• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miért utazok ki Marina Gorkába az Eko Tech fesztiválra ?

Miért utazok ki Marina Gorkába az Eko Tech fesztiválra ?

Egy éve, hogy csatlakoztam a SkyWay projekthez mint kis befektető. Ez alatt az idő alatt sok minden történt.
Amikor csatlakoztam csak animációkat, terveket maketteket mutattak. Igazából amikor megismertem ezt a projektet teljesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy ebből valaha is működő jármű lesz.

Olyan elképzelhetetlennek, olyan misztikusnak tartottam ezt az egész projektet.
Viszont akkor arra gondoltam mi lenne ha mégis egyszer megépül és én mint befektető részesedek majd belőle. Hoztam egy döntést és csatlakoztam majd kis idő múlva vásároltam a leg kisebb csomagból. Arra gondolva ha esetleg nem lesz semmi belőle akkor is legalább támogattam, hogy előrébb lépjenek.

Ezután beleástam magam a legmélyébe a projektnek. Minden online konferencián ott voltam, sőt még a mai napig is ott vagyok. Minden tájékoztató előadáson újabbnál újabb információt szereztem. Látszott már a csatlakozásom után, hogy itt bizony munka folyik, kemény munka! Ezen ismeretek alapján még nagyobb összegért is vásároltam!

Mondhatom nem bántam meg!

Körül belül 6-7 hónapig csak bemutató előadást tartottak újaknak, hetente 3-szor. Azután jött a fejlődés és most már egy héten három bemutató is van. A technikai & üzleti bemutató minden héten hétfőn 20 órai kezdettel tekinthető meg. Ide kattintva kérhetsz linket a webkonferenciára. Nemzetközi webinár pedig minden héten szerdán 19-30 órai kezdettel hallgatható meg. 5 nyelvre fordítva közte a Magyar. Ezen a webináron a SkyWay Capitál vezetőségi tagja tart tájékoztatót az eseményekről.
Valamint van egy szakmai webinár is ami csak a csatlakozóknak elérhető.

Miért utazok ki Marina Gorkába az Eko Tech fesztiválra ?

A fejlődés szemmel látható és érzékelhető. Ma már nem csak az animációs videókat lehet látni, hanem élő nagyságban elindult az első szállító jármű az Unibus és teszt köreit rója a bemutató parkban. A mai napon megtette első pár méterét a második jármű az Unibus amely a tömegközlekedést válthatja le.

Mivel egyre erősebben látható a SkyWay projekt megvalósulása így egyre többen mernek befektetni a projektbe. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy élő aláírt megrendelésekkel rendelkezik a cég. Melyeket hamarosan elkezdenek építeni!

Az Eko Techno teszt park megépítése is ékes bizonyítéka annak, hogy szépen halad a projekt.

Erre én kíváncsi vagyok! Ezért kiutazok a 2017.július  1-2 tartandó Eko Tech fesztiválra ha már egyszer lehetőséget biztosít a cég rá! Meg azért is mert igen komoly összeget fektettem be a SkyWay támogatásába, ezáltal érdekel hová kerül a befektetett pénzem!
Látni akarom a saját szememmel, hogy valójában hogyan halad az építkezés. A videókon már bemutatták milyen szakaszok vannak felépítve. Az is látható, hogy az első jármű az Unibike már a teszt köreit rója. Ígéretet kaptunk arra is, hogy az Eko Tech fesztiválra már az Unibust is bemutatják működő képesen, ezt látni kell!

Most még pár hónapig lehetőség van beszállni a skyway projektbe. Érdemes csatlakozni és támogatni, mivel a célprojektekből osztalékot fizet a SkyWay! Mindenki aki ma befektet résztulajdonossá válik és élete végéig osztalékot fizet a cég neki.
Biztosítsd be a jövődet és a gyereked jövőjét!
Légy részese ennek a nem mindennapi lehetőségnek!

Regisztrálj be ingyen és ismerd meg jobban a SkyWay projektet!

További információért iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Miért utazok ki Marina Gorkába az Eko Tech fesztiválra ?

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg