért teljesen balesetmentes.

Az irányítása teljesen automatizált! A követési idő akár 5 másodperc is lehet. Ez azt jelenti, hogy amint elment egy szerelvény 5 másodperc múlva jön a következő. Ezzel kiküszöbölve a várakozást. Tehát nem kell órákat várakozni a következő szerelvényre vagy az átszállásnál.

Erről itt egy videó. Győződj meg a saját szemeddel róla!

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Írtam a projektről, most írok arról, hogy nem csak a hálózatépítőknek hozhat jelentős bevételt a Skyway hanem azoknak is akik egyáltalán nem akarnak hálózatépítéssel foglalkozni. A hálózatépítés az csak egy plusz lehetőség, azoknak akik gyorsan szeretnének jövedelemhez jutni.

Hogyan is lehet a Skyway projektből pénzhez jutni?

Nagyon egyszerűen! Csatlakozol ingyenesen és támogatod a húrvasút technológia megvalósítását. Lehetőségeidhez mérten vásárolsz a havi törlesztéses csomagokból és vásárolsz egyet. Amint kifizetted a csomag utolsó részletét is akkor társtulajdonossá válsz a Skyway-ben. Ezzel egyidejűleg jogosulttá válsz a részvényeidet kezelni akár eladni is.

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Mikor lehet eladni a részvényeket?

A jelen állás szerint 2017 második felében a Skyway kiviszi a részvényeit a tőzsdére. A tőzsdére kerülés után a részvény árak felértékelődnek. Bevezető áron fog indulni a részvények ára egy dolláros árfolyamon. Annyit jelent, hogy egy részvényt egy dollárért lehet értékesíteni a tőzsdére kerülés után.

Azért ez nem olyan rossz! Igaz? Amit most megvásárolsz részvényt potom összegért az  egy dollárt fog érni! Leírom a legnagyobb csomagnak az alakulását: 9 hónapon keresztül befizetsz 200 $ az összesen 1800 $, ezért a tulajdonodba kerül 405 000 részvény. Ez a darabszám változik (csökken) minden szakasz váltásnál!

Figyelj mert 1800 $ fizettél be!!

Na már most a Skyway kiviszi a részvényeket a tőzsdére 2017. év második felében, és ekkor történik a robbanás!!! A 405 000 részvény 405 000 dollárt fog érni az induláskor!! Számold csak ki mennyit nyertél?? A 405 000 $ -ból vond csak ki az 1800 dollárt= 403 200 $

Ez most magyar forintban: 108, 864 000Ft.

Szerintem ennyi pénzért (de még kevesebbért) is érdemes vásárolni és várni egy rövid ideig!

Amint leírtam láthatod, hogy megéri támogatni s askyway projektet. Ez az egyik dolog amikor pénzhez juthatsz, viszont van itt egy másik potenciál amire érdemes hosszútávra is alapozni! Ez pedig nem más minthogy megtartod a részvényeket nem adod el vagy csak egy részért adod el. Na ekkor lép érvénybe a cég által kínált lehetőség. Mégpedig az, hogy a birtokodban lévő részvények után osztalékot fizet a Skyway életed végéig. Nem csak neked fizeti ki a Skyway az osztalékot hanem akár az unokádnak, dédunokádnak, hogy tovább már ne is folytassam. Ugyanis a tulajdonodban lévő részvények örökölhetőek!

Ez zseniális! Nem?

Tehát egy kis befektetéssel és türelmes várakozással tetemes pénzösszegre tehetsz szert.

Többek között nem csak a pénz a tét!! Az utolsó órában vagyunk!! Ha nem változtatunk és nem óvjuk a természetet akkor kivétel nélkül mindenki még egyszer leírom mindenki minden élőlény elpusztul a bolygónkkal együtt!  Ezért is támogatom a húrvasút megvalósítását megépítését!

Arra kérlek sőt felszólítalak, hogy támogasd te is a Skyway húrvasút megvalósulását! Csatlakozz ingyenesen, válassz egy neked megfelelő részvény csomagot és vásárold meg!

Bármi kérdés merül fel benned (ami természetes) keress elérhetőségeimen! Vagy írd meg a kérdésedet ide kattintva!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg