• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

Üdvözöllek a blogoldalamon!

Nem csak egy üzleti lehetőség a Skyway! Annál jóval több!
Nagyon sokat lehet hallani, hogy a bolygónkat nem tiszteljük és nem becsüljük meg. Ráadásul ez teljesen igaz! Tisztában kell(ene) lennünk azzal, hogy a természet az nem értünk van, hanem mi vagyunk a természetért! A természetnek nincs szüksége az emberre!

Na de nézzük mit is csinálunk a természettel. Az ember a profit érdekében mindent elkövet sajnos. Szoktam nézni az ozonetwork tévében milyen károkat okoz az emberiség a természetnek. Több száz hektárnyi erdőt irtanak ki csak azért, hogy profitot termeljenek. Az állatokat orvvadászok irtják és eladják. Pedig erre semmi szükség nincsen csak azért teszik, hogy profitot termeljenek. Ezzel az a probléma, hogy a természetet pusztítjuk és a fennmaradásunkat sodorjuk veszélybe!

Jelen tudomásunk szerint a Föld az egyetlen olyan bolygó, amely életnek ad otthont. Ezért nagyon érdemes volna oda figyelni, hogy ne pusztítsuk tovább. Már így is az utolsó órában vagyunk, mert ha rövid időn belül nem változtatunk akkor a természet elfog pusztítani bennünket!

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

Az utóbbi évtizedekben évenként mintegy 1000 faj hal ki, és jelentős azoknak a száma is, melyeket hasonló veszély fenyeget. Az ember természetátalakító tevékenysége nyomán a növények, állatok élettere fokozatosan szűkült. A mértéktelen vadászat, halászat, másutt a betelepített állatok hatására az őshonos állatvilág katasztrofálisan megritkult. Sok élőlény pusztulását okozta, hogy képtelen volt alkalmazkodni a szennyezett környezethez.

Nézd meg a videót és láthatod mire van szüksége a természetnek!

A közlekedésünket év századok óta úgy építjük, hogy óriási föld területeket foglalunk el a természetből és az állatok élőhelyéből. Hol ott lennének új technológiák a változtatásra.
Most 39 évnyi fejlesztés után végre elérkezett az idő, hogy a közlekedési szokásainkon változtassunk. Váltsunk egy olcsóbb, biztonságosabb és természet barát környezetvédelmi szállítási módra.

Ez a Skyway húrvasút technológia. A Skyway húrvasút technológia ,megalkotója Anatolij E. Unitsky aki már 39 éve fejleszti ezt a szállítási technológiát. Most érkezett el arra a pontra, hogy megvalósítható a projekt! A több évtizedes fejlesztési munka mos elérkezett egy fontos fázishoz miszerint a Skyway húrvasút megépítésre kerül. Már építés alatt van az Eko Techno Teszt park. A teszt parkab élet nagyságban kipróbálható lesz minden egyes szállítási típus.

Az egyik fontos állomás az Innotrans kiállítás Berlinben, ahol már két működő prototípust mutatnak be a befektetők és nagyközönség számára.

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

Ennek a nem mindennapi ám de nagyon szükséges szállítási struktúra létrehozásában tudunk mi kis emberek is segíteni. Joggal kérdezheted, hogy hogyan? Nagyon egyszerűen tudod támogatni te is a projekt megvalósulását.
Csatlakozol a Skyway csapathoz és vásárolsz egy csomagot.

Jó jó de mit ér ha vásárolok egy részvény csomagot?
Most figyelj!!
A mostani részvények vásárlásával társtulajdonossá válsz a Skyway-ben. A most megvásárolt résztulajdonok felértékelődnek és 1 dolláros áron indul a tőzsdére kerülés után. A tőzsdére kerülés várhatóan 2017 május.
Mit is jelent ez? Annyit, hogy a most potom pénzért megvásárolt résztulajdon a tőzsdére kerüléskor egy dollárt fog érni az induláskor. Véleményem szerint sokkal többet fognak érni. Tehát ha most vásárolsz egy havi 50 dolláros csomagot amit 8 hónapig fizetsz 40000 részvényt kapsz. A tőzsdére kerüléskor ez 40000 dollárt fog érni. Viszont ha te nem akarod eladni akkor osztalékot fizet a cég életed végéig, sőt átruházhatod a gyerekedre és akkor ő is részesül a befektetésből.

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

NEHÉZSÉGEID vannak?…..és MEGOLDÁST keresel?
Figyelmedbe ajánlom a “Sky Way Capital” KISBEFEKTETŐI
programját, ahol már ingyenesen, regisztrációnál kapsz 100 dollár értékű AJÁNDÉKOT, DE lehetőséged van különböző csomagok megvásárlására apró, havi részletekért is. Ezek a résztulajdonok életed folyamán PASSZÍV JÖVEDELMET
biztosíthatnak a számodra, és még a GYERMEKEIDRE is ÁTRUHÁZHATOD.

További információt kész? Iratkozz fel a hírlevelemre és további információt küldök.

hirlevelpage-00

Kérdéseiddel bátran keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Miről szól a Skyway projekt ? Nem csak az üzletről van szó, annál jóval több !

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg